Telenor kupio Mobi63
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Slažem se, postoji lista operatora u novijim telefonima, ali ono što je upisano u SIM karticu ima prednost nad tom listom (pod uslovom da je išta upisano).
I moja stara kartica je bila iz '99. i na gore pomenutom 8110i (koji nema listu u sebi) je pisalo YUG 03 a sa ovom novom piše mt:s (baš ovako kako sam napisao, ne MTS).
Edit:
8110i ipak ima listu, ali je pitanje da li u njoj postoji 220-01 i 220-03. U svakom slučaju da ponovim, identifikacija u samoj kartici ima prednost u odnosu na operator listu koja se nalazi u telefonu.
I moja stara kartica je bila iz '99. i na gore pomenutom 8110i (koji nema listu u sebi) je pisalo YUG 03 a sa ovom novom piše mt:s (baš ovako kako sam napisao, ne MTS).
Edit:
8110i ipak ima listu, ali je pitanje da li u njoj postoji 220-01 i 220-03. U svakom slučaju da ponovim, identifikacija u samoj kartici ima prednost u odnosu na operator listu koja se nalazi u telefonu.
Poslednja izmena od Miškoni u Pon, 04. Sep 2006. 16:46, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
miskoni jedno pitanje u vezi ovih novih telekomovih kartica tj kolika je njihova memorija tj kapacitet. mobtelova je 32k a ovi su jači ili pak ??
inače prolazio sam pored jedne mobtelove prodavnice i nije pisalo telenor nego mobtel hehe
inače prolazio sam pored jedne mobtelove prodavnice i nije pisalo telenor nego mobtel hehe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ova moja kartica je "Java 64K", tu valjda daju svima, i na pri i na postpaid-u...VeNoM napisao:jedno pitanje u vezi ovih novih telekomovih kartica tj kolika je njihova memorija tj kapacitet. mobtelova je 32k a ovi su jači ili pak ??

● PRAVILA FORUMA ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
mdenic85, mozes to sigurno...mislim da ti ostane broj...ja sam bas trenutno u toj transakciji...ali jos nisu tehnicki resili pitanje sa Telenor karticama, tako da tek od ponedeljka ocekujemo da ce i to resiti...a kartica ce biti TELENOR... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Prelazak jeste praktično besplatan, plaća se samo nova kartice (kod Telekoma oko 200 dinara) i to je to. Sada svima daju tu "Java 64" karticu, tako je kod Telekoma. Mobtel je pre 5 godina imao i akciju prelaska sa Post Paid-a na Pre Paid uz zadržavanje šestocifrenog broja za studente (prva tri meseca si Post Paid, a onda te automatski prebace na Pre Paid), to sam ja tada iskoristio.
Ghost
- Ninolina
- Moderator
b_udder, raspitala sam se ja, jer prelazim na post paid...
..i dobila sam informaciju da ce svi paketi i dalje vaziti samo sto ih trenutno nema na sajtu jer im menjaju, valjda, ime ili nesto slicno, ali oni i dalje, svakako postoje...A za promenu sa pre paid na post paid tek od danas moze da se transformise, jer nisu tehnicki sredili kartice...sad kad dobijem novu karticu, na njoj ce pisati Telenor, to su mi i u Call Centru rekli...
...I naravno da ostaje isti broj kad se prebacis sa pre paida na post paid, s tim da povratka na pre paid nemaaaa... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
samo veću memoriju od stare znači više poruka i više imenika. i to je tob_udder napisao:nevidljivi, e tada sam i ja uzeo karticu
a je l ta Java 64 ima neke bitne prednosti? ..... 64 pretpostavljam obelezava koliko kB-a ima? ..... i zna li neko sta ce biti sa postpaid paketima sada? .... posto mobi fun-a vise nema na sajtu...
pozdrav...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- Ninolina
- Moderator
Ma uzmi, bre, Mobi Junior... To je sad najisplatljiviji paket...naravno, ako imas ispod 27 godina...a posto znam da imas...nema dileme...b_udder napisao:ninolina, hvala na informaciji...... ma uzecu i ja taj Mobi Fun, pa kud puklo ..... ne verujem da ce da me izadje skuplje nego ovako...
pozdrav...

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Imam mobi junior nedelju dana i za sada je ok
!!!Mislim da je mnogo bolji od mobi fana,tako da je moj savet ako se trosi umereno da je za sada mobi junior najbolji paket.E bilo bi lepo da puste i prelaz sa post paid-a na pre paid.Na mojoj kartici pise 32k,a uzeo sam je pre sedam dana
Stanje uvek moze da se proveri na telenorovom sajtu 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ninolina,poziv je besplatan od 00-01h nocu u 063 mrezi,ja cesto tada zovem ukljucujuci i inostranstvo,ali samo na 063,tebi je besplatno
,a oni su u romingu,pa razgovor u vecini zavisi od njih,zbog njihovog racuna
Bitno je da je minut posle 01h do 08h 3.din.pa ako je neko nocna ptica kao ja to je sasvim ok. E sada poruke jos nisam poslao posto dosta koristim stari broj,ali tamo pise da se tarifira sa 50% popusta,sto znaci da je pola od 1.7din jedna poruka
-tako je pisalo,ali to stvarno ne znam u praksi.Dobro je sto racun uvek mozes da proveris na netu,a moze i listing,ali za proveru listinga je potreban bar prvi racun,jer tu ima neka sifra.E sada ja sam proveravao stanje racuna i ne bih rekao da nesto kradu,mislim da su za sada fer.Mislim da se neces pokajati ako uzmes ovaj tarifni paket.E a dobra fora je kada zoves sa pri peid-a nekog ko je u romingu,a ima isto 063,onda ga okrenes sa *63 i tebi skine samo 20.din,a kada bi zvala normalno npr.francusku gde je minut otprilike 40.din za pet min. otislo bi ti 200din,ovako samo 20din. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data