6820 ili 7600
6820 ili 7600
Najviše mi se svidja 6230,ali me interesuje da li je bolja 6820 ili 7600.Mislim da je bolja 6820, ali bih želeo da čujem koja je bolja i zašto.Zato pitam vas...
Shark
Daleko je bolja 7600, jer ima daleko bolji ekran, ima daleko bolju kameru, a i video snimljen kamerom je boljeg kvaliteta nego na 6820. Ima 32 mb memorije, što je zaista dovoljno, mada nema mogućnost proširenja memorije putem MMC kartice. Ima mp3. Lepši je i nije roze(roze mi je ružna boja, ne stoji nikome, ali je sad kao trend...). Izgleda ekskluzivno, kao da su mu pojedini delovi sačinjeni od porcelana, srebra i kože(mada je zaparavo od plastike). Telefon podržava 3g prenos podataka, mada to i nije toliko bitno, jer i 6820 ima EDGE.
Kad se sve sabere i oduzme dolazimo do:
Jedina prednost 6820 je što ima obe tastature i obe su standardne. 6820 ima dosta mana.
Jedina mana 7600 je to što ima čudnu tastaturu(nije se toliko teško navići, meni je tastatura brzo legla, ima moja ortakinja telefon).
Ako računamo da je unutrašnja tastatura na 6820 neviđena glupost i da je niko nikada i ne koristi, mislim da je najbolje uzeti 7600.
P.S. Moram da napomenem da na nekim 7600tkama maska ne paše baš najbolje, pa ima neki prostor od dva mili metra pozadi, što nije baš toliko očigledno, ali ako znaš šta gledaš, videćeš tu gršku na masci.
Kad se sve sabere i oduzme dolazimo do:
Jedina prednost 6820 je što ima obe tastature i obe su standardne. 6820 ima dosta mana.
Jedina mana 7600 je to što ima čudnu tastaturu(nije se toliko teško navići, meni je tastatura brzo legla, ima moja ortakinja telefon).
Ako računamo da je unutrašnja tastatura na 6820 neviđena glupost i da je niko nikada i ne koristi, mislim da je najbolje uzeti 7600.

P.S. Moram da napomenem da na nekim 7600tkama maska ne paše baš najbolje, pa ima neki prostor od dva mili metra pozadi, što nije baš toliko očigledno, ali ako znaš šta gledaš, videćeš tu gršku na masci.

U susret novim izazovima...
- Troublemaker_88
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59