iOS sistem se uopste nije promenio, to nekome moze biti pozitivna, a nekom negativna stvar. Meni licno je to bilo jako cudno. iOS radi odlicno, animacije uvek jako fluidne, telefoni su jako brzi. Optimizacija baterije je odlicna, RAM managment isto. Ali mogu da primetim da za sve treba 3 klika vise nego na Androidu.

Ali, Android je po brzini sustigao iOS. Tacno je da animacije nisu bas toliko fluidne, desi se ponekad da se neka aplikacija "zamisli" na nekoliko sekundi, ali to uopste nije toliko strasno. Koristio sam s8 vise od godinu dana, i nikad mi se nije desilo da moram da ga restartujem, niti bilo sta slicno.Tako da je ta prica o bagovanju androida odavno postala glupost. Odgovaralo mi je sto na androidu mozes uraditi sta god ti padne na pamet, u smislu personalizovanja, a sad' mogu samo promeniti pozadinu i raspored ikonica

Sve u svemu, suludo je reci ovaj ili onaj sistem je bolji. Zavisi ko je na sta navikao, i ko sta ocekuje i trazi od telefona. I pored svih dobrih strana iOSa, najverovatnije se uskoro vracam na android.