Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Post od znemanja »

^+100000...
Upravo tako, telefon služi meni, a ne ja njemu, čemu telefon od 1000€ ako ću da ga štedim.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Ostajem pri mišljenju da su ove ubušene kamere ista ili veća glupost od obrve. Pogotovo ako uzmemo kapljica obrvu za poređenje.
Ove ubušene nisu uz gornju ivicu ekrana, već niže, tako da (makar na videu) izgledaju kad da zauzmu duplo više prostora ekrana od obične širine roletne.
Tako da odmah uračunajte da dobijete manji ekran od reklamiranog. [emoji6]
Ne sumnjam da će telefoni biti dobri (videćemo za bateriju), ali ja za ovo ne dajem 1000 €/$/£. [emoji1]

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

dachakragujevac80 napisao:Pa ono najbolje poiskljucujte sve na telefonu i nek vam sluzi kao ukras. Ja bi u tom slucaju kupio neki "oldtajmer" jer bi vise funkcija onda imao sa njim.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Ovo je bilo apropo toga da AOD gotovo ne trosi bateriju.

Da, trosi je, i to bas dosta, da ne bude zablude.

Inace, slazem se sa tobom, telefon ni malo ne stedim. Non stop mi je na 4g. Vikendom bar 2 puta sa drustvom se zaboravimo u kafani, minimum po 5-6 sati, nikad nisam gasio 4g i palio wifi. Uvek na max po bateriji

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Proizvodjaci ce stave i aparat za kuvanje kafe ali bateriju valjanu nikad.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

vojopd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2017. 16:17
:: Galaxy S7 Edge

Post od vojopd »

Vuce aos bateriju, ko god kaze suprotno taj je lud. A preko noci ne znam kome treba aod, ne gledas svakih 30 min koliko je sati.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Drakenzen napisao:Aod je sranje teško i samo jede bateriju bzv.
Ja sam poručio zeni plus verziju, svidela joj se nova boja i to je to. Iskreno mene lično je najviše kupio ovaj senzor otiska ispod stakla, to je prava stvar a ne ovo što jurimo pozadi oko kamere ko manijaci....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nemoj preterano da se odusevljavas tim FP senzorom da se ne bi razocarao (mada razocaraces se svakako [emoji23]).
To je najveca glupost koju su mogli da odrade. Svaka cast za Vivo sto je prvi predstavio tu tehnologiju ali ipak ne, makar do neke naredne usavrsenije verzije.
Pricalo se da ce ovaj Samsungov biti bolji od onog obicnog koji je vidjen do sada, medjutim po nekim prvim snimcima i komentarima meni deluje isto.
Dakle fizicki FP je i dalje mnogo bolje resenje, vidno je brzi i precizniji. To su cinjenice, e sad kome koji polozaj vise odgovara to je individualna stvar. [emoji4]
iKe napisao:Meni je AOD odlična stvar, možeš da vidiš najvažnije bez paljenja telefona. Pogotovo od Pie imaš mogućnost da se pali na dodir. Ja ne primećujem da se baterija brže troši zbog toga. U svakom slučaju šteta ako ono osvetljenje oko kamere neće moći da se koristi i kao lampica. Verovatno nisu mogli da ubace da ima i funkciju lampice.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Slazem se za AOD, super stvar. Takodje pre uvek biram mob sa Amoledom bas zbog AOD-a, iako mi je led not korisnija stvar. Uz mob sa IPS ekranom led not je obavezan. [emoji4]

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

vojopd napisao:Vuce aos bateriju, ko god kaze suprotno taj je lud. A preko noci ne znam kome treba aod, ne gledas svakih 30 min koliko je sati.
To je ono sto pricam. Ovde par ljudi pricaju kako im je volja, kao da mi nikad nismo imali isti uredjaj. Malo realnosti ne bi bilo na odmet

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

vojopd napisao:Vuce aos bateriju, ko god kaze suprotno taj je lud. A preko noci ne znam kome treba aod, ne gledas svakih 30 min koliko je sati.
Pa kad se probudis u toku noci recimo,i ne znas koliko je sati [emoji6]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@kutijagreha , ovde ljudi pričaju realno. AOD mi je uključen od 7h ujutru do 01h u noć i ne primećujem da mi baterija kraće traje zbog toga. Ta tvoja neutemeljena predpostavka da je 20% kraća autonomija baterije sa uključenim AOD je ništa drugo do dezinformacija. Baterija možda oko 5-6 % traje kraće sa uključenim AOD.

Drugo, AOD na Samsungu je svetlosnu godinu ispred bilo kog drugo AOD drugog proizvođača jer prikazuje sve notifikacije i jako je koristan. Mogućnost prolagođavanja je ogromna, čka je moguće kupiti AOD slike i animacije.

Što se tiče LED lampice, to je svakako Samsung trebao da implementira ili da softverski omogući da pikseli oko punch hole dela služe kao led notifikacija.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

dachakragujevac80 napisao:Pa ono najbolje poiskljucujte sve na telefonu i nek vam sluzi kao ukras. Ja bi u tom slucaju kupio neki "oldtajmer" jer bi vise funkcija onda imao sa njim.
Ne trebas da se zderes zbog toga sto neko ne koristi telefon kao ti i sto mu neke opcije ne odgovaraju. Ajde da drzimo upaljena svetla u kuci celu noc, jer sta ce nam sijalice u lusterima ako stalno ne gore.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

znemanja napisao:Baterija možda oko 5-6 % traje kraće sa uključenim AOD.

Znas ti sta je 5% manja potrosnja bez AOD? Nista. Ova recenica koju sam citirao je tvoja slika i prilika na forumu. Ali ne, nisi ti kriv zbog toga

dachakragujevac80
Expert
Expert

Green napisao: Ne trebas da se zderes zbog toga sto neko ne koristi telefon kao ti i sto mu neke opcije ne odgovaraju. Ajde da drzimo upaljena svetla u kuci celu noc, jer sta ce nam sijalice u lusterima ako stalno ne gore.
Mesas babe i zabe

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@kutijagreha, ne, tvoje pisanje na forumu je izraz tvoje nekompetencije da bilo šta napišeš, a da nije pljuvanje Samsunga. Kada su te banovali na benchu, ovde si došao da lečiš svoje komplekse. Pa kada nemaš šta da kazeš, hajde nešto da lupaš.

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Dobri ovi novi Samsunzi, al' još bolja prepiska u ovoj temi. [emoji1787][emoji1787]

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

dachakragujevac80 napisao:Mesas babe i zabe
Nista ja pomesao nisam, vec ti ocigledno nisi skontao. Nema veze, opusteno...

vojopd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2017. 16:17
:: Galaxy S7 Edge

Post od vojopd »

dachakragujevac80 napisao:Pa kad se probudis u toku noci recimo,i ne znas koliko je sati [emoji6]

Jednostavno stisnem home dugme i prikaze mi 03:30 i okrenem se na drugu stranu. Previse se oslanjate na gluposti.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Komplikovano, lakse je sa aod-om [emoji6][emoji16]

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Pa ovo "tap to show"mi je super....manje trosi nego da kliknes home ahahah

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Zar niko ne drzi telefon na punjacu tokom noci? :lol: :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Postalo tesko i double tap to wake, sad mora samo jedan tap da bi se videlo nesto.

Odgovori