olovke za pda uredjaje
olovke za pda uredjaje
Ako neko ima ideju gde bih mogao da kupim olovku za MDA Blue Angel neka mi se javi, hvala
Inace olovka je slicna kao kod sonyericssona P910
Inace olovka je slicna kao kod sonyericssona P910
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Eo ti link pa pogledaj malo te olovchice,a kod ne znam gde cesh moci da ih nabavish tachno,to ce biti malo teze...
http://www.styluscentral.com/pdastre.html

http://www.styluscentral.com/pdastre.html
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
ne moze mu biti nishta ali neke stvari bas i neces moci da pritisnes jer su dosta sitne,jedino da pustis nokat da poraste pa da ga zaostris
a uvek mozes i da skines tracker program i skin studio za njega pa da napravish skin koji se moze potpuno koristiti prstima,vidjao sam slichna resenja ali nijedno nije bilo dizajnerski privlachno,pa sam krenuo da pravim neshto sam a onda sam totalno odustao od celog tracker koncepta do daljnjeg.....olovke za p910 su letos kad sam bio u BG svuda kostale po 500-600 dindzi sto je po meni nenormalno mnogo za parcence plastike

a uvek mozes i da skines tracker program i skin studio za njega pa da napravish skin koji se moze potpuno koristiti prstima,vidjao sam slichna resenja ali nijedno nije bilo dizajnerski privlachno,pa sam krenuo da pravim neshto sam a onda sam totalno odustao od celog tracker koncepta do daljnjeg.....olovke za p910 su letos kad sam bio u BG svuda kostale po 500-600 dindzi sto je po meni nenormalno mnogo za parcence plastike

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
BULL TERRIER, u principu preporucujem redovno nosenje fontela u futroli jer sam ga ja tako setao i kad sam ga prodao covek nije mogao da veruje da je posle godinu dana bio u tako ocuvanom stanju...futrola cini cuda
i uvek je stylus radio posao,nikakvi prsti itd. ali od cackanja prstima moze samo da se zamasti display i bude dosta mutan ali da se izgrebe cisto sumnjam dok na drugim pda uredjajima display je dosta osetljiviji sto doprinosi jos vecoj opasnosti od grebanja tj. neosetljivosti na stylus 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04