Do 240 eura telefon sa najboljom kamerom
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Do 240 eura telefon sa najboljom kamerom
Kompresor, Pogledaj S8, na oglasima može da se nađe za iznos novca koji si naveo, a telefon je više nego kompaktan i ispunjava navedene uslove.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Uzmi Mi 8, za te pare moze se naci i nov sad vec, ili malo koristen posto vidim da i polovni dolaze u obzir. Po dimenzijama je skoro kao taj J7, a sve ostalo te nece razocarati, dosta bolje od od nego na J7 a generalno i bolji i noviji od ostalih sto su nabrojali do sad, jedino ako ti je kao i meni notch dealbreaker.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ako je kamera na prvom mestu onda je svakako Pixel prve generacije najbolji izbor.
Mi8 naravno, takodje odlican izbor. [emoji4]
Mi8 naravno, takodje odlican izbor. [emoji4]
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa ako Mi 8 moze da se nadje za te pare, onda je to ubedljivo najbolji izbor i kraj diskusije. [emoji28]
Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Upravo tako.
Dakle, ako je samo kamera bitna onda Pixel. Sveukupno gledano, Mi8 bez razmisljanja. [emoji16]
Dakle, ako je samo kamera bitna onda Pixel. Sveukupno gledano, Mi8 bez razmisljanja. [emoji16]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Moj predlog je S8 jer nema obrvu, naravno. [emoji56]
Osim toga, trebalo bi da je po kvalitetu približan Noutu 8 koji imam i kojim sam više nego zadovoljan. Kad sam pre dva meseca kupio Nokiju Široko, zapravo sam prvo tražio S8, ali ga nije bilo novog u legalnim radnjama.
Osim toga, trebalo bi da je po kvalitetu približan Noutu 8 koji imam i kojim sam više nego zadovoljan. Kad sam pre dva meseca kupio Nokiju Široko, zapravo sam prvo tražio S8, ali ga nije bilo novog u legalnim radnjama.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Moj je predlog takođe S8, odličan telefon, nije veliki i odlično leži u ruci.
Čak šta više, za mene su S8 i S9 telefoni za idealnim dimenzijama.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Čak šta više, za mene su S8 i S9 telefoni za idealnim dimenzijama.
Hvala ljudi, mislio sam od Samsunga samo S7edge ali pogledacu i S8, malo sam citao recenzije na ovom forumu o S8 i nesto se zale na bateriju, na boje, da li je stvarno tako ili?, svakako cu razmisliti i o Mi8, tj videcu uzivo oba pa sta zapadne oku.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Koristio sam S8 nekih 5/6 meseci, i baterija sa mojim načinom korišćenja(bez igrica, muzike i gledanja filmova) mi je uvek mogla izdržati ceo dan.
Naravno da je najbolje da uživo probaš telefone koji te interesuju, i da vidiš koji ti najviše odgovara.
Naravno da je najbolje da uživo probaš telefone koji te interesuju, i da vidiš koji ti najviše odgovara.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Svojevremeno sam presao sa S8 na Mi8 i iz mog iskustva Mi8 je sveukupno gledano bolji mob.Kompresor napisao:Hvala ljudi, mislio sam od Samsunga samo S7edge ali pogledacu i S8, malo sam citao recenzije na ovom forumu o S8 i nesto se zale na bateriju, na boje, da li je stvarno tako ili?, svakako cu razmisliti i o Mi8, tj videcu uzivo oba pa sta zapadne oku.
Bolji hardver, bolja baterija, bolja kamera.
Hardver u smislu da je S845 miljama ispred Exynosa u S8, bolja autonomija na 4G, nema pregrevanja...
Senzor kamere kao na Pixelima. Uz GCam se zaista mogu napraviti vrhunske fotke.
Na tebi je da odlucis a svakako da ni sa jednim neces pogresiti. Sve su to vrhunski modeli. [emoji4]
Joxy reci mi samo za Mi8, kako lezi u ruci tj.da li je prevelik s obzirom da ima vise od 6", kako je to upakovano.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kompresor,
J7 2017 - 152.5 x 74.8 x 8 mm
Mi 8 - 154.9 x 74.8 x 7.6 mm
Kao što je neko napisao, J7 uopšte nije kompaktan kad ima skoro iste dimenzije kao telefon sa 6.2" ekranom. [emoji6]
Sa sadašnjim dizajnom više se ne gleda veličina ekrana već dimenzije samog uređaja. [emoji846]
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
J7 2017 - 152.5 x 74.8 x 8 mm
Mi 8 - 154.9 x 74.8 x 7.6 mm
Kao što je neko napisao, J7 uopšte nije kompaktan kad ima skoro iste dimenzije kao telefon sa 6.2" ekranom. [emoji6]
Sa sadašnjim dizajnom više se ne gleda veličina ekrana već dimenzije samog uređaja. [emoji846]
U pravu si. To je u sustini to, ostaje samo da uzivo vidim tel, prodam j7 i kupovina. Hvala jos jednom svima.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mislim da se nećeš pokajati. Meni da Android One nije bio prioritet definitivno bih uzeo Mi 8 umesno Nokije 8.1. [emoji16]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Upravo ti je Sugar odgovorio.Kompresor napisao:Joxy reci mi samo za Mi8, kako lezi u ruci tj.da li je prevelik s obzirom da ima vise od 6", kako je to upakovano.
Mi8 odlicno lezi u ruci.
Mada mene je velicina danasnjih mobova malo smorila, svi su postali nekako mali. Moram ici na vecu dijagonalu. [emoji23]
Video danas uzivi Mi 8 lite posto nisu imali na stanju Mi 8 i prijatno se iznenadio samim kvalitetom telefona, probao par fotki i fotografije deluju super, jeste da je osvetljenje dobro u radnji ali ostrina fotografija je dobra, deluje super, u ruci odlicno lezi, mislio sam da je mnogo veci, kinezi se uopste ne sale, imaju i svoju radnju u uscu, definitivno Mi 8 sledeci fon. Hvala jos jednom.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Imaju odavno radnju u Ušću, samo što je to njihova poluzvanična radnja, u najboljem slučaju. [emoji854]
Naravno da se ne šale, cilj im je preplavljivanje tržišta pristojnim modelima za cenu manju od premijum brendova.
Naravno da se ne šale, cilj im je preplavljivanje tržišta pristojnim modelima za cenu manju od premijum brendova.
Nisam obratio paznju onda, bacio pogled i na Nokia modele, cini mi se da i to deluje vrlo kvalitetno i dobro uklopljeno, ne znam sto ih nema vise kod korisnika, bar do sada nisam video nekog sa novom nokijom, u svakom slucaju izbora na pretek.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Ima nas na forumu gomila sa novim Nokijama. Nisu loše, ali nisu ni sjajne, klasični modeli srednjeg ranga (ne računajući 9PV, koja je bolja ali i skuplja od ostalih). Od Nokije eventualno pogledaj 8.1 ako ti ne smeta obrva i 8 Široko, koju imam ja, ako je još uvek ima u prodaji. Ili, ako ne kupiš ništa uskoro, ovu novu 7.2 kad dođe kod nas, a to bi trebalo da bude za par nedelja, ako sam dobro razumeo.
Sledeci fon definitivno Mi 8, Nokia nek saceka koju godinu
.