Pomoc!!!Mrtav p910i!!!!!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

araphel, lepo sto je sve zavrseno i sto sve radi,a neces morati da uzimas novi telefon.Aj da te taj sluzi jos dugooo dugooo i da uzmes p990i ili m600i. :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma p990 nikad nebih uzeo,mnogo mi je ruzan,a ima jeftinijih telefona sa priblizno istim funkcijama!vazno je sad da ovaj muchenik radi ponovo,i to radi kako treba :D

a za kasnije cemo videti,kad p910 nachisto otegne papke,onda ce se vec naci neshto.

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:D do sad nisam hteo al ajde i ovde da napisem nesto (glupo) :D tolika prica o jednom obicnom softverskom kvaru !?! neverovatno!!!!! ako hocete vise da saznate o softverskim kvarovima posetite moju temu!!! sledi savet dana broj 3 - softverske greske!!!
Phone market
sve za vas mobilni telefon

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

e pa phone market-shto nisi ranije neshto napisao,bio bih ti zahvalan!svejedno bih platio 40 eura za flesh najverovatnije,jer je to prosto ovde cena....dobro,shta je bilo bilo je sad je sve ok i to je najvaznije,telefon radi ko zmaj a i chist je od O2 gluposti,a ako neko ima ideju gde da nadjem i kako da ubacim srpski ili hebrejski jezik u p910 nek me molim lepo prosvetli :roll: pozshto mi je bash potrebno!

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

uuuu....bilo bi gotivno imati hebrejski na fonu... mada, ne bi mi puno znacilo jer ne razumem jezik.... a za srpski, to bi mi vec visse odgovaralo, pa ako neko ima neke informacije...?
Ex Sir_Oliver

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma da,a kul je sto se,bar mislim,mozda gresim,cita kontra,ne sleva na desno!?Mozda gresim,nek se araphel ne naljuti ali... A sto ne isprobas ono za ostale SE telefone,cackanjem preko FAR menadzera,dao je neko uputstvo u delu SonyEricsson!?
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

tachno je Lomnica,chita se sa desna na levo :) nashao sam neki hebrew localisation za p910 koji se u sis varijanti instalira i omogucava chitanje i pisanje na hebrejskom u svim aplikacijama ali ne u meniju,shto je meni i dovoljno,buduci da dobijam dosta sms na hebrejskom koji nemogu da prochitam jer fon ne podrzava.a srpski bih voleo da imam u meniju,radi fore,ne smeta mi engleski,ali shto da ne?nazalost za taj hebrew lokalizator,mislim da je psiloc,mi ne pada na pamet da dam 20 dolara,prema tome.... :smutny:

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

imam srpski za p910 (to jest imam jedan fajl koji bi to trebao da bude) ali ga nikada nisam isprobao. mogu da ti posaljem na mail pa ga skini i probaj kad ti vec prijatelj ima servis ako nevalja vrati stari softver
Phone market
sve za vas mobilni telefon

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

paaaa....nije dovoljno dobar prijatelj da ne bi naplatio,vec samo poznanik kome verujem,ali i on p910 i slichne modele shalje nekom drugom,tako da mozda bolje da cutim i trpim i ne rizikujem vec samo nadjem neki crack za taj hebrew lokalizator,jer on mi je bash neophodan,a za srpski da se strpim do sledeceg leta kad navratim opet u BG ako josh uvek budem imao p910 do tada,a verovatnoca za tako neshto je mala,s obzirom da ga imam vec jedno 8 meseci,a obicno menjam fonove na mesec-dva.....mada ko zna?ovaj mi bash dobro zavrshava posao,mada je neshto pochelo da me svrbi da isprobam K-Jam ili HP6515.......ovaj drugi zbog ugradjenog gps

Odgovori