evo ja cu ja cu,nema nazalost,politika serije WMcLaren napisao: Jel mozes samo da mi kazes jer imas "MegaBass" u ekvilajzeru!![]()
K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Jel moze neko ko ima K800 da mi kaze kakvi su njegovi utisci o fonu posto najverovatnije sad u ponedeljak idem da ga uzmem!
Znaci interesuje me dal ima neke vece bagove (i naravno koji su),kakva je kamera,Mp3 player (u poredjenju sa K750),opsti utisak...
Naravno vec sam dosta citao o ovom fonu na stranim forumima posto ga tamo ima svaki drugi clan,i tamo se najvise zale na Mp3 player jer je kao mnogo tih cak i sa hpm-70 pa me zanima dal je i to istina?
Pozdrav

Znaci interesuje me dal ima neke vece bagove (i naravno koji su),kakva je kamera,Mp3 player (u poredjenju sa K750),opsti utisak...

Naravno vec sam dosta citao o ovom fonu na stranim forumima posto ga tamo ima svaki drugi clan,i tamo se najvise zale na Mp3 player jer je kao mnogo tih cak i sa hpm-70 pa me zanima dal je i to istina?

Pozdrav

- McLaren F1
- Ex-Moderator
Hvala ti llulle sad sam definitivno odlucio da ga uzmem,plasio sam se samo da mu je Mp3 dosta tih al izgleda da nije,barem nije kod tebe!
A sto se tice bug-a sa velicinom sata,to sam i ja cuo al mi je svejedno za to,nista strasno!
Jel mozes samo jos da mi kazes koju verziju software-a imas i kakav je kvalitet zvuka kad slusas pesme preko sluski?
Pozdrav!

A sto se tice bug-a sa velicinom sata,to sam i ja cuo al mi je svejedno za to,nista strasno!

Jel mozes samo jos da mi kazes koju verziju software-a imas i kakav je kvalitet zvuka kad slusas pesme preko sluski?

Pozdrav!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
@McLaren: a zar nije pametnije kupiti ili napraviti taj adapter za 3.5mm i za jedno 25 evra kupiti lepo Sennheiser sluske koje su mnogo bolje od tih hpm-70. Sta mislish, a ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
mixxx,pa 15-ak funti ti je oko 30e i jos dok mi posalju preko neta na kraju ipak izadje na 35e!mixxx napisao:da to nije malo preskupo????? na netu ima da se kupe za 15-ak funti sad jedino ako imash mogucnosti da ih kupish preko neta

Sad si me bacio na razmisljanje,nisam razmisljao do sada o toj opciji,kakve su te Sennheiser sluske,gde ima da se kupe...Dario) napisao:@McLaren: a zar nije pametnije kupiti ili napraviti taj adapter za 3.5mm i za jedno 25 evra kupiti lepo Sennheiser sluske koje su mnogo bolje od tih hpm-70. Sta mislish, a ?

Inace hpm-70 mi se strasno svidjaju jer ih stavis duboko u usni kanal tako da ne cujes nista spolja (saobracaj,buku u busevima...

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- McLaren F1
- Ex-Moderator