teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Evindzer napisao:Posle ovog meča možemo se složiti da je ovo bio jedan ozbiljan analni seks i da su od danas svi igrači i stručni štab postali homoseksualci do kraja života. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne znam o čemu je reč, ali sam zainteresovan za ovaj sport. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Evindzer napisao:Posle ovog meča možemo se složiti da je ovo bio jedan ozbiljan analni seks i da su od danas svi igrači i stručni štab postali homoseksualci do kraja života. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hteli su da probaju nešto novo, nešto divlje...[emoji1787]
Drakenzen napisao:Diskonektuj se sam i vise nista oko sporta ne pominji, molim te
Nisam siguran da razumem šta si hteo da kažeš. Sa uzbuđenjem čekam da mi objasniš. [emoji1787]
Snađe, naši košarkaši izgubili od Španaca na prvenstvu kao seka-perse. Nije problem u porazu, već u pristupu onome što im je profesija i od čega zarađuju stotine hiljada i milione.
Gari, pa jeste, ali navukli ih mangupi. [emoji38]
Poslednja izmena od Evindzer u Pon, 09. Sep 2019. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Nije taktika bila da se izgubi od Spanjje,ali sta da se radi.Problem je sto u napadu nemamo ceo sampionat nikog konstantnog sem Bogdsnovica.Kad su slabiji protivnici je ok,ali kad naidje Spanija morao je neko jos da bude efikasan.
Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa nemamo jer nemas mangupa sa kohonesima koji moze da zavrsi napad. Drugo, ne vidim niti jednu uigranu akciju.
Svi kazu, ebiga sad idemo na amere. Ja mislim 'ebo amere, idemo ili na francuze ili na kengure. Po meni, obe ekipe su po nas gore od amera.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ajmo ljudi da pratimo danas cestvrt finale i da prodjemo Gaucose.
Ja sam se uspavao i nisam otisao na posao. [emoji849][emoji52][emoji15]
Sent from my Huawei P30 using Tapatalk
^ Evo, ja imam neke rumunske leve od pre 15 godina, ulažem njih. [emoji38]
Ako opet budu igrali samo na dokazivanje Bogdanovića, pući će k'o pinjata u Meksiku. [emoji1787]
Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 10. Sep 2019. 17:22, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.