Nalog mi je ugasen. Zasto?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemojte da se zezate,mi stvarno,ali bez zezanja vam kazem,iako imamo VIP titule mi NEMAMO nikakva veca prava od vas,mozda neko malo vece postovanje novih usera kad vide titulu a znaju da se to dobija dugim stazom a opet logika kaze da ako si negde dugo i slusas i citas i pises svaki dan,onda mora da si nesto i naucio,i to je sve!!Nista ovo nije narocito,samo lepo zvuci,ali ne nosi nikakve privilegije!
Back to the subject...
Pitaj administratore (email,PP,telekineza...) da ti vrate aktivan status i da ti zauzvrat promene ili uklone avatar,reci da si shvatio i naucio lekciju i da zelis da se vratis na forum!Ako ti ne izadju u susret,imas taj nalog pa sad od pocetka budi dobar decko i onda ako slucajno ipak dobije opomenu,izvini se i POSLUSAJ savet,ovo ti kazem iz najbolje namere jer sam opominjan par puta,izvinio sam se i promenio ono sto je smatrano za lose u mom ucestvovanju ovde,i veruj mi da nijednom nisam imao vise problema sa upravom,ali nijednom!!!
Nemam zasto da ih branim,ali ti lepo kazem da ako im izadjes u susret,mozes da ocekujes da vise ne budes opominjan i da cak mozda i steknes neko postovanje,cak i prijateljstvo sa njima,jer i oni su ljudi i samo hoce da oni upravljaju onim za sta iz svog dzepa daju pare i na sta trose svoje vreme,a ne"tamo neki"(da ne pominjemo imena)!!O.K?
Pozdrav 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

LOL
AKO SI SHVATIO KAZNU POKAJ SE GRESNICE!
Izvini se mom bratu Djuri sto te tukao i idemo u policiju.....
Poslednja izmena od gameforce u Sre, 13. Sep 2006. 00:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Dakle "vremena huje i nose nase misli" sto rece jedan veliki pesnik.
Zaboravljamo sta smo juce jeli a kamoli postove jednog gameforce-a.
Ne lomnica nije tako bilo
Ja sam prekinuo svaki komentar jer je kalinicm rekao da ce razmotriti i zahvalio sam mu se na zelji da razmotri.Na LOCK temu moderator nastavlja i ja u tom obrisanom postu govorim da ne treba uzaludno pricati nego davati sazete i tacne savete jer je vecina koja pita na forumu vrlo mlada i neiskusna oko telefona.
ali ... ima jos ljudi koji su to procitali pa ce znati o cemu pricam.
Posto je post obrisan nazalost jako smesno deluje miskonijev reply onda na kraju te teme :)
IMaju pravo SVI da komentarisu,odgovore,kazu ma sta god ali ne i da omalovazavaju,spustaju,provociraju i sl.A to je bas dozvoljeno nekim clanovima a nekim naravno ne.
pozdrav
Rebel in heart.

N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

b_udder, pa de si ti do sad? Nisam zapeo nikoga da vredjam, forum ima nelogicnosti, a ja raspravljam s Lomnicom ko blesav....ok je sve, samo mi treba nalog nazad i sve ok.
Ajde gde je gazda kafane da donese racun?
b_udder, hvala na podrsci 8)
Good News, I've decided not to kill you

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

N-gager napisao:Vidi... ma nebitno... ti si takav lik, sta god covek da kaze ti ces svoje pa to ti je...... strasno....kako spavas nocu s takvim stavovima covece?
Aman prestanite vise sa prepucavanjem - ko tetke ste. Krivu Drinu da ispravite - necete!! Masterokrata-nekad, N-gager-sad, sutra... ko to zna!!! Ma samo opusteno.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

A kakav sam ja to covek!?Zar je lose sto postujem tudje pravo i pravila?Ja sam odavno shvatio da je ovo NJEGOVO i da je njegova zadnja,i bas mi NISTA ne fali,niko od uprave me ne dira,sto znaci da samo zele da postujes njihova pravila,nista vise niti manje i nista te nece dirati,ako mi ne verujes na rec onda evo ti moja lozinka pa pogledaj sam moje PP sanduce,da vidis jel ima neka opomena a svaki dan vidis kako se ponasam i da ne krsim pravila foruma i evo uzivam jer su ljudi ipak O.K ako ih ispostujes!!
Pozdrav 8)

