N93 ILI N80
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
N93 ILI N80
Dvoumim se da li da uzmem nokiju n93 ili n80. Znate kako je kad se dvoumite izmedju dva televona. Prvenstveno mi treba telefon koji ima velike mogucnosti povezivanja, internet itd... Ova dva telefona su slicna po tom pitanju ali ipak je jedan bolji od drugog. Koji bi po vasoj preporuci ja mogao da kupim, koji je bolji?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
...
Pa kad pogledam u svemu je po malo bolji od n80 ali je zato i cigla
Ali zato: baterija jacha, bolji gprs, bolji edge, bolji wifi, bolji oblik tj tastatura...

- Lomnica_city
- Expert
Kako moze da ima bolji GPRS,bolji EDGE... oni ne mogu biti bolji,to su standardi (dobro GPRS ima razne klase ali ova dva su ista)?Wi-Fi vec ima nekoliko standarda koji oznacavaju razlike u brzini,ponekad i dometu ali sumnjam da ima bolji Wi-Fi,moracu da proverim negde tacno ali mislim da su i oni isti,tako da pises napamet,da ne kazem lupas neistine ali... tako ispada!
Pozdrav

Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Gde si to nasao?Ja sam gledao ovde kod nas i nema takvih podataka,odnosno ISTI su podaci,cak za N93 i ne pise da ima Wi-Fi!Auuuu,sad se razocarah u nas dragi sajt
mada nije da je to nesto vazno u ovom slucaju jer GPRS nije nesto mnogo bitan jer ipak N80 ima bolji ekran,quad-band je,laksa je 50 grama,nije onolika"cigla"...
Pozdrav

Pozdrav

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa i da ima bolji GPRS i EDGE, u Srbiji to sigurno neces osetiti. Bolji je samo na papiru... Uzmi N80 i kao sto kaze Lomnica_city, za ostatak novca kupi memorijsku (memorije nikad dosta), GPS modul i izvedi zensku na pice...SYMBIAN_OS napisao:bolji gprs, bolji edge
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lomnica_city
- Expert
Ma uzmi N73,kamera sa autofokusom sigurno bolja od N80,baterija jaka kao sto je na ove dve zajedno,ekran lep i veliki,tastatura takodje,nema budjavi slider kao N80 niti je preklapaca (neko rece flex kabal i skupa popravka?),takodje Symban 3rd edition OS 9.1 i samo mu nedostaje Wi-Fi pa da se kaze da su kopirali mogucnosti N93 samo u drugom pakovanju a jeftinija je od obe!!
Pozdrav
Pozdrav

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
vecu cigletinu nisam video u zivotu...ja imam velike sake ali ovo nema smislaslavisaj napisao:n93, drzao sam je u ruci i uopste nije cigla.

ipak bi se odlucio za isti ali nemojte samo da kazete da mu velicina nije mana kada mu je to trn u oku

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Lomnica_city, new znam otkud ti to da N80 ima budjavi slajder? slajder mu je jedan od boljih i odlican je, ja za ova 4 meseca pda cuknem u drvo] nisam imao nikakvih problema... prezadovoljan sam telefonom... samo mi smeta to sto mu je kamera katastrofalna... znaci slike su nekad mutne a nekad su extra od prilike on sam sebi diktira kakve ce slike kad da napravi
ja verovatno prodajem n80 i uzimam n93...
inace mislim da je n93 totalno jedinstven telefon, po dimenzijama, po dizajnu, po funkcijama... koliko ljudi u vasoj sredini ima toliki telefon? sa takvim nacinom preklopa i tim mogucnostima?
ja verovatno prodajem n80 i uzimam n93...
inace mislim da je n93 totalno jedinstven telefon, po dimenzijama, po dizajnu, po funkcijama... koliko ljudi u vasoj sredini ima toliki telefon? sa takvim nacinom preklopa i tim mogucnostima?

- Lomnica_city
- Expert
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac