SE je duplo bolji od Siemens-a,ovaj model je unapredjeni W800,resen je problem sa dzojstikom i povecan je ekran za oko pola cm i svakako imas moju preporuku za isti,nema sta da ti se ne svidja zato sto je SE,pazi kad na primer ni jedna Skoda nije vise sto je bila a kamoli SE!!
Za N70 bi se vredelo potruditi da skupis lovu makar odlozio kupovinu malo,a da smo obojica iz BG-a mogao bih ti naci dobro ocuvanu N70 sa 1GB memorijskom za te pare,ali ja sam daleko od BG pa ni tako ne ide!Da si se setio pre 2-3 nedelje,mogao si novu u par radnji da nadjes vec od 265 eura!
Pozdrav
loooooool, onda bolje sačekaj još recimo mesec dana, taman ćeš odvojiti još malo para a i cena N70 će sigurno pasti malo. Gotova je sezona godišnjih odmora i verujem da će biti mnogo bolja ponuda telefona već u narednih 10-ak dana, a to može da snizi cene određenih modela. Mada, pre par dana sam se igrao sa 6270 i telefon uopšte nije loše odrađen, slajder mehanizam je prilično čvrst i ne klima se uopšte, zvuk je fenomenalan, displej takođe. Nisam se igrao dovoljno da bih uočio softverske greške i mane...
Odlucicu vec uskoro sta cu, najgore je sto sam prodao telefon i trenutno koristim krs, pa mi se i pomalo zuri...
@ Lomnica_city
Na koji SE konkretno mislis? W800i ili W810i, taj sto mi preporucujes.Vidim da je razlika u ceni samo 10e.
@Miskoni
Thanks za savete, videcu sta cu jos, da li na Nokia 6270 moze da se setuje mp3 kao dolazni sms i da li je slika od incoming call-a u fill screnu, naravno...Baterija i za nju nemam nikakav info.
Pozdrav
Mislim na W810,zato sam i napisao da je unapredjeni W800,masina je stvarno zmaj za te pare,ako nisi pri parama za N70 onda je ovo za tebe #2 Best buy jer je stvarno... a uz to dobijas 512MB memorijsku gratis i najbolje slusalice ever made za moblilni telefon,baterija 3 dana prosek...!!
Baterija nije jaka strana 6270,mislim da je 2 dana neki prosek!I dalje mislim da je to gore resenje,jer oni na koje sam naletao su posle vrlo malo koriscenja postali bas rasklimani,zalosno za jednu Nokiu!
Pozdrav
Thanks,nije tesko naci onda jos 10e, nego da se definitivno uverim, to je ovaj telefon: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/947/ ... sson/W810i
I jos 3 izostavljena pitanja za ovaj phone ako je to taj:
1. Zasto je jeftiniji 10e od W800?
2. Da li kod njega moze da se setuje mp3 kao dolazni sms?
3. Da li je setovana slika za incoming call u full screnu za razliku od D600 i 6270
Ako je ovo sve ok, evo upravo ga gledam, uzecu taj, ubedio si me
Cekacu jos par dana ako treba
Pozdrav
to je to na shta lomnica_city misli! ja kontam da je jeftini jer ga je lakshe nabaviti mislim aktuelan je model!mp3 moze za sms na nokiji i na SE a na d600 imash 5-6 tonova izmedju kojih morash da birash!kod samsunga i SE caller ID je skoro preko celog ekrana dok je kod nokije jako mala slichica, jedva da se i vidi neshto! to je jedna velika mana novih nokia jer nikako da stave caller id preko VECEG dela ekrana!
Odlican ,CRN, MOCAN, ja nisam taj definitivno drzao u ruci
Verovatno Samsung D600 otpada(ima dobru cenu ), videcu jos do Utorka, kada mislim zapucati za BG
Hvala na savetima
E BAS TAJ!!Jos,za razliku od Samsung-a i jos neko vreme Nokie (lagali su da ce biti od 1.09 pa nista),za W810i ima i onlline update service (SEUS) pa ako primetis neki bug,mozes lako da ga update-ujes preko neta!A mixxx ti je vec odgovorio da ima SVE to sto si pitao i onda mislim da je stvar jasna!
Pozdrav
Ja vise ne bih uzimao nista sto nema simbian os.Nego dobro ne vole svi da se zezaju sa programima,da ubacuju word dokumenta...Btw ne volim slajder modele.Kako ti je samo palo na pamet da biras izmedju ova dva?Bolje onda uzmi se.Pozdrav
loooooool, to sto je w810 jeftiniji od w800 nemoj da te mnogo zbunjuje .... to je stvar iskljucivo nasih prodavaca .... pa svi znaju da je 6630 mnogo bolji od 7610, 6670, 6260, itd, a cena mu je niza... i samo da jos da kazem da bih i ja uzeo w810 pre nego ova druga dva ...
Kako je moguce da likovi pricaju da pored takve kamere ima losiji video zapis i mutnije slike od D600???!!!
Citao sam komentare za oba...sve i dosta nih je to reklo.
Taman se odlucim i onda procitam nesto sto me skroz razocara....
Premestis na vreme da ti memorija videa bude memory card!Jeste na W810 manja rezolucija videa,a slike NI U SNU nisu losije i mutnije od D600,dovoljno je reci da W810 ima autofokus i odmah pomislis da je lud onaj koji i pored toga kaze da je slika mutna,a mislim da to D600 nema!?Ako it je toliko vazna CIF rezolucija videa (upotrebljivo u pi... ma...) onda... kupi camcorder,jer ces se i u D600 razocarati!!
Pozdrav
Trebao bi da razmislis i o 6280, malo je skuplji, mislim da ga niko nije pomenujo, nisam pazljivo citao. Od svih koji su ga koristili cuo sam samo rijeci hvale, a po specifikacijama je extra telefon, samo Symbian.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ma gde ekstra,isti krs ko ovaj,samo je valjda par stvari bolje a kosta vise od sva tri!Ako mu je bas toliko vazan video (mislim da ona ima VGA rezoluciju tj. 480x640) nek je uzme,lako ce za koju nedelju kod saraca da napravi jedan kais da mu drzi slajder,a moze i selotejp samo ce se brzo osusi lepak od stalnog otklapanja pa ce morati da trosi dosta selotejpa!
Pozdrav
Ma samo me je to bunilo, rezolucija videe i slika D600 Vs. SE W810i...
To ce odluciti o kupovini jednog od ova 2 telefona, za to mi treba konkreten odgovo, KO JE BOLJI u OBE STVARI???
Trebao bih preci u SE i tamo pisati, posto me Nokia 6270 i 6280 vise ne zanimaju zahvaljujuci Lomnica_city
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.