N-gager
Banned

Post od N-gager »

gameforce napisao:LOL
AKO SI SHVATIO KAZNU POKAJ SE GRESNICE!
Izvini se mom bratu Djuri sto te tukao i idemo u policiju.....
Kao sto kaze covek, probacemo s izvinjenjem pa ako upali......ako ne.... 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Lomnica_city,
Ne nemate vece postovanje od usera zbog te "titule"!
Npr ninolina ima 10x vece od vas dvojice zajedno ako pricamo vec bez rukavica.
Odavno sam naucio ko je ko na ovom forumu ali nisu nazalost novajlije koje dolaze prvi put.
Zbog njih sam to i pisao i sada pisem.
Sve sto sam ikada uradio bilo je da pomognem nekome a ne da kao neki "spustim" govoreci mu da je glup jer ne googl-a ili da mu dam savet da baci tel :shock:
pozdrav
Rebel in heart.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Evo poslao sam pp Kalinicu. videcemo sta ce na kraju da ispadne.
gameforce, Lomnica_city, ovo za googl je bila neka slika s bartom ako se ne varam?
Mislim da je bila sala po sredi ali nebitno....
Sat pre nego sto mi obrisu temu, da zakljucimo da ovde ne trba biti mnogo odsecan, izgleda da se ovde pored dobrog odgovora ceni i ponasanje, al sta ces. 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Bratac,ako mislis da ninolina vredi 10x vise zato sto vam daje programe za sve sto zatrazite,onda mi to deluje malo uvlakacki (iako nina stvarno rula,ali opet takve pohvale deluju izvestaceno),ali ja imam neke druge oblasti u kojima sam strucniji jer i sam koristim svega desetak programa i samo jednu igricu i koga onda ja da savetujem!?
Ali ako ti MISLIS da sam ja ovde dzabe i da niko nas ne postuje,onda izvoli pa reci to upravi,ili jos bolje napravi novi tred sa PETICIJOM da se ja izbacim kao beskorisni spamer,podrzavam svaku vasu odluku i ako smetam... adiooooos!!
Pozdrav 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Lomnica_city,
Meni licno nije dala NI JEDAN program.
Neka me demantuje ona sama ako nije tacno.
Samo moje misljenje dakle bez licnih interesa :)
Imam pravo na to?
Ili ce me ubediti moderator da moram da Dextera smatram za kompetentnijeg od nine?

pozdrav
Rebel in heart.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nema sta niko tebe da ubedjuje,ti mislis sta mislis,ne vidim licno zbog cega jer znam za sta je ona strucna a za sta ja i ne vidim da je razlika desetostruka i jako postujem ninu i njeno znanje i cak se dopisujemo i... ali se na zalost ne mogu sloziti sa newbeejem da je 10 puta kompetentija od mene i Dextera zajedno!?Nek ona potvrdi ako se slaze sa tobom jer nas poznaje obojicu,ali mislim da tako nesto ne mozes da ocenis (pogotovo jer ne postoji samo jedna kategorija na ovom forumu pa da samo nju ocenjujes) ali svakako,ako mislis da smo nepotrebni,nesposobni i da nas niko ne postuje (bilo zbog titula ili prikazanog znanja u po preko 4500 postova zajedno) onda izvoli,da vidim taj tred i glasanje????
Pozdrav 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Za Masterokratu i gameforce!
Na pocetku ovog topica, iskreno, bilo mi je zao Masterokrate. Sada ipak ostavljam otvorenom mogucnost da je admin imao pravo.
"Neko postuje - da bi pomogo DRUGIMA! A drugi - ne bi li pomogo SEBI! Valjda misleci da ce tako izleciti svoje komplekse, ili sta vec!"

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ej momci ...ajde zaobidjite me ...OKK???? :P :P :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

OK nina! :P :P :P Ajd dosta je bilo,caos!Ocekujem tred i glasanje first thing in the morning!!
Pozdrav 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Lomnica_city,
newbeejem?
Dakle opet idemo na "spustanje"
c c c c c c mislio sam da imas vise vokabulara i maste. 8)
Odavno sam rekao sta mislim o broju postova.
Broj postova NIKAKO ne odrazava necije znanje!
Ovde mnogi imaju masu svojih postova (preko 99%) chiste gluposti!
Ne poznajemo se i nikada nisi video kako radim telefone(besplatno)
Kako flesujem(besplatno)
Kako provodim po 2-3 dana da resim nekom klincu problem sa telefonom(besplatno)
Dakle newbee je od 90tih majstor za telefone i zna ko prica radi price i nabijanja postova ("po preko 2000 postova")a ko se razume.
Rebel in heart.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

ixtis, da li si ti normalan? aj sad lepo prst na celo..... razmisli dobro
Ti mislis da je meni do postova? Cccccc, neka mi se vrati nalog, hocu ga jer mi znaci. Kontas? Ljudi su me takvog zapamtili.... a postove neka resetuju na nulu ili sta vec.
A ja se uvek trudim da pomognem. A ti si 2 puta dosao na forum, nemas pojma ko sam i sta radim a komentarises 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

ixtis,
Pomazem sebi time sto ce mi obrisati user name?
:)
Razmisli da li bi bilo bolje da nema toliko postova koji su off nego da mozes da nadjes za sekund ono sto te muci?
pozdrav

ninolina,
IZVINI!
Rebel in heart.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Lomnica_city, niko, ali niko u 100% svojih postova nije prikazao samo znanje, na koliko postova smo samo pricali o deci, zeni, telefonima koji ce u buducnosti biti ugradjeni u jakne ili vilice?
Mnogo. Znaci svako moze da potvrdi ovo sto pricam. Nema clana koji bar 1 put nije otisao u off 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

KAKVE ali stvarno kakve