Sitnice na 6230i koje nerviraju !!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

gargamel4 napisao:Ajde da stavimo i treći off. ILIJA nemoj toliko ozbiljno da shvataš kritike. Piši šta hoćeš samo da koliko toliko bude u okvirima teme. :wink:

Nije valjda da su to jedine zamerke? Nekima je ovo poprilično važno ali ako su ovo sve zamerke, onda je ovo odličan telefon. :)

:)
Ma ne shvatam ja nista ozbiljno , niti se vredjam. ono je bilo zezanje....samo opusteno.
Ok , da ne idem dalje u off , samo bih rekao da ja ne pljujem 6230i. Fon jeste extra i sve to stoji , samo pricamo o sitnicama koje nije tesko ubaciti (ispraviti). Te kompanije imaju citave timove ljudi koji se bave ispitivanjem trzista i skupljanjem podataka da bi sledeci model sto bolje prilagodili kupcima. Meni samo nije jasno da su kod ove Nokijice oni u stvari IZBACILI dve prakticne stvari koje su ranije postavljali.
I jos nesto...nije rec o bagovima u softveru nego bas o propustima za koje je kriva NOKIA , a ne tamo neki losi serviseri koji ne umeju ni da dekodiraju fon kako treba. :)

samo partizan
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08

Post od samo partizan »

Imam jedno pitanje.Dali se samo meni to desava da dok slusam muziku u Music Player-u kad odem na Media equaliser i kad ocu naprimer da promenim ton muzike sa Rock na Classical ili Pop... ono nista neradi.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Kada pustim muziku preko zvucnika, i meni se cini da nema razlike! Cak sam probao pri promeni equalisera da stopiram pa pustim pesmu od pocetka, i opet nista! Nemam trenutno kod sebe slusalice, ali mislim da se sa njima (malo) primeti razlika!
PozZ

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Probao... i nikakvu promenu ja tu ne primecujem. Ti ekvilajzeri su mi inace totalna glupost. Pa to je telefon a ne BOSE surround system Ma trpaju gluposti u business fon (kako ga oni nazivaju) , a sve manje paznje obracaju na funkcionalnost :angry:

baguda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 01. Avg 2006. 13:23

Post od baguda »

Ma nema t uprmjene dobro kazes brate.
A i mene nervira ona sitnica okobrisanja riporta.
Nego da vas priupitam.U pocetku mi je prepoznavao telefon kao fles preko CA-53,a sad nece kad sam reinstalirao windows (instalirao sam drajvere za USB). A instalirao sam i nokia PC suite i nece :smutny:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Jos jedna sitnica na ovom telefonu koja zna da nervira je to sto pored extremno malog ekrana ni film ni slika ne moze da se vidi u fullscreen modu... Smor.....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja upoređivao juče sa 6680, i ima 20-25% tišu, ali i malo kvalitetniju reprodukciju MP3ja, dok muje radio savršen, ali opet malo tih. Jbg. ne možeš sve da imaš, a funkcionalnost se ne slažem. Šta na njemu nij funkcionalno? :?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

gargamel4 napisao:Šta na njemu nij funkcionalno? :?
Telefon je stvarno extra funkcionalan, ali ga kolju sitnice, koje po mom misljenju nokia namerno zapostavlja da bi mi uvek kupovali novije "savrsenije" modele...

PozZ

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Ma jeste on funkcionalan...za razgovor , kretanje po meniju ....pisanje poruke , to stoji i ne bunim se. Ali sitniceeeeee.....sitnice ga ubise :chytry:
I to sto ne moze full screen je shit , mada je ekran ionako mali ,tako da ovaj fon i nije neko najbolje resenje za gledanje filmova. Ali da su bar stavili Full screen caller bilo bi lcool.

Odgovori