Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: Samsung Galaxy S10/S10 Plus

Post od kutijagreha »

Kome trebaju pozadine, neka se javi

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

^ „Evo rešenja!“ [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1303][emoji1303][emoji1303][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... 99241b.jpg[/img]

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Čekaj prvo da kupimo uređaj [emoji16]

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Na tom sajtu koliko se sprdaju i koliko wall-a ima, za neverovati

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

https://youtu.be/MgRnbm9wrzg

Gari, nisam znao da imaš svoj YT kanal. [emoji6]
Lepo si prenosio ovaj meč. [emoji16]

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Evo ga teknofilo

Opticki zum od 2x se gubi u low light-u, previse mutno.

Selfi kamera nista posebno koliko su reklamirali.

Portret je poboljsan, mada i na piti S9+ su vidno poboljsali, ali samo kada su idealni uslovi.
Da nije ove sirokougaone, razlike gotovo da nema u kamerama S9+/10+

Mada, u low lightu se i dalje gubi portret mod. Kada sam to kacio isto, strucnjaci odma ban

https://flic.kr/p/SV5dr5

https://flic.kr/p/2dXiYt1

Ko je voljan za sirokougaonu da plati 400e vise, samo napred

https://www.flickr.com/photos/teknofilo ... 9164469588

Ps. Tekno uvek izbaci najbolje fotografije koje su mu u tom trenutku ispale. Da mi je da vidim one koje je obrisao

vojopd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2017. 16:17
:: Galaxy S7 Edge

Post od vojopd »

Jos kad dorade night mode, bice bolje.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

kutijagreha napisao:Evo ga teknofilo

Opticki zum od 2x se gubi u low light-u, previse mutno.

Selfi kamera nista posebno koliko su reklamirali.

Portret je poboljsan, mada i na piti S9+ su vidno poboljsali, ali samo kada su idealni uslovi.
Da nije ove sirokougaone, razlike gotovo da nema u kamerama S9+/10+

Mada, u low lightu se i dalje gubi portret mod. Kada sam to kacio isto, strucnjaci odma ban

https://flic.kr/p/SV5dr5

https://flic.kr/p/2dXiYt1

Ko je voljan za sirokougaonu da plati 400e vise, samo napred

https://www.flickr.com/photos/teknofilo ... 9164469588

Ps. Tekno uvek izbaci najbolje fotografije koje su mu u tom trenutku ispale. Da mi je da vidim one koje je obrisao

Već su sugerisali da ima iste kamere kao note 9, znamo koliko je samsung nesposoban da napravi softver za kameru.
Gledam da vidim da li će imati gcam za s10 pa da ga odmah skinem.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ne znam zaista ako je tako da su iste kamere onda je to razočarenje. Pa uzmite u obzir da je ovo treći vodeći model kompanije sa istom kamerom? Pa realno kontam nekog zajebavaju time i da imaju na stanju pa hajde dok ne potroše. Sad su ubacili wide kameru kao treću i to je ta promjena. Ako dobro ne srede taj noćni mod onda je užas, jer ja sam i sa Note 9 bio razočaran sa low light fotografijama...

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Evo jos jedan sample fotografija od lika koji jako voli selfi kameru

Da mi je da pitam onog na prezentaciji gde se ta selfi kamera izgubila

Ove dve slike kao da je izvadio digitron i slikao

https://flic.kr/p/24rUiHg

https://flic.kr/p/24rUiDZ

https://www.flickr.com/photos/101556126 ... 3864794242

Ps. Janka, ista je kamera potpuno. Jos uvek imaju 2x opticki zum. Kinezi i kompanija da su pametni kao sto nisu, da utegnu video snimak, posebno u 4k snimanju, i imamo pored Pixela kameru godine

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

Treba tebe banovati i ovdje da budemo mirni.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@kutijagreha, kada bi samo tvoj mentalni sklop shvatio da jedan smartphone ne čini samo kamera, to bi bio napredak.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Pitaj bilo gde, na bilo kom forumu, i videces sta je bitno na jednom telefonu.

Vojo, u pravu si, sto ljudi da znaju da je prednja kamera upotrebljiva nocu kao digitron, kada recezenti kazu da je top

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

^Nema šta da pitam, kamare ja bitna, a on je na Samsungu uvek bila u vrhu, a tako je i sa S10 serijom telefona. Tvoja mržnja prema svakom premium modelu Samasunga koju ispoljavaš je očigleno neka posledica kompleksa ili cega već. Dok te nisu banovali na benchu to si i tamo radio, sada u potpinosti razumem zašto si trajno udaljen.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

Ubijas u pojam sa svojim izjavama i pljuvanjem po Samsungu. Kao da mi ne znamo da je kamera ista zadnje 2-3 godine, svi oni prodaju istu pricu. Prvo se pljuvalo po softveru, pa su ga za ove 3 godine itekako unaprijedili, onda se pljuvalo po bateriji, a vidi kinezi imaju 4000, a premium flegship ni blizu. Sad stave bateriju sa velikom kapacitetom, pa se onda nadju takvi kao ti, kojima sad smeta kamera, pa ajmo pljuvati po kameri. Sada se kamera poboljsala, stabilizacija top, prednja popravljena za razliku od prethodnih generacija, gdje je bila smijesna. Sada ne valja ni to, nema 10x zooom, uzmi sebi Oppo i mirni svi.

Tvoj mate i huawei prodaju displej koji kosta mizerno u odnosu na konkurenciju sa full hd ekranom po cijeni istoj kao i Samsung, sa kamerom koja je ocajna u video snimanju, bez podrske za 4k 60 fps, sa zelenim ekranom. I sve to po ISTOJ cijeni.
Poenta ovoga je je da svi oni rade istu stvar, zajeb.. nas korisnike i prodaju ISTU/SLICNU stvar.
Uzmi sebi sta ti se svidja i uzivaj u uredjaju, a mani se pljuvanja svako malo, kao da imas 15 godina brate mili. Ko jos vjeruje tim recenzentima???? Svi su placeni i ko misli suprotno taj je lud i glup.
Vidis sta su uradili degeni iz Samsunga sa usb c portom na s10, ne moze se mijenjati u slucaju kvara, vec se mijenja komplet maticna ploca. To je jabukanizacija, deri korisnike.

Pusti ljude koji uzmu doticni telefon (citaj Janka) :D da pisu kakav je uredjaj, a mani se flikra, slika i ostalih gluposti.
Poslednja izmena od vojopd u Sre, 06. Mar 2019. 13:29, izmenjeno 1 put ukupno.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@kutojagreha, odgovoriću ti ovde, postovi su ti izbrisani jer je administracija smatrala da treba da budu izbrisani. Ako to se to ne sviđa, slobodno napusti forum, niko te ne sprečava. Tvoje izlive mržnje neće biti tolerisani i ono što smatram da treba da bude izbrisano, biće izbrisano. Niko nije izbrisao postove sa linkovima koje si stavio, niti će ih iko dirati.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

vojopd napisao:Sad stave bateriju sa velikom kapacitetom, pa se onda nadju takvi kao ti, kojima sad smeta kamera, pa ajmo pljuvati po kameri. Po meni se Samsung poboljsao od s7 kojeg sam koristio 2 godine.
Sad smeta kamera. Gde me nadje sa time [emoji5]

Inace, ljudi prvo sta vole da vide na telefonu je kamera. Postavio sam primere, i izneo moje misljenje.

Sto se tice mog telefona, nije fhd rezolucija, ali nije to tema. Da si malo pazljivije citao, video bi sta zameram telefonu. Inace da nije tako (tog video snimanja) ne bi isao na oglase [emoji106]

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

A zašto ništa ne sme da se zameri Samsungu? Ako je kamera za kritikovanje, zašto se ne bi kritikovala?
Svaki telefon/uređaj/proizvođač se može kritikovati, pa tako i Samsung.
Koliko vidim, kutijagreha se razume bolje u kameru, pa nju kritikuje. Ne znam kakvi su bili ti postovi što su obrisani, ali kao što ostali smeju da imaju mišljenje, tako sme i on (ili neki drugi kritičar). Slažem se sa njim oko toga da je danas mnogima kamera danas najbitnija na telefonu.
Koliko sam video u Androidauthority recenziji i tamo su rekli da kamera nije na nivou.

Lično meni se telefoni(i) sviđaju, ali neću dati 1000 € za njih sve da imam viška te pare.

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

Smije se zamjeriti Samsungu, ali ovo nije zamjeranje vec flejmovanje. Jednom kad se napise sta nije dobro, sta jeste, super. Ali svaka 2 dana pisati istu stvar na par tema je smijesno.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Nemojte banovati Kutiju, on je moj drug - još vam nisam oprostio ni Ćirka. [emoji1787]
Nije da branim Kutijine postove, ali se slažem s njim. Obojica - on kao mrzitelj Samsunga, a ja kao ljubitelj Samsunga - imamo sličan, skoro isti utisak, a to je da kod Samsunga sve napreduje brže od kamere. Ovi linkovi koje je okačio na mene su ostavili dojam da je kamera u mnogim situacijama samo neznatno bolja od ove na mom N8, a njime sam izuzetno zadovoljan po svemu, osim po kameri.
Ja kao trenutni korisnik Samsunga - a vrlo verovatno i budući, jer mi na ovom Noutu prija sve: od ekrana, preko softvera, pa do brzine i fluidnosti - imam želju da i kamera na nekom budućem Noutu koga bih kupio bude bez premca i iznad ostalih, kao što je to možda ekran (ili estetika, bar za mene), i zato kritikujem - ne iz mržnje, već jer želim da budu najbolji, pa kad kupim, da znam da sam kupio najbolje.

Odgovori