Koji film/seriju ste poslednju gledali?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od Drafer »

Sale_M napisao:Kako najcesce gledate filmove, online, download sa torenta ili nesto trece?
Pre mnogo godina samo torrent dok nisam pronašao da mogu skidati one koji su online pa sam počeo te da skidam jer su bili u proseku oko 300MB pa su dobri za telefon, malo mesta zauzimaju.
E onda je ugašen neki najveći server prošle godine pa to sada jako teško ide jer ne može tako da se skida s svih servera pa sada kako naletim, ako ne mogu online da skinem onda torrent
Android 12

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Gledaš filmove na telefonu?
Wow!

Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Brat i drugar s posla mi daju filmove/serije, a + od brata dobio šifru za HBO GO pa mi je to sve fantastično[emoji6]
( i ja često odgledam preko telefona. Kapiram sta mačor kaže, platno ili tv su zakon... ali kad se drugačije ne može, ne stiže, sasvim mi je ok i telefon)

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sale, ja uglavnom torentujem s yifi fajlovima. Ako mi je bas "frka" onda odgledam s nekog streaming sajta. Sve to lepo preko tv-a od 55 inca. Kakav telefon. Ovako je milina.

Ranije smo zena i ja ponekad i u bioskop isli. Da ne kaze neko vidi ga burzuj, zivi u razvijenom svetu a stipsa, skida samo torent. Ali, posto sad imamo dete, nema ko da ga pricuva, pa onda vise ne idemo.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja npr yts + HBO GO. Ponekad potražim i neki bolji kvalitet od yts kad gledam na 55" tv-u.
Mada jedno vreme sam stalno u prevozu gledao seriju na HBO GO, nisam imao šta drugo da radim. :d
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

Novi rambo razocarenje...
Ovih dana cu da pogledam terminatora skinuo sam ga u 4k 30gb pa kad ga pogledam javljam utiske

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Terminator loš [emoji107] ništa posebno očekivao sam više ali dobro biće bolje...

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Sa torenta pa na USB i onda na TV.

Sent from my iPad using Tapatalk
Festina lente.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sale_M napisao:Kako najcesce gledate filmove, online, download sa torenta ili nesto trece?
Ma samo YTS i RARBG. [emoji1787]
Bioskope ne podnosim. Zeznuo sam se da odem dva puta pre koju godinu jer nisam mogao dočekati Deadpool keca i Logana. Čisto ćda se podsetim zašto ih ne podnosim. Mislim da sam pre toga u bioskopu zadnje gledao još Spider-Man-a sa Tobijem. [emoji1787]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

m@c|-|oR napisao:Gledaš filmove na telefonu?
Wow!
Da ali samo na poslu jer kod kuće imam monitor od 32", a i ćaletu kopiram na USB pa ih on gleda na TV-u, bolje više da imam filmova nego manje na istom prostoru.

Svakako više volim da mi film zauzima 300MB nego 3GB, zato ih imam mnogo na hard disku.

A na torrentu se ne mogu naći svi filmovi, zato više volim online da ih skinem pa samo ako neki ne može onda preko torenta

Poslato sa Huawei Mate 10 Pro uz pomoć Tapatoka
Android 12

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Pa i torente skidas online, preko online torent sajtova i BitTorrent klijenta. Kako bi drugacije...

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Samo torenta i po mogućnosti najbolji mogući kvalitet pa onda na USB i prebacim na TV. Na telefonu ponekad odgledam seriju preko OTG ako sam u pokretu.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ja gledam šta stignem i gde stignem.
[emoji1787]
[emoji1787]
[emoji1787]

Zapravo, ove godine sam podbacio, ne sećam se kad sam poslednji put skinuo nešto s neta ili otišao u bioskop. [emoji848]
Nisam gledao ništa od prošlogodišnjih najvećih naslova (i ovog poslednjeg Terminatora sam pogledao tek kad mi je Drafer poslao kopiju - hvala, drug [emoji2]), a od serija sam takođe odustao nedge sredinom prošle godine. [emoji19]
Vidim da je krenula druga sezona Manifesta, možda se za koji mesec nateram da joj dam šansu. [emoji57]

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Uglavnom skidam ove od 30+GB i gledam na TV... I imam strpljenja da ih sačekam da se pojave pošto nikad i nikako nisam razumeo one koji gledaju raznorazne screenere/snimke iz bioskopa koji su žlj kvaliteta samo da bi odgledali film odmah čim se pojavi.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

Green napisao:Pa i torente skidas online, preko online torent sajtova i BitTorrent klijenta. Kako bi drugacije...
Nije isto.
Torent je Torent i to zna se kako se skida, a one filmove koje se gledaju online skidam jer manje mesta zauzimaju i ima ih više.
Kao što sam pisao danas, pre mnogo godina sam skidao samo preko Torenta dok nisam video da ovako nađem više filmova i uopšte i da nije film mislim na video fajlove u šta spada i sa Facebook, i ostali sajtovi gde može da se gleda neki video.

Za torent sada koristim qBittorrent, a za online video fajlove razne programe jer ni jedan ne može baš sve da skida. EagleGet uglavnom najviše skine, a ako nešto propusti imam neki plugin u Firefox pa preko toga

Android 12

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ne mislimo na istu stvar, ocigledno. I jedno i drugo skidas online, s interneta.

Da, klijenti su drugaciji i velicina fajla, mozda i kvalitet, s obzirom da video fajlove s raznih izvora.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Jedino što u slučaju torrenta skidaš format koji ti je neko spremio, i za koji seedera ima ili nema, a u slučaju online biraš rezoluciju videa koju hoćeš, i ako može da se pogleda online - onda se i skida.

Mislim da je jasno šta je ovde online - online jer moraš biti online na bi gledao, a za torrent - to možeš da gledaš i bez neta ako si skinuo ranije.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

Online su kao gledalica, milversite, dakle online se gleda.
Znam da je u torrent online kao i sve što se otvori preko interneta, ali na onim sajtovima piše: gledaj online.
Ne primećujem nešto veliku razliku u kvalitetu, ne biram mnogo kvalitet jer posle gledanja ga obrišem ili prosledim ocu da gleda na tv.

Android 12

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

гари, pa i torrent biras rezoluciju koju hoces, ima 720p,1080p, a ima i cam snimak ako bas hoces. Covek nije na to mislio, vec na direktno skidanje video materijala s raznih streaming ssjtova. Ti pustis film i u pozadini ti program taj film downloaduje.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Da, dobro sam to razumeo. S tim da pretpostavljam da on onda ne skine ni 720 ni 1080, već 480 recimo. Jer kako mu inače film strane u manje od 500MB.

Što se mene tiče, ja sam u tvom taboru ovaj put - lepo s torrenta u maksimalnoj rezoluciji u razumnoj veličini, i ko čovek da gledam na većem ekranu.[emoji41] S tim da je kod mene kod kuće maksimalna mogućnost TV od 32 inča, ili monitor od 21 inča.[emoji16] OK mi je i na telefonu da gledam, pripremim ja sebi tako filmove ili serije i na telefon pred put. S tim da sad svi imamo preko 100GB na telefonima, nema razloga da gledam sa snimka od 500MB, a razlika između 1080 i 720 se itekako vidi i na telefonu.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Odgovori