Ilajdza, objasnjeno ti je oko garancije. Moj savet - pogledaj oglase, nemoj da preplatis uredjaj. U momentu kad sam kupovao, moj primerak je kostao 710€, nasao sam jedan za 690, ali u BG, dok je ovaj koji sam kupovao bio tu gde sam ja u SU. Posto ovako nesto ne bih nikad uzeo bez da uzmem uredjaj u ruke i sve vidim na licu mesta, vise mi se isplatilo dati 710€, nego potrositi vise (put za BG i ostalo), ili ne daj Boze da mi prodavac salje postom....
somi92, i ja sam mislio da ce ekran da bude katastrofa, pisao sam o tome ali da ponovim - presao sam kao sto znaju i vrapci na grani sa Lumia 950XL koji ima 518ppi. Ocekivao sam zrnas ekran. To nije slucaj. 10-ak dana pre kupovine, bio sam u Budimpesti, i jedan pored drugog stoje Xs Max, Xs, Xr, X, i 8+. Mogao sam na licu mesta na miru sve da ispregledam i uporedim. Iskreno, ja razliku u ekranima jedva da sam video, ali nisam isao na to da cu da oba podesim isto pa da vidim kako onda izgleda. Primetio sam samo da je crna nesto dublja na Xs...
Ne znam kako Xs stoji sa baterijom, ali Xr izuva. Ne racunajuci uredjaje pre E61 (baterija 3-4 dana) ovaj mi je najbolji sto se toga tice. Osim jos jedne kamere, ja zaista ne vidim razliku, a da li je to vredno 200€ vise? Meni nije. Ionako sam do sada za mesec i po okinuo svega par puta (nemam taj obicaj, davno je poznat moj stav o kamerama na telefonu). Dobar dodatak, ali da je preko potreban, i nije

Mnogi znam da se nece sloziti sa mnom, isto kao i u raspravama o OS-ovima, ali svako ima prava na svoj stav.