Ja se ulogujem, sve kao super, mada mi nudi da kupim Sygic Travel Premium, a ja imam Europe Lifetime licence. Mogu ja ovako na tom linku da označim gde živim i gde radim, ali nema sinhronizacije toga sa aplikacijom na telefonu. A neku drugačiju omiljenu lokaciju ne mogu da dodam. A za Travel Premium se pretplaćuje - na mesečnom ili godišnjem nivou. Šta bi s time dobio, a da već nemam, nije mi jasno - osim nekih nebitnih stvari. Možda bi ta sinhronizacija radila uz tu pretplatu, ali za to neka hvala.
U suštini, i meni je dovoljno to tako kao što ti kažeš - pred sam put da zadam rutu, i vozi. Ali me je kopalo - da li to nešto meni ne radi dobro, da li tu ima neki bag, i da li meni nešto promiče.
Ali izgleda da mi ništa ne promiče, i da je to to. Pisao sam njihovoj podršci vezano za te dve stvari koje sam ovde pominjao, pa ćemo videti šta će mi reći.
Ima aplikacija/servis tako nekih nedostataka, ali s druge strane - suština ove aplikacije je navigacija u vožnji, i u tome je odlična. Samo eto da znam da na nešto od nje ne mogu da računam.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk