Ne mogu link da otvorim...bestboy napisao:Dream Weaver
Да ли ти је батерија остала ок после дужег времена? Неко гуљење или спадање боје?Конкретно овај модел ми је запао за око. https://www.wiggle.co.uk/garmin-forerun ... gps-watch/![]()
Green
Имај милос`
Nikakvih problema nemam sa satom što se tiče baterije i gubljenja farbe i sl.
Sat je star nešto više od godinu dana, drugi sam vlasnik. Drugar ga je kupio novog u CH. Koristim ga od prvog septembra.
Baterija mu je odlična, ovo mi je prvi smartwatch ali koliko sam čitao svima znatno manke traje baterija. Skinuo sam ga sa punjača 16.12. ujutro i upravo je na 8% što znači da će izgirati do sutra uveče. Manje više svaki dan je povezan sa telefonom i jednom sam ga koristio da mi pokaže koliko sam šetao (uključen GPS) oki pola sata.
Najveća zamerka mi je što imam problem da se upari sa mojim Huawei Mate 20x. Provalio sam foru kako da se iz prve upari, moram prvo da upalim GPS na telefonu, uđem u njegovu app i onda Bluetooth da uključim. Bez upaljenog GPSa nekada se upari iz 10og puta tj baš neće a nekad iz prvog.
Što se tiče povezivanja to je izgleda neki problem sa mojim telefonom ili tim mogelom jer se drugaru bez problema povezivao sa S10 i iPhone X.
Sem toga odličan sat.
Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk