Nalog mi je ugasen. Zasto?
Lomnica_city, ja taman mislio da citas ono sto pisem.... hocu samo da kazem: koga to vredja?
Nikoga. Znaci cist hir, ali dobro sve ce biti ok kad(ako) dobijem nalog nazad.
Nisam nikoga vredjao, nemam nameru da vredjam nikoga, ovde sam jer volim mobilne telefone (sem Samsunga) i zasto onda ometati tako weak argumentima ono zasto smo svi mi ovde? Da pricamo o mobilnim telefonima.
Ovo sto se meni desilo, moglo je bilo kome da se desi.
Ajde stavi se u moju poziciju Lomnica_city, da ti neko obrise nalog? Hm? Ne bi bio odusevljen zar ne?
Nikoga. Znaci cist hir, ali dobro sve ce biti ok kad(ako) dobijem nalog nazad.
Nisam nikoga vredjao, nemam nameru da vredjam nikoga, ovde sam jer volim mobilne telefone (sem Samsunga) i zasto onda ometati tako weak argumentima ono zasto smo svi mi ovde? Da pricamo o mobilnim telefonima.
Ovo sto se meni desilo, moglo je bilo kome da se desi.
Ajde stavi se u moju poziciju Lomnica_city, da ti neko obrise nalog? Hm? Ne bi bio odusevljen zar ne?
Good News, I've decided not to kill you
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
BIO sam vec u tvojoj poziciji,otvorio temu da vidim kome to smeta moj avatar i to sa glasanjem i rezultati su bili porazavajuci... za administratore!Jer sam dobio veliku podrsku,95% ljudi je glasalo da im ne smetaju navijacki grbovi ali to nije bitno,ako je protiv pravila onda je protiv i bice OBRISANO,zato ti kazem da ako nije ni meni pomoglo onda nece ni tebi!!
Sad,dal je nekom provokativno drzati"hladno oruzje"u avataru ili nije,to ne znam,ali za ovakav forum mozda i jeste,i pogotovo ako si bio upozoren da ga promenis!!
Ja sam promenio kao sto vidis,ispostovao pravila jer sam i morao a i nije mi bio neki problem,iako sam zagrizeni navijac,ali nije moj forum da se sirim i moram da postujem pravila i jel vidis da sam jos tu,i veruj mi u ovoj godini nisam ni jednu opomenu dobio od tog incidenta sa avatarom,a dotad sam ih imao par komada i shvatio poentu i sad... evo me,sta mi fali!?
Pozdrav
Sad,dal je nekom provokativno drzati"hladno oruzje"u avataru ili nije,to ne znam,ali za ovakav forum mozda i jeste,i pogotovo ako si bio upozoren da ga promenis!!
Ja sam promenio kao sto vidis,ispostovao pravila jer sam i morao a i nije mi bio neki problem,iako sam zagrizeni navijac,ali nije moj forum da se sirim i moram da postujem pravila i jel vidis da sam jos tu,i veruj mi u ovoj godini nisam ni jednu opomenu dobio od tog incidenta sa avatarom,a dotad sam ih imao par komada i shvatio poentu i sad... evo me,sta mi fali!?
Pozdrav

gameforce, ok je sve to i ja sam stekao utisak da nekim VIP clanovima polazi za rukom da se igraju Boga tj. urade ono sto je protiv pravila foruma i prodju bez opomene. Al takav je zivot, sad sam morao da iskopavam stari nalog od pre 6 meseci jer me je mrzelo da kreiram nov.....uzas
- Lomnica_city
- Expert
Lomnica_city, nemas duha covece, mislim u cemu je poenta to je dzojstik.....sad ce me jos opominjati i za sadasnjeg avatara zato sto se nekome od admina ne svidja serija 'Family Guy"?
Ili mozda sto u seriji Stewie hoce da porobi svet?
Gluposti....ali posto mi je ovde stvarno super dok provodim vreme pricajuci s vama ok likovima, moracu da se smirim i sto manje brljam.
Ili mozda sto u seriji Stewie hoce da porobi svet?
Gluposti....ali posto mi je ovde stvarno super dok provodim vreme pricajuci s vama ok likovima, moracu da se smirim i sto manje brljam.

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Lomnica_city,
Evo ja cu da ti dam cak i link
viewtopic.php?t=6448
zar to nije protiv tacke #7 ??????????
(preko 600 pix)
Idemo dalje?
viewtopic.php?t=6448
(preko 600 pix)
Idemo dalje?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Lomnica_city
- Expert
Nemoze to tako,rekao si da si primetio da se neki od VIP clanova igraju BOGA i da im to prolazi bez problema i opomena,daj argumente ili se izvini obojici javno!!!
Dal ja imam duha ili ne nije bitno u ovom slucaju,ja sam imao i duha i m... da se borim kad sam mislio da mi je nanesena nepravda,i sta je bilo... SVI su izjednaceni samnom,vise nije bilo provocirajucih avatara NI U KOM SMISLU!!Ako tebi motorna testera nije provokativna,ali vlasniku sajta jeste,tu onda nema sta da se razmisljas ako si vec opomenut nego MENJAJ,jer si u njegovom dvoristu i ima da slusas domacina kuce!!
Pozdrav
Dal ja imam duha ili ne nije bitno u ovom slucaju,ja sam imao i duha i m... da se borim kad sam mislio da mi je nanesena nepravda,i sta je bilo... SVI su izjednaceni samnom,vise nije bilo provocirajucih avatara NI U KOM SMISLU!!Ako tebi motorna testera nije provokativna,ali vlasniku sajta jeste,tu onda nema sta da se razmisljas ako si vec opomenut nego MENJAJ,jer si u njegovom dvoristu i ima da slusas domacina kuce!!
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Cek,znaci ovo je zloupotreba jer je neznatno sira slika od maksimalne preporucene?Ovo pravilo je uvedeno iz DVA razloga,a to su:gameforce napisao:Lomnica_city,
viewtopic.php?t=6448
(preko 600 pix)
Idemo dalje?
1.Da se ne sire strane i deformise tred (iz istog razloga postoji i pravilo o skracivanju duzine linkova),
2.Da se ne usporava ucitavanje stranice jer je bar 80% ljudi jos na dial-up konekciji i onda su oni uskraceni u odnosu na usere kao ja!
Kad kazete da se neko igra BOGA,to znaci da radi nesto sto niko ne sme,a ne da dajete onda ovakve sitnice kao dokaze njegovog"igranja boga"jer je ovo smejurija i jedva je malo prekoracio pravilo (trazite onda da se slike obrisu ako vam to toliko smeta)!!
Sam si pomenuo da si ugnjeten jer ti je administrator pretio da prestanes sa komentarima u onom tredu o titulama,ali KADA ti je poslao tu"pretnju"da prestanes!?Kad ti je ODGOVORIO u temi da ce razmisliti i da je ukapirao sta zelis i tada ti javno rekao da TU PRESTAJU svi dalji komentari jer je ukapirao poentu treda!!
Dakle ja koliko sam video iz toga,ti nemas sta da se ljutis jer si JAVNO upozoren da je dosta,da je video i uzeo u razmatranje i onda si sam kriv sto si se zainatio i nisi poslusao VLASNIKA cija je rec ZADNJA!!
Pozdrav

Bez uvrede obojica
Dexter je bas ok lik, ali ljudi ja koliko sam primetio za vas ne vazi 100 karaktera?
Vidjao sam po jedan smajli u nekim Dexterovim postovima......
Svaka vama cast ljudi...ali ili ste povlasceni ili znate neku foru koju lep javno treba da podelite sa svima da se vise ne sporimo po tom pitanju.....
A i ovo sto je gameforce, naveo..... mislim stvarno

Vidjao sam po jedan smajli u nekim Dexterovim postovima......
Svaka vama cast ljudi...ali ili ste povlasceni ili znate neku foru koju lep javno treba da podelite sa svima da se vise ne sporimo po tom pitanju.....
A i ovo sto je gameforce, naveo..... mislim stvarno

- Lomnica_city
- Expert
Ha ha ha...
Izvini,ali ako mislis da JA I ON ne moramo da postujemo to pravilo 100 karaktera,malo si se zaj...
Ja mislio nesto ozbiljno,tipa klonirali ninolinu pa tako stize da ogovara svima onako lepo jer ih sad ima dve (sorry nina)
a ono ovo!?Ma to je pravilo lako zaobici,sta drugo da ti kazem,ne mogu ti objasniti kako ali recimo da ima nacina!
Ajde sad smirite strasti jer ovde vas NIKO ne mrzi ali covek zna kako je bilo kad je pustio miseve da kolo vode,pa je onda resio da je vreme da dodje macka i zavede red,a posto je forum Nj E G O V to je onda sasvim razumljivo,i ako mozemo mi"svemoguci VIP-evi"da postujemo ta pravila,onda svakako da nece biti izuzetaka ni za vas ostale!!
Pozdrav

Ajde sad smirite strasti jer ovde vas NIKO ne mrzi ali covek zna kako je bilo kad je pustio miseve da kolo vode,pa je onda resio da je vreme da dodje macka i zavede red,a posto je forum Nj E G O V to je onda sasvim razumljivo,i ako mozemo mi"svemoguci VIP-evi"da postujemo ta pravila,onda svakako da nece biti izuzetaka ni za vas ostale!!
Pozdrav

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Lomnica_city,
Sada pricas a da nisi upoznat sa cinjenicama!
Ja jesam prekinuo tu pricu o ocenjivanju ali je miskoni nastvio tu istu pricu cak u istoj temi.
Kada sam na NJEGOV post odgovorio sledovalo mi je brisanje odgovora (jer boze ko sme da misli drugacije od njega) i kao slag i opomenu od kalinicm
Ne pricaj neproverene stvari osim ako radis za zutu stampu
sala naravno
pozdrav
Sada pricas a da nisi upoznat sa cinjenicama!
Ja jesam prekinuo tu pricu o ocenjivanju ali je miskoni nastvio tu istu pricu cak u istoj temi.
Kada sam na NJEGOV post odgovorio sledovalo mi je brisanje odgovora (jer boze ko sme da misli drugacije od njega) i kao slag i opomenu od kalinicm
Ne pricaj neproverene stvari osim ako radis za zutu stampu

sala naravno
pozdrav
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Lomnica_city
- Expert
Ne,ne,ja sam procitao taj tred,i sad sto ti je to obrisano pa se vise ne vidi je druga stvar,ali ti si dao svoje misljenje,doslo je red na upravu da odgovori,i njihovo je pravo da,ako hoce,SVI odgovore na tvoj post koliko ih ima (trebalo bi cetvorica) i pri tom su napomenuli da tvoje vreme komentarisanja prestaje,a njihovo vreme za odgovore pocinje od tada i ti to nisi ispostovao,nastavio si da pises!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
ne znam zasto ste zapenili toliko?
...... covek je postavio temu kao pitanje moderatorima/adminu ...... ja samo mogu da prokomentarisem da mi ni jedan Masterokratin post nije smetao, kao ni avatar ..... a ako cemo pravo, vecina nas nekada zanemari pravilo od 100 karaktera, kao sto se i svima desi da odemo offtopic ...
pozdrav...

pozdrav...