Mp3 player i kamera od 2 ili vishe Mpix
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
E ovako,nekom je bolji SE,nekom je bolja Nokia,neko je imao dobro iskustvo sa SE,a sa druge strane neko nije,nekom se dzojstik pokvario posle par nedelja,a nekome traje vec godinama bez problema tako da je sve relativno!
Licno,ja sam vise za SE i nikad ne bih uzeo ni jedan drugi fon (al ipak nikad ne reci nikad
),imao sam do sad dosta SE fonova i iskreno imao sam jedino problema sa dzojsticima (valjda ce ih vise lepo praviti),a sto se tice svega ostalog sve mi je super!
I bolje da se vise ne prepiremo ko je bolji a ko gori jer kao sto je ninolina rekla ni jedan telefon nije savrsen tako da...
Plagy da sam na tvom mestu uzeo bih W810 (WALKMAN),extra Mp3 player,odlicna kamera,512MB,lep dizajn (po meni)...
Sve sto si navela u naslovu ovaj fon ima i mislim da ti je pravi izbor,a i dobijes uz njega extra sluske!

Licno,ja sam vise za SE i nikad ne bih uzeo ni jedan drugi fon (al ipak nikad ne reci nikad

I bolje da se vise ne prepiremo ko je bolji a ko gori jer kao sto je ninolina rekla ni jedan telefon nije savrsen tako da...

Plagy da sam na tvom mestu uzeo bih W810 (WALKMAN),extra Mp3 player,odlicna kamera,512MB,lep dizajn (po meni)...
Sve sto si navela u naslovu ovaj fon ima i mislim da ti je pravi izbor,a i dobijes uz njega extra sluske!

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa nije symbian za svakoga...ne zato sto neko ne bi umeo s njim da se snadje...nego, sto ljudi nemaju vremena, a ni volje da se zezaju sa programima i aplikacijama, koje mogu i da zakazu ponekad...Zato, ako neko zna sta mu treba i sta trazi, i to nadje u jednom fonu koji nije symbian, treba to i da kupi...
I ovo kazem, iako ja ne mogu bez Symbiana...

I ovo kazem, iako ja ne mogu bez Symbiana...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@all koji misle da su SE telefoni loseg kvaliteta (a sada imaju Nokiu): ko vam kriv kada kupujete prepakovane telefone
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.