iwanna, pokazuje ti koje su ti mreze dostupne ..... Telekom i Mobtel... samo izaberi svog operatera...
pozdrav...
moze brzo odgovor...
iwanna, zapitaj se ustvari koliko ti je zapravo potreban mms, koliko si mms-ova slala sa prethodnih telefona, ja ne posaljem 5 godisnje a mozda ni toliko, dobro ja i sms-a ako posaljem 20 u toku cele godine (mnogo me mrzi da tipkam poruke) ali zato na razgovore trosim kredita ne pitaj koliko.....
Ono sto sam hteo da ti kazem je da treba dobro da razmislis da li je dovoljan razlog taj mms, zasto bi menjala e530 koji je po meni najlepsi zenski telefon koji sam video i po mom misljenju 7370 sa 10mb memorije nije mu ni do kolena i meni nije lep (ali o ukusima se ne raspravlja to je samo moje misljenje sto se tice izgleda)...
I moja devojka ima e530, i kad sam joj pomenu taj problem sa konfiguracijom za mms,rekla je da je briga za to, jer je prosto zaljubljena u e530 i njegovu ljubicastu futrolicu i vezicu, i jeste stvarno pravi telefon za devojcice....
Pa ti pogledaj ako ti je stvarno neophodan mms, onda ga zameni a ako ne zasto bi to onda uopste i radila zar ne???..........
Au a dok sam iso u skolu mrzelo me da pisem sastave, gle me sad rat i mir....
Doduse nadam se da sam pomogao ovim svojim misljenjem bar malo...
Pozzzzz......

I moja devojka ima e530, i kad sam joj pomenu taj problem sa konfiguracijom za mms,rekla je da je briga za to, jer je prosto zaljubljena u e530 i njegovu ljubicastu futrolicu i vezicu, i jeste stvarno pravi telefon za devojcice....

Pa ti pogledaj ako ti je stvarno neophodan mms, onda ga zameni a ako ne zasto bi to onda uopste i radila zar ne???..........

Au a dok sam iso u skolu mrzelo me da pisem sastave, gle me sad rat i mir....

Doduse nadam se da sam pomogao ovim svojim misljenjem bar malo...

Pozzzzz......

.::HTC Desire Z::.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
Pa ako si 064 ili 065 izaberi YUG 03 a ako si 063 ili 062 izaberi Mobteliwanna napisao:aaaa-pronasla sam...Podesila sam na manual,ali sad imam 2 opcije yu 03f i yu Mobtel-sta sad
![]()
![]()

-----------------------------------------------------------------------------------------
Edit: al se ja ispalih ovim postom, izgleda kad sam slao uopste nisam video da postoji druga strana i da je b_udder vec odgovorio

Poslednja izmena od vlajche u Pet, 01. Sep 2006. 00:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
iwanna, je po meni savrsenstvo za lady
ali opet ono 'ali'....stvarno moze jako da zasmeta tako sicusna interna mem dok ce slot za prosirivanje ostati na nekom buducem nasledniku
steta...uzmi neki smartphone jer mail je mnogo korisniji od mms'a za mizernu cenu trust me 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
vlajche, pa ispala bi bila da si rekao nesto pogresno
iwanna, 7370 jeste lep zenski fon ali tih 10MB se napuni tako brzo ako bilo sta radis vise osim poziva i sms-a, da bi ti se smucio ..... ima vremena - mozda se u skorijoj buducnosti pojavi neki jos lepsi i bolji pa ti bude drago sto nisi bacala pare
pozdrav...

iwanna, 7370 jeste lep zenski fon ali tih 10MB se napuni tako brzo ako bilo sta radis vise osim poziva i sms-a, da bi ti se smucio ..... ima vremena - mozda se u skorijoj buducnosti pojavi neki jos lepsi i bolji pa ti bude drago sto nisi bacala pare

pozdrav...