MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: MTS novosti

Post od m@c|-|oR »

Svaka čast, odlično si ih "izmuzao"!

A sad, vidi dal' mo'š potrošiš sav taj internet svih tih 24 meseci!
:)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da, stigao mi je sms negde u decembru u kojem je pisalo da se javim na 733 u vezi produženja UO. Kad sam ih nazvao pred NG ponudili su mi ovu standardnu kampanju, Omorika 2 po ceni Omorika 1prvih 12 meseci i 2-3 meseca po dinar. Na to nisam hteo da pristanem jer mi je isplativiji Vip sa njihovom ponudom. Prošli ponedeljak mi je istekla UO pa sam odmah i podneo zahtev za prenos, u četvrtak su mi dostavili te papire iz Vip-a za prenos i proslediti zahtev mts-u, danas me zvali iz mts i odmah me pitali na šta bih pristao. Tražio sam Omorika 2 po ceni Omorika 1 na 24 meseca, što mi nisu dali ali su mi odmah ponudili ovu standardnu kampanju na šta takođe nisam pristao, pa su mi ponudili ovo što sam gore napisao jer sam rekao da ispod toga ne pristajem. Praktično je i bolje nego što sam očekivao, jer prilikom obnove tj uzimanja telefona, ako se odlučim, mogu da krenem sa manje tarife.

Što se potrošnje tiče, nema šanse da ga potrošim, ali barem ne moram da razmišljam da li ću potrošiti i napraviti račun :)

dejaxy
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Avg 2014. 22:05
:: Lg G2

Post od dejaxy »

Azimuth napisao:I upravo sam potpisao na 24 meseca. Dobio sam Omorika 1 paket ali sa kompletnim sadržajem Omorika 2 paketa na 24 meseca (6GB neta, neograničeno za te neke aplikacije + 10GB za ove druge aplikacije). Plaćam 1099din, deaktivirao sam odmah net limit. Na to sam dobio i 2 meseca po 1 din. Ovo je inače maksimum koji se može izvući trenutno kod njih. Zvali su me tačno 7 dana od momenata kada sam podneo zahtev za prenos u Vip.
Sad ostaje samo još da ih nateram da postave BS negde bliže mojoj kući pa da imam i bolji signal :D
Meni su u petak ponudili isto ovo, plus su mi dali 3 meseca po dinar i 7GB neta.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Onda si još bolje prošao :)

geza
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2005. 11:24
:: Moto G5
Kontakt:

Post od geza »

1.000 dinara (Omorika 1) - 6 GB, 500 dinara (Morava 1) - 256 MB... :dry:
Srećom tu je VIP prepaid sa 12 giga. :D

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2014. 09:04
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Azimuth napisao:I upravo sam potpisao na 24 meseca. Dobio sam Omorika 1 paket ali sa kompletnim sadržajem Omorika 2 paketa na 24 meseca (6GB neta, neograničeno za te neke aplikacije + 10GB za ove druge aplikacije). Plaćam 1099din, deaktivirao sam odmah net limit. Na to sam dobio i 2 meseca po 1 din. Ovo je inače maksimum koji se može izvući trenutno kod njih. Zvali su me tačno 7 dana od momenata kada sam podneo zahtev za prenos u Vip.
Sad ostaje samo još da ih nateram da postave BS negde bliže mojoj kući pa da imam i bolji signal :D
Koliko si dugo u MTS - u?
Koliko imaš postpejd brojeva kod njih?
Stvarno dobro odrađeno i super dobijen paket.
Koliko je trajala prepiska ili ste sve završili preko telefona?

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Znam da je ovo malo staro, nije me bilo.
darkonda napisao:Poslao sam im mail, da mi daju moravu sa 4gb neta ili omoriki1 ali za 1000din, to je 50% popusta.
Kontam da ce me odbiti, ćeraćemo se :)
Vip ima za 1000 din 5gb
Baš o ovome i ja mislim, i malo bih dopunio listu zahteva. Tražio bih da mi daju i Net Limit za dž, to MTS inače daje za 100 dinara, a VIP ne naplaćuje. To je ono da ti ne naplaćuju ako slučajno potrošiš više megabajta nego što imaš u tarifi.

Dakle Omorika 1 sa Net Limitom za 100 dinara. Možda tražiti i 5 umesto 4GB, ali dobro, to bi meni bilo manje bitno.

@Geza
E, baš to... Hoće da navuku valjda što više ljudi na te tarife od preko 1000 dinara. Ovo sad im je apsurd. Ja sad imam tarifu od 800 dinara sa 600MB, a sad daju 500MB uz tarifu od 1050 dinara. (Na obe sume dodati 3G pretplatu/Net Limit od 100 dinara.) Navodim cene tarifa uz kupljen telefon, tad sam kupio mamin Sony E5.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

srdjanyo napisao:[Koliko si dugo u MTS - u?
Koliko imaš postpejd brojeva kod njih?
Stvarno dobro odrađeno i super dobijen paket.
Koliko je trajala prepiska ili ste sve završili preko telefona?
4 godine kako sam se vratio u MTS.
Imam 3 broja kod njih, od toga su 2 sa telefonima i ovaj što sam sad produžio je bio i ostao bez telefona.
Nije bilo nikakve prepiske. U decembru mi stigla ta poruka od njih da produžim UO i da im se javim na 733. Iz znatiželje sam nazvao i ponudili mi standardnu ponudu na koju naravno nisam pristao. 13.01. mi je istekla UO, 14.01. sam podneo zahtev za prenos preko neta koji mi je stigao u četvrtak, jutros me zvali i ostalo znaš šta se izdešavalo :)

Da, jedino mi je nejasno da li se ovo vodi kao online kupovina ili ne. Ako se vodi onda ću dobiti i taj +1GB, a ako ne onda neću. Kako god, imam neta malo više nego što mi inače treba, tako da sam zadovoljan.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Ne vodi se kao online kupovina.
Ali sjajni uslovi, još jednom da kažem.

Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Moj kum je na moj nagovor podneo zahtev za prelazaknu VIP. Pa je trazio više neta kad si ga zvali iz mts. Uspeo je da izvuče Omoriku 2, po ceni Omorike 1, 12 meseci, prva 3 meseca 1din, i 13GB neta na 2 godine, bez telefona naravno! :D Nije loše! :P
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Daju ok ponude sada kad se podnese zahtev za prenos broja. Ali čekamo 01. februar pa da vidimo kakve će biti promene u paketima.

radashin1
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
:: HTC One M7
:: Nokia 2700

Post od radashin1 »

Lošije, najverovatnije.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Pa kakva crna promena,zadnji su izneli ove nove pakete, a već bi da ih menjaju...Globaltele biće da ćemo...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Meni ne daju nista, samo 2 meseca za 1 din, ali malo mi je 4gb
I kaze mi kao u februaru ce imati neke promene pa kao bolje da potpisem sad jer mozda budu losije?
E bas da vidim sta ce biti u februaru.
Ne potpisujem nista!

joejoe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 25. Maj 2010. 00:43

Post od joejoe »

Dobili su po ekspoziturama kako ce izgledati paketi od 1.feb, nisam hteo da maltretiram ovu devojku da mi pokaze, ali ubedila me je da ce biti malo manje gb i malo veca cena. Ogradila se da ce mozda mts nesto da promeni do prvog, ali kako je sad, trenutno su kaze bolji paketi. Meni palo na um da produzim ugovor sad online, pa ako ispadne bin zajeb, da ponistim tu online kupovinu i uzmem onda po novom (ili predjem negde).

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Pa onda se pozdravljamo posle mnogo godina, jer vip nudi za 1000 din 5gb... a oni sa 3+1 oce da smanje, a paket 1100..ne vidim logiku

joejoe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od joejoe »

Tu je istrcala omorika2, koja tokom 2 godine za prosecnih 1400din + NetLimit daje 6+1GB, free WhatsApp/Viber i 10GB za Youtube. To je trenutno najbolja ponuda na trzistu, hoce da je malo skreshu, da ne shtrchi toliko... Valjda ce malo smanjiti free GB, malo dici cenu i to je to, vise ne strci.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ako to urade, a ne sumnjam da hoće, onda gube mnogo korisnika. Niko nije lud da plaća više za manje. Vip ima super ponudu sa tim duplim GB i još je jeftiniji od pandana u MTS-u.
Brzo će oni ponuditi nešto mnogo bolje, samo da im se ovo sada obije o glavu.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Svake 2 godine dizu 20% cene...za par godina placacu istu uslugu 2000 din

joejoe
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od joejoe »

Ljudi, ako moze pomoc, imam 20 godina star mts postpaid broj (istice sutra), hocu da ga sacuvam sto jeftinije, a trosicu prosecno mozda 10 min i 10 sms mesecno.

Moze postpaid, moze prepaid, moze prenos broja, moze globaltel, sve dolazi u obzir, samo da zadrzim broj za sto manje para mesecno (iz principa cicijam, ne dam im!) :D

PS - [ne]vezano za to, kako sebi da obezbedim sto vise GB ili mogucnost da dokupim puno GB jeftino (da imam za posao ako pukne net koji sad imam)? Da uzmem odvojeno od tog broja anonimno na trafici VIP Ledilo, doplatim jos 300din, dobijem 12GB, i onda da doplacujem na svakih 90 dana po 100 din da bi mi bili dostupni ti gigabajti?

Odgovori