tel. sa velikim tasterima i simbolima na displeju

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
anadjin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 17:32

tel. sa velikim tasterima i simbolima na displeju

Post od anadjin »

Pozdrav svima. Molio bih za savet!
Treba mi krajnje jednostavan telefon - poruke, zvanje i primanje poziva, alarm, kalendar - osrednjih dimenzija, sa solidnom baterijom i sa shto vecim tasterima i sa sto vecim simbolima na displeju. Treba mi za mog starog. On je vec covek u godinama i losije vidi a nephodnost nabavke njemu zgodnog telefona je sve aktuelnija. Ima li neko ideju?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

erikson 310 onaj otporan na udarce sa gumenom antenom. ima dosta velkike brojeve na displeju. e sada i sam mobil je dosta veliki tako da...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Motorola MOTOFONE, kad stigne... retro, lagan, čvrst, plus džabe i novi model.
Slika
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ja mislim da bi trebao da caletu das 3510, ja sam mom dao moj 3510i koji samo dodatno ima kolor ekran i super se snasao, iako nema pojma engleski i nije ljubitelj tehnologije.
Fon ima velike tipke i solidne velicine slova na display-u, baterija ume da izdrzi i do 5 dana.
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

anadjin, i ja mislim da bi 3510 bio dobar izbor...ima sve sto si naveo da ti treba i baterija je izdrzljiva kao i sam telefon... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

slazem se da je 3510/3510i odlican izbor .... ima sve sto si naveo i dugo mu drzi baterija ..... ili mozda ako bi nasao Motorolu cd930 (moj cale je koristio taj iz slicnog razloga) .... jeste cigla ali su brojevi na displeju ogromni + ima onaj fazon da se ekran reflektuje pa mozes da vidis i kada ne ukljucis back-lite ..... e sad, ne znam jedino kakav mu je organajzer i to...

http://www.mobilebulgaria.com/uploads/m ... _3_442.jpg

poz...

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Bolja je Nokia 3510/3510i, imao sam je i ja, tasteri su dosta veliki, slova i simboli na displeju se odlično vide, naročito kod i varijante, a i srpski se u nju lako ubacuje ako treba. Ja sam ćaletu dao Motorolu cd930 koju sam ja nekada koristio, ali mislim da je Nokia bolji izbor zato što još može relativno lako da se nađe i zbog toga što je pomenuta Motorola mnogo komplikovanija za rukovanje, imenik nije baš lepo odrađen, ne može istovremeno da zvoni i vibrira, taster za paljenje/gašenje telefona može da se aktivira i kada je telefon zaključan, pa se može desiti da se telefon ugasi u džepu ako se taj taster slučajno pritisne, ima još nekih sitnih nedostataka i jako teško može da se nađe, možda neki polovnjak u ko zna kakvom stanju.
Ghost

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nevidljivi, pa da .... u pravu si ... u svakom slucaju i ja sam imao 3510i i tel je stvarno bio odlican ..... i preziveo je tesku torturu... ako se neko ne seti nekog boljeg, ostaje da je to najbolji izbor...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Hm da 3510i rulz :D
E kad se setim dobrih dana dok je gprs bio za dz, mislim da moja bivsa 3510i ima oko 200 sati na gprs-u, to je bilo loodilo. Ispao mi je nemam pojma koliko puta i tek skoro je bio u servisu neki kontakt se odlemio, tako mi rekose u servisu i opravka je smesna oko 500 dindzi, a fon o5 radi ko blesav. Odlicna sprava sve u svemu 8)
5130+Koss the plug....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Hm, mislite da ce ova motorola biti za male pare kad dodje kod nas? :disgust:
Ja ne bi rekao.....mislim znate kakvi su nasi dileri 8)
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pa pazi fon ima jedino razr style i nishta vishe.....pazi ja koliko vidim sa ovog tehsko da ce i poruke moci da se shalju! :D za matorce ko iz raja da je izashao!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

meni izgleda kao tezak "fake" ...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Meni izgleda kao deciji telefon ...samo zvoni...a i to tek kad sam sebe pozoves... :lol: :D :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Cek, cek ja ovu sliku nisam ni uvecavao, pa ovaj ekran na motofonu kao da je slicica zalepljena......il je fake ili je maketa :oops:
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

meni ne izgleda tako....ima ekran kao na matorim kalkulatorima....nema grafichki ekran nego moze samo cifre da prikazuje i ima onaj simbol za imaenik...ustvari ko ce ga znati! mozda je i fejkchina!

i present motorola motofone f3 klik
ipak nije fake!
  • _______________
    Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom. I skraćuj linkove.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ako ti se svidja anadjin , ja koristim i dalje 6310 . jednostavan telefon sa dosta funkcija , odlicnim softverom koji me i dalje sluzi bez problema . veliki displej . jedino sto je sada vec arhivski model ali toliko mi je drag i toliko kvalitetan. veliki tasteri sigurno i lepi simboli na fonu .mogu i sve poruke da se uvecaju za velicinu slova,vidi i covek bez naocara sigurno . dobra baterija . bluetooth , infrared , calendar , znaci nije bez veze ranije bio proglasen za najbolji poslovni telefon . :) za starije osobe kojima nije potrebno ne znam sta kod telefona, ja mislim idealan .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Dechko koji je trazio pomoc oko izbora modela je postavio pitanje pre vishe od 2.5 meseca.Do sada je sigurno kupio neki telefon,ne ozivlavaj stare teme.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Tako je... još je tema otišla u off skroz... Hvala Tanja... :)

Lock!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema