K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

McLaren napisao: Jel mozes samo da mi kazes jer imas "MegaBass" u ekvilajzeru! :blinky: :wink:
evo ja cu ja cu,nema nazalost,politika serije W

asmmir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 12:30

Post od asmmir »

A kako da otkrijem koji je phone lock code ??? A flash nemoze da se ukljuci u video modu... Kao ni stabilizer kad hoces nesto da slikas, samo za video... Nek neko potvrdi ili ispravi ko ima K800. Bar kod mene je tako... ????

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

stabilizer ukljucujes ako promenis neku od scena npr stabilizer ti je omogucen u beach/snow i jos nekim vidi

asmmir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od asmmir »

hvala ti sasa. tako moze da se ukljuci :) ... a u video modu moze li da se ukljuci flash ??? Kod mene ne moze...

asmmir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od asmmir »

Zna li neko kako da maknem plavu pozadinu iza signala za mrezu. Gledao sam na net-u, na nekim slikama ima a na nekim ne. Evo na nasem site-u (SE K800 slike iz ruke)nema ta plava pozadina iza signala za mrezu a na gsmarena ima, kao na mom telefonu... Kako to da se makne, zna li neko ??? Hvala...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Probaj ovako:
Settings>>Connectivity>>Data comm.>>Preferred service>>GSM only!!! :wink:
Samo ako to uradis mislim da neces moci da izlazis na internet,al ce ti baterija znatno duze trajati,nek me neko ispravi ako gresim!!! :roll: :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

McLaren napisao:
Samo ako to uradis mislim da neces moci da izlazis na internet,al ce ti baterija znatno duze trajati,nek me neko ispravi ako gresim!!! :roll: :wink:
Pola si upravu ;)
Moze da se pristupi GPRSu, a i baterija ce da traje duze...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Jel moze neko ko ima K800 da mi kaze kakvi su njegovi utisci o fonu posto najverovatnije sad u ponedeljak idem da ga uzmem! :blinky:
Znaci interesuje me dal ima neke vece bagove (i naravno koji su),kakva je kamera,Mp3 player (u poredjenju sa K750),opsti utisak... :blinky: :wink:
Naravno vec sam dosta citao o ovom fonu na stranim forumima posto ga tamo ima svaki drugi clan,i tamo se najvise zale na Mp3 player jer je kao mnogo tih cak i sa hpm-70 pa me zanima dal je i to istina? :wink:
Pozdrav 8) ;)

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

nisam stekao utisak da je tih,isti kao k750,odnosno izgled samog playera je unapredjen,kamera perfektna(nikad bolja),nema krupnijih bugova,samo spominju da ima bug sa velicinom sata koji ja licno nemam,telefon je strefljen ,skoro svi ce ti reci da je to najbolji ne smart fona na trzistu

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Hvala ti llulle sad sam definitivno odlucio da ga uzmem,plasio sam se samo da mu je Mp3 dosta tih al izgleda da nije,barem nije kod tebe! :D :D :D
A sto se tice bug-a sa velicinom sata,to sam i ja cuo al mi je svejedno za to,nista strasno! 8)
Jel mozes samo jos da mi kazes koju verziju software-a imas i kakav je kvalitet zvuka kad slusas pesme preko sluski? :blinky:
Pozdrav! ;)

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

r1cboo1,slican je zvuk kao na k750,znaci prilicno dobar,ali ako uzmes neke bolje sluske,npr. kao one za walkman fonove bice jos bolji,neka te dugo sluzi
nokia c7

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Hvala ti llulle,a sto se tice sluski za to si u pravu,nasao sam hpm-70 (kao na WALKMAN seriji) u jednoj radnji u zemunu za 35e pa cu i to najverovatnije uzeti zajedno s fonom! :D :roll:
Pozdrav! :wink:

#100 post! :D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

da to nije malo preskupo????? na netu ima da se kupe za 15-ak funti sad jedino ako imash mogucnosti da ih kupish preko neta

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@McLaren: a zar nije pametnije kupiti ili napraviti taj adapter za 3.5mm i za jedno 25 evra kupiti lepo Sennheiser sluske koje su mnogo bolje od tih hpm-70. Sta mislish, a ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

ili to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

mixxx napisao:da to nije malo preskupo????? na netu ima da se kupe za 15-ak funti sad jedino ako imash mogucnosti da ih kupish preko neta
mixxx,pa 15-ak funti ti je oko 30e i jos dok mi posalju preko neta na kraju ipak izadje na 35e! :P :roll: :wink:
Dario) napisao:@McLaren: a zar nije pametnije kupiti ili napraviti taj adapter za 3.5mm i za jedno 25 evra kupiti lepo Sennheiser sluske koje su mnogo bolje od tih hpm-70. Sta mislish, a ?
Sad si me bacio na razmisljanje,nisam razmisljao do sada o toj opciji,kakve su te Sennheiser sluske,gde ima da se kupe... :blinky: :wink:
Inace hpm-70 mi se strasno svidjaju jer ih stavis duboko u usni kanal tako da ne cujes nista spolja (saobracaj,buku u busevima... 8) )! :wink:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

evro 83,5810
funta 124,1547

22 evra izadju slushalice! :P

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

ALI... Po novom IDIOTSKOM zakonu,sve sto je preko 20 eura vrednosti se carini (i to sa shiping included cenom,znaci ne samo cena tog artikla ako se ne varam) pa ce vam tih 22 eura sa transportom,osiguranjem i carinom izaci jedno 40-ak eura!
Pozdrav

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Bas tako Lomnica_city,upravo sam to hteo da napisem al nisam imao vremena! :roll: ;)
mixxx,znaci ipak se ne isplati! :P :wink:

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

koliko kostaju najlosije Sennheiser sluske+ adapter za 3.5mm?mislim da se ne isplati ulagati toliko u dodatke za telefon ,sem memorijske :D :D :D :D :D
nokia c7

Odgovori