Vesti o Xiaomi
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Re: Vesti o Xiaomi
Možda grešim, ali davati toliko novaca za mobilni telefon, mogu samo "tehno manijaci" ili oni koji ne znaju šta će sa parama...
Na svu sreću ne spadam ni u jednu od te dve grupe. Jes da "volem" tehniku, ali ne baš toliko da bacam novce na nju.
Na svu sreću ne spadam ni u jednu od te dve grupe. Jes da "volem" tehniku, ali ne baš toliko da bacam novce na nju.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Rakija- connecting people. [emoji16]yocasylver napisao:Na nasu srecu,uvek ima alternativa.Huawei je bio Aple i Samsung alternativa,Xiaomi alternativa svih njih.Tako da,naci ce se opet neka alternativa koja je jeftinija.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
Evo jedne lepe ponude.Samo da carina ne zezne stvar
€ 231,42 25%OFF | Original Xiaomi Redmi Note 7 Pro 6GB 128GB Snapdragon 675 Mobile Phone Octa Core 4000mAh 6.3" 2340*1080 48MP+5MP Cellphone
https://s.click.aliexpress.com/e/c2ixloNw
€ 231,42 25%OFF | Original Xiaomi Redmi Note 7 Pro 6GB 128GB Snapdragon 675 Mobile Phone Octa Core 4000mAh 6.3" 2340*1080 48MP+5MP Cellphone
https://s.click.aliexpress.com/e/c2ixloNw
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Koja je Somijeva zvanicna prodavnica na netu? Vidim dve.
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Valjda je Mi Store.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Green možda ti zatreba. [emoji6]
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... ch-976287/
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... ch-976287/
E hvala na informaciji, nisam znao za ovo. Nadam se da ce agresivnije izreklamirati Xiaomi (posebno operater Optus), jer je krajnje vreme da se i ovde malo uspori dominacija Apple-a i Samsunga.
Ono sto mi se NE dopada i sto mislim da je potpuno suludo, je cena koju traze za Mi Mix 3, a koja je blago receno komicna. AU$949 ce da da samo budala, jer se za isti novac vec moze naci i nov iPhone XS. A mnogo lakse je ovde prodati i polovan iPhone za dosta manje novca nego kupiti nov Xiaomi. Proci ce ohoho vremena dok ovdasnji korisnici ne shvate sta je Xiaomi u svetu mobilne telefonije.
Ono sto mi se NE dopada i sto mislim da je potpuno suludo, je cena koju traze za Mi Mix 3, a koja je blago receno komicna. AU$949 ce da da samo budala, jer se za isti novac vec moze naci i nov iPhone XS. A mnogo lakse je ovde prodati i polovan iPhone za dosta manje novca nego kupiti nov Xiaomi. Proci ce ohoho vremena dok ovdasnji korisnici ne shvate sta je Xiaomi u svetu mobilne telefonije.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Samo još jedan kinez u moru kineza? [emoji1787]Green napisao: Proci ce ohoho vremena dok ovdasnji korisnici ne shvate sta je Xiaomi u svetu mobilne telefonije.
Prosecan australijski korisnik je glup i naivan, zna samo za iPhone i Galaxy. Mnogo vise iPhone nego Galaxy, a kamoli nesto trece. Cuo je za Huawei recimo, ali ne veruje im, jer su mu s TV-a porucili da je to zlikovacka komunjarska tvorevina, s ciljem da mu unisti privatnost. Tako da, kada bude cuo da je Xiaomi takodje iz iste primitivne zemlje treceg sveta, oblice ga hladan znoj.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
S tim da to sa špijunažom može biti tačno. Sad, jeste da daju već na tacni podatke Googlu i Facebooku, ali da - kao neće i još i ovima, to bi im valjda prelilo čašu jer nisu Ameri, već Kinezi. 
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Hm, sto mi je ovo nesto poznato? [emoji848][emoji1787]Green napisao:Prosecan australijski korisnik je glup i naivan, zna samo za iPhone i Galaxy.
Naravno da ti je poznato, jer je potpuno isti i prosecan americki korisnik. U Evropi i Aziji je to, srecom, vec malo drugacije.
Pa ne znam,ja sam recimo glup(iskreno),kupio sam za kes Mate20 Pro koji je kostao 125 000 dinara,razbio sam ga u zid nedavno i uzeo P10 od komsije sav izrazbijan za sitne pare.Green napisao:Prosecan australijski korisnik je glup i naivan, zna samo za iPhone i Galaxy. Mnogo vise iPhone nego Galaxy, a kamoli nesto trece. Cuo je za Huawei recimo, ali ne veruje im, jer su mu s TV-a porucili da je to zlikovacka komunjarska tvorevina, s ciljem da mu unisti privatnost. Tako da, kada bude cuo da je Xiaomi takodje iz iste primitivne zemlje treceg sveta, oblice ga hladan znoj.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Da vidimo kojo će ovoj da bidne.New Xiaomi flagship - "Hercules"
* Snapdragon 855
* NFC
* 3 rear cam + 1 front cam
* In-display fingerprint scanner
* Wireless charging
Very early information from source code (can't say exactly where) - subject to error due to interpretation. Thanks to @warabhishek.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Sve je to isti "očin", drugo pakovanje i promenjeno ime modela. Počeli su kao i Samsung da se ponašaju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Novi Redmi najverovatnije.
Mada, mozda bude i Poco F2. [emoji3]
Mada, mozda bude i Poco F2. [emoji3]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ne trebaju ti navodnici, očin (očev), znaš već šta... Ovaj, alat...pero0000 napisao:Sve je to isti "očin", drugo pakovanje i promenjeno ime modela. Počeli su kao i Samsung da se ponašaju.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 12. Maj 2019. 10:58
- :: Samsung
- :: Xiaomi,Huawei
Re: Xiaomi Redmi Note 7
Pozdrav svima,
Novi sam na forumu. Ima li neko informaciju vezanu za nove xiaomi uredjaje "xiaomi redmi note 8" i "redmi k20"?Zna li se kad ce bit dostupni na nasem trzistu. Puno pozz...
Novi sam na forumu. Ima li neko informaciju vezanu za nove xiaomi uredjaje "xiaomi redmi note 8" i "redmi k20"?Zna li se kad ce bit dostupni na nasem trzistu. Puno pozz...
Pa to nije još ni izašlo
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Трол бре, банујте ово ома. Нек купи ноте 11 док не се појави 8ца. 

Слобода или смрт