A sad, vidi dal' mo'š potrošiš sav taj internet svih tih 24 meseci!

Meni su u petak ponudili isto ovo, plus su mi dali 3 meseca po dinar i 7GB neta.Azimuth napisao:I upravo sam potpisao na 24 meseca. Dobio sam Omorika 1 paket ali sa kompletnim sadržajem Omorika 2 paketa na 24 meseca (6GB neta, neograničeno za te neke aplikacije + 10GB za ove druge aplikacije). Plaćam 1099din, deaktivirao sam odmah net limit. Na to sam dobio i 2 meseca po 1 din. Ovo je inače maksimum koji se može izvući trenutno kod njih. Zvali su me tačno 7 dana od momenata kada sam podneo zahtev za prenos u Vip.
Sad ostaje samo još da ih nateram da postave BS negde bliže mojoj kući pa da imam i bolji signal
Koliko si dugo u MTS - u?Azimuth napisao:I upravo sam potpisao na 24 meseca. Dobio sam Omorika 1 paket ali sa kompletnim sadržajem Omorika 2 paketa na 24 meseca (6GB neta, neograničeno za te neke aplikacije + 10GB za ove druge aplikacije). Plaćam 1099din, deaktivirao sam odmah net limit. Na to sam dobio i 2 meseca po 1 din. Ovo je inače maksimum koji se može izvući trenutno kod njih. Zvali su me tačno 7 dana od momenata kada sam podneo zahtev za prenos u Vip.
Sad ostaje samo još da ih nateram da postave BS negde bliže mojoj kući pa da imam i bolji signal
Baš o ovome i ja mislim, i malo bih dopunio listu zahteva. Tražio bih da mi daju i Net Limit za dž, to MTS inače daje za 100 dinara, a VIP ne naplaćuje. To je ono da ti ne naplaćuju ako slučajno potrošiš više megabajta nego što imaš u tarifi.darkonda napisao:Poslao sam im mail, da mi daju moravu sa 4gb neta ili omoriki1 ali za 1000din, to je 50% popusta.
Kontam da ce me odbiti, ćeraćemo se
Vip ima za 1000 din 5gb
4 godine kako sam se vratio u MTS.srdjanyo napisao:[Koliko si dugo u MTS - u?
Koliko imaš postpejd brojeva kod njih?
Stvarno dobro odrađeno i super dobijen paket.
Koliko je trajala prepiska ili ste sve završili preko telefona?