Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Moram da pohvalim poslednju sezonu Mr. Robota. Nekoliko poslednjih epizoda bas napeto i uzbudljivo.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Rambo Last blood.odlican,bas onako rambovski. Valjda se prica zavrsila, nadam se da nisu zamrzli neki embrion.
Ad Astra - Što duže traje, film postaje gluplji i dosadniji. Ne vredi gledati.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ocekivao sam vise, nekako su zbrzili kraj....yocasylver napisao:Rambo Last blood.odlican,bas onako rambovski. Valjda se prica zavrsila, nadam se da nisu zamrzli neki embrion.
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
Ad Astra - sasvim ok. Usudio bih se da napisem da je vrlo dobar. Ne bih se slozio da je dosadan, jer je u pitanju sci-fi drama, a ne borba s vanzemaljcima na foru Dana Nezavisnosti. Mesavina filmova Sunshine, Interstellar, Gravity i slicnih.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Godzila: Kralj čudovišta - ja ne znam da li sam u životu gledao gluplji film! Što bre ne puste staru dobru Godzilu da bude to što jeste!? [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doctor Sleep - ne znam, nisam odusevljen. Od onakvog dela kakav je bio The Shining dobili smo nesto sto podseca na serije tipa Supernatural, Buffy the Vampire Slayer i slicne jeftine budalastine. King je mogao knjigu da napise na drugaciji fazon.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
AD astra, jedva sam ga završio jer je pola filma dobro a pola smor.
Slavuj, odličan film gde se vidi kako Englezi vole da siluju i otimaju tuđe.
Iron Sky prvi deo, svideo mi se, odlično je urađeno, skinuo sam i drugi deo pa ću prvom prilikom gledati.
Barbara, film o istočnoj Nemačkoj osamdesetih o jednoj doktorici i kako bedno žive. Glavni glumac je vozio Wartburg u filmu, kao ja onomad iako nisam doktor ali imao sam tu previlegiju
Rambo, onako, može da prođe ali ništa posebno.
Girl, belgijski film kako bi se stručno reklo o devojčici u muškom telu, da ne kažem trandža pa da se neko naljuti.
Ovo je zanimljiv film.
Love, Simon. Opet neki film onima, u pitanju je barem komedija koja i nije loša iako je za one sa parade ponosa.
Ne znam sta još, gledao sam oko 40GB filmova ali ih nisam zapisivao, ima jako dobrih ostvarenja ali i đubriva za baštu
Poslato sa Huawei Mate 10 Pro uz pomoć Tapatoka
Slavuj, odličan film gde se vidi kako Englezi vole da siluju i otimaju tuđe.
Iron Sky prvi deo, svideo mi se, odlično je urađeno, skinuo sam i drugi deo pa ću prvom prilikom gledati.
Barbara, film o istočnoj Nemačkoj osamdesetih o jednoj doktorici i kako bedno žive. Glavni glumac je vozio Wartburg u filmu, kao ja onomad iako nisam doktor ali imao sam tu previlegiju

Rambo, onako, može da prođe ali ništa posebno.
Girl, belgijski film kako bi se stručno reklo o devojčici u muškom telu, da ne kažem trandža pa da se neko naljuti.
Ovo je zanimljiv film.
Love, Simon. Opet neki film onima, u pitanju je barem komedija koja i nije loša iako je za one sa parade ponosa.
Ne znam sta još, gledao sam oko 40GB filmova ali ih nisam zapisivao, ima jako dobrih ostvarenja ali i đubriva za baštu
Android 12
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Mene je Ad Astra smorio,nesto mi nije legao .
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Završili The Man in The High Castle. Definivno je ovo bila najbolja sezona. [emoji846]
Krenuli 23. sezonu South Park-a i ostale još samo 3 da se pogledaju (Bindž level pro! [emoji1787]). Razvalili su s ovom sezonom.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Krenuli 23. sezonu South Park-a i ostale još samo 3 da se pogledaju (Bindž level pro! [emoji1787]). Razvalili su s ovom sezonom.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ad Astra (2019) - Dosadniji film nisam gledao u skorije vreme. Pre svega ovo nije Sci-Fi film, već obična drama i to loša, koja se spletom okolnosti dešava u svemiru. Priča je plitka, bez razrade likova. Malo efekti vade priču, zato ocena 2.5/10, ali generalno jako loše.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Kako nije sci-fi kad imaju baze na Mesecu i Marsu.
Izgleda da je jedino meni film legao.
Izgleda da je jedino meni film legao.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Green, tu se samo slučajno drama odvija u svemiru, tu je element svemira sporedan, ali cela priča je krajnje blaga, brz ikakve razrade, lilovi su krajnje površni. Baš razočarenje od filma.
Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da, prica jeste blaga i nema razrade likova niti bilo kakve napetosti, slazem se. Film je ipak sci-fi, bez obzira sto je drama. Ima dosta takvih filmova. Moon, Sunshine i slicni. I cuvena Odiseja 2001 je sci-fi drametina.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://youtu.be/TFdzpVt5rbk
Danas nova sezona! [emoji2]
I to cela, ako je verovati opisu iz videa. [emoji1303]
E, ovo je pravi сци-фи. [emoji16]
Danas nova sezona! [emoji2]
I to cela, ako je verovati opisu iz videa. [emoji1303]
E, ovo je pravi сци-фи. [emoji16]
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Do you have your tagridy?sugarcoated_ass napisao:Završili The Man in The High Castle. Definivno je ovo bila najbolja sezona. [emoji846]
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
Ako nekog zanima, s emitovanjem je pocela cetvrta sezona The Grand Tour. Bitno ce se razlikovati od prethodnih, jer je svaka epizoda ustvari putopis iz zemalja u kojima borave trojica bitangi i prave gluposti.
-
- Sertifikovani Trol
brankisha napisao:Do you have your tagridy?

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Poslednji Srbin u Hrvatskoj - 2019
Ima ga na jednom online sajtu.
Nije nešto ali može da se gleda.
Oni preko nisu nikada po meni imali neki smisao za humor, više su za neke druge stvari kada im geopolitički "povjesni uvjeti" to dozvoljavaju
Ima ga na jednom online sajtu.
Nije nešto ali može da se gleda.
Oni preko nisu nikada po meni imali neki smisao za humor, više su za neke druge stvari kada im geopolitički "povjesni uvjeti" to dozvoljavaju
Poslednja izmena od Drafer u Sub, 14. Dec 2019. 14:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Android 12
-
- Sertifikovani Trol
^Ma i naš humor je u ******... Meni su sve te naše komedije čist transfer blama.