Pomoc!!!Mrtav p910i!!!!!
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

- phone market
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
 - Kontakt:

e pa phone market-shto nisi ranije neshto napisao,bio bih ti zahvalan!svejedno bih platio 40 eura za flesh najverovatnije,jer je to prosto ovde cena....dobro,shta je bilo bilo je sad je sve ok i to je najvaznije,telefon radi ko zmaj a i chist je od O2 gluposti,a ako neko ima ideju gde da nadjem i kako da ubacim srpski ili hebrejski jezik u p910 nek me molim lepo prosvetli 
 pozshto mi je bash potrebno!

- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

tachno je Lomnica,chita se sa desna na levo 
 nashao sam neki hebrew localisation za p910 koji se u sis varijanti instalira i omogucava chitanje i pisanje na hebrejskom u svim aplikacijama ali ne u meniju,shto je meni i dovoljno,buduci da dobijam dosta sms na hebrejskom koji nemogu da prochitam jer fon ne podrzava.a srpski bih voleo da imam u meniju,radi fore,ne smeta mi engleski,ali shto da ne?nazalost za taj hebrew lokalizator,mislim da je psiloc,mi ne pada na pamet da dam 20 dolara,prema tome....  

- phone market
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
 - Kontakt:

paaaa....nije dovoljno dobar prijatelj da ne bi naplatio,vec samo poznanik kome verujem,ali i on p910 i slichne modele shalje nekom drugom,tako da mozda bolje da cutim i trpim i ne rizikujem vec samo nadjem neki crack za taj hebrew lokalizator,jer on mi je bash neophodan,a za srpski da se strpim do sledeceg leta kad navratim opet u BG ako josh uvek budem imao p910 do tada,a verovatnoca za tako neshto je mala,s obzirom da ga imam vec jedno 8 meseci,a obicno menjam fonove na mesec-dva.....mada ko zna?ovaj mi bash dobro zavrshava posao,mada je neshto pochelo da me svrbi da isprobam K-Jam ili HP6515.......ovaj drugi zbog ugradjenog gps