Otkljucati password za tajne podatke D500
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Otkljucati password za tajne podatke D500
Dajte mi molim te recite kako da otkljucam password za privacy dio mobitela jer zelim da na svom D 500 zakljucam neke podatke ali ne mogu doci do toga zato sto vec postoji password. Kako da ga promjenim?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Cek,hoces da otkljucas privacy ali nisi ti zakljucao te delove?Onda ces mozda morati da flesujes telefon da bi se ocistilo to sve jer sumnjam da postoji neki program u Javi koji sluzi za krekovanje password-a!Mozda postoji neka mala sansa da ti u servisu otkriju sifru preko nekog box-a ali nesto sumnjam sem ako to nije security code kojim se zakljucava a koji je default 00000000 (8x0)!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Eeeee... pa to je vec nesto drugo,ja sam napisao da sumnjam da postoji takav JAVA program ali da postoji sansa da mu u servisu otkriju,znaci nisam pogresio!
P.S.Jel se sad i tebi pojavljuje za SVAKI post opcija obrisi,ranije mi je to bilo kako kad a sad bogami stalno,mora da nas kalinicm mnogo ceni!?
Pozdrav

P.S.Jel se sad i tebi pojavljuje za SVAKI post opcija obrisi,ranije mi je to bilo kako kad a sad bogami stalno,mora da nas kalinicm mnogo ceni!?

Pozdrav

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Lomnica_city napisao:Mozda postoji neka mala sansa da ti u servisu otkriju sifru preko nekog box-a ali nesto sumnjam(8x0)!
Pozdrav
Vidish da sumnjash

Ma shalim se,opushteno...Za javu ne znam,ali preko boxa moze da se odradi...samo kad ti da taj broj skinesh prva 2 broja i dobio si password...

Vidi i meni stoji opcija brishi...

Hvala za odgovor...znaci ipak moze ali nazalost samo sa boxom sto sam i predpostavljao.....ali bolje ista nego nista.......
Hejjjjjjjjjjjj ipak hvala za sve nule 00000000.......jer nije ni bio zakljucan ali ja nisam znao da je tvornicki kod 0xxxxxx, znam da je kod Nokie 123456....
Ma carevi ste......
Pozdrav iz BiH
Hejjjjjjjjjjjj ipak hvala za sve nule 00000000.......jer nije ni bio zakljucan ali ja nisam znao da je tvornicki kod 0xxxxxx, znam da je kod Nokie 123456....
Ma carevi ste......
Pozdrav iz BiH
- Lomnica_city
- Expert