Ljudi,
kao sto vidite po naslovu poruke, u veeeeeeeelikoj sam dilemi. Od nokije skoro da sam i odustala zbog male memorije, a za SE S600, kazu da nije u prodaji, SE W550i mi se vise svidja zbog izgleda (jer podseca na nokiju, svivel koji se mehanizam meni mnogo svidja) ali nema neke funkcije, ustvari to hocu da vas pitam. Ja se u sustini dvoumim izmedju SE k750i koji ima extra funkcije i SE W550i koji me vise estetski privlaci.
Molim vas, Pomoc mi treba hitno!
Hvala unapred.
pa pazi ovako razlika izmedju k750 i w550 nije toliko velika sto se tice funkcija...k750 ima bolju kameru(2mpx) i proshirivu memoriju (mozes dodati karticu) ali w550 ima vise interne memorije(256mb tako da ti mozda bude dovoljno) a koliko sam chuo ni kamera mu nije losa(1.3mpx)...a jos jedna prednost w550 je to sto je walkman pa ima strava mp3 player!odluchi sta ti treba!
definitivno od ovih telefona K750i...odlican mp3, kamera najbolja, prosiriva memorija, radio, lep, mali...mislim da je veliki hendikep kada telefonu ne moze da se prosiri memorija...pozz
mixxx, ali u k750 moze da se ubaci softver od w800 pa da ima isti takav mp3 plejer, zar ne?
anja_92, w550 je stvarno lep zenski fon ... ali ako dosta slusas muziku 256MB ti nece biti dovoljno ..... medjutim, ako mp3 koristis da ubijes vreme kad se vozis autobusom po gradu ili nesto slicno onda je to dovoljno... nisi rekla ni koliko ti je kamera bitna...
anja_92, i ja mislim da je K750 najbolji izbor...mali lagan, a imas i kasnije mogucnosti da ga upgradujes na W800 sto nije mala prednost , i naravno, plus i prosiriva memorija...Mozes i filmove i video klipove da gledas i snimas, a tada ce ti memorija biti dosta vazna...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
slozicu se i ja da ti je najbolje resenje k750i e sada ako ti se ne svidja dizajn i ako ti je mnogo lepsi w550i onda uzmi njega... dobar je i on samo su mu mane ove koje su vec nabrojali da se ne ponavljam
Kad je situacija takva kakva je bolje uzmi k750, ima bolju kameru, prosirivu memoriju, glavna stvar je sto je monoblok pa nema mehanizma koji bi se vremenom rasklimao, krckao i slicno, moramo biti prakticni, zar ne?
pa s600 i w550i i w600 su svi isti jedino sto je s600 nije u prodaji i on je imao 40mb je mislim,od ovih telefona ja bih razmislio za k750i ili w550i(w600i).JA sam isto razmisljao da li da uzmem w550i ili k750i i presudila je kamera na k750i.Ako ti nije potrebna kamera onda uzmi w550i(w600i)Ovako na slici izgledaju malo bez veze ali uzivo se xtra(w550i,w600)A da razika izmedju w550i i w600i je sto w600i ima EDGE i jeftiniji je od w550i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
anja_92 napisao:
Ja se u sustini dvoumim izmedju SE k750i koji ima extra funkcije i SE W550i koji me vise estetski privlaci.
He, pa na tebi je da odlucis sta ti je bitnije, izgled ili funkcije.
Ja bih se bez ikakvog razmisljanja odlucio za k750i jer ne vidim ni jednu jedinu prednost w550i nad k750i. Jedino ako te taj svivel bas privlaci da ne mozes da odolis. Meni su uvek f-je na prvom mestu a iskreno, k750i mi je i lepsi od w550i ali to je vec subjektivna stvar
E, hvala vam puno. Na kraju sam se odlucila za k750i. w550i me je vise zanimao zbog memorije od 256 koju odmah dobijas, ali ipak je k750i zbog kammere... Hvala svima...
Sve prolazi i ništa nam ne pripada:
porodica, žena, deca,
naše telo i bogatstvo.
Ostaju samo naša dobra i zla dela.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.