Za rodjendan cu da se ponovim novim telefonom, pa se dvoumim izmedju ova dva modela. Vec godinama koristim Samsung, i bio sam uglavnom zadovoljan, ali otkad sam instalirao novi Android na Note 8, dialer je poceo opasno da mi baguje, resetovao sam app preferences, popravi se ali brzo pocne opet da baguje. Mada znam da bi se hard resetom to sredilo, ali nije sve u tome. Trajanje baterije se dosta pokvarilo, viber zna da zastuca itd. Olovku koristim samo ponekad, tako da mi nije prevelika mana sto je Mate nema.
Huawei nikad nisam koristio, pa me zanimaju misljenja ljudi koji ga koriste duze vreme, da li se vremenom pojavljuje lag, da li baterija slabi kad se updatuje? Znam da je kamera dobra, ali to mi nije presudno jer za neko bitnije slikanje , odmore itd. imam DSLR. Najvise me brine ekran, jer sam se navikao na Samsungov vrhunski AMOLED, pa ne bih da se razocaram ako je Huaweijev losiji. Baterija znam da je bolja.
Takodje imam Galaxy Watch, ali ne verujem da Huawei moze da ima problema sa uparivanjem sa satom.
Unapred hvala na savetima

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!