Xiaomi Mi 9 Lite
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 23:42
- :: Xiaomi Mi 9 Lite
- :: Huawei P8 Lite
Re: Xiaomi Mi 9 Lite
Ali koja je onda uloga otiska prsta kada nakon nekoliko pokušaja ako ne uspeš, moraš uneti šablon ili pin? Na kraju se sve svodi na šablon ili pin....
-
- Redovni učesnik
Ovde sam našao to za masku, mada sam i ranije negde drugde pročitao.
Kod: Obeleži sve
https://promobi.rs/ako-ovo-radite-skracujete-zivot-svom-mobilnom-telefonu/
Zbog sigurnosti, tebi ako se ne svidja mozes sve da iskuljucis, nije obavezno da koristis bilo sta..
-
- Redovni učesnik
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Vidim da je krenulo ažuriranje ali do mene još nije stiglo niti znam šta novo donosi.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
-
- Redovni učesnik
Ja za sada nisam primetio nijednu razliku u odnosu na Android 9.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Odradio update na Android 10 sve ok. Ne vidim nekih problema niti nekih bitnih poboljsanja
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Да ли узети овај телефон или Самсунг А60? У тешкој сам дилеми данима око одабира новог телефона... 

ПАРТИЗАН + ПАОК
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja bih išao na Mi 9 Lite, na papiru je bolji po svim parametrima. Bolja izrada (aluminijum i staklo, dok je na drugom plastika), bolji procesor i GPU, Super AMOLED i jača baterija.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Да, да, видећу баш да узмем њега. Надам се да се нећу предомислити. Да сам знао да ће одабир новог телефона оволико да ме мучи не бих ни куповао. :Дartifex napisao:Ja bih išao na Mi 9 Lite, na papiru je bolji po svim parametrima. Bolja izrada (aluminijum i staklo, dok je na drugom plastika), bolji procesor i GPU, Super AMOLED i jača baterija.
ПАРТИЗАН + ПАОК
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Stigao sucurity update 11.0.2.0.
Ne znam koje ispravke sadrži u sebi ali je težak oko 2.3 gb
Ne znam koje ispravke sadrži u sebi ali je težak oko 2.3 gb
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Imam problem sa Viber aplikacijom kada imam poziv nemoguće je javiti se na telefon. Na displeju mi se ne pokazuje slajder sa slušalicom (u oba slučaja kada je telefon zaključan ili otključan) ne mogu da prihavtim poziv? Probao sam da instaliram ponovo aplikaciju ali se taj problem ponovo javlja. To sam primetio da se dešava nakon abdejta na Android 10.
Dilema...
Trenutno koristim Huawei mate 20 lite,zadovoljna,nisam zahtjevan korisnik,ali volim brz mob., dobru bateriju,jaku mrezu,jasan ,cist zvuk prilikom telefoniranja-mijenjala bih cisto za nesto novije,dilema je Xiaomi 9 lite ili Huawei nova 5 t,po spec.vidim da je bolji Nova 5t(i skuplji naravno),
E sad...isplati li se uopste prelaziti sa postojeceg na jedan odo ova dva,i ako mogu strucni komentari...
Kojem dajete prednost.
Hvala
Trenutno koristim Huawei mate 20 lite,zadovoljna,nisam zahtjevan korisnik,ali volim brz mob., dobru bateriju,jaku mrezu,jasan ,cist zvuk prilikom telefoniranja-mijenjala bih cisto za nesto novije,dilema je Xiaomi 9 lite ili Huawei nova 5 t,po spec.vidim da je bolji Nova 5t(i skuplji naravno),
E sad...isplati li se uopste prelaziti sa postojeceg na jedan odo ova dva,i ako mogu strucni komentari...
Kojem dajete prednost.
Hvala
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Ako imaš nameru da se prebaciš sa mate 20 lite moja preporuka bi ti bila da pogledaš nove Redmi note 9 telefone koji su skoro izašli i trenutno su hit. Nisam siguran da ćeš naći Mi 9 lite jer mi se čini da je kontigent rasprodat, ali uz malo sreće moguće da je negde zaostao koji model. Ako upoređuješ Novu 5t sa Mi 9 lite rekao bih da je Nova bolji telefon po specifikaciji ali kao što kažeš i skuplji. Skoro sam imao prilike da vidim kako izgleda Redmi note 9s i mogu ti reći da je odličan telefon.
-
- Redovni učesnik
Meni stigao 11.0.3. Update, koji sam i instalirao i odmah sutradan mi se resetovao telefon dok sam gledao neki klip ne fejsu...
Је л' још неко има проблем са грејањем као ово двоје што коментаришу? Ја додуше не примећујем ништа осим благе топлоте од држања телефона. На Андроид 9 ми је, МИУИ глобал 10.3.1.0
https://i.imgur.com/NLHZVVR.png
https://i.imgur.com/NLHZVVR.png
ПАРТИЗАН + ПАОК
- TosaNS
- Mobil stručnjak
greje se i moj primerak ali kažu ljudi da je to normalno pa onda se ne sekiram previše
Ево откако сам видео ово да се жале баш сам га чачкао по Инстаграму, месенџеру и Фејсу, игрице не играм и нема разлике сем што је топао од држања тј. од руку.
Можда ће се поправити то следећим апдејтом, немам појма.
ПАРТИЗАН + ПАОК
-
- Redovni učesnik
Da li je neko instalirao ovaj update, i može li preneti utiske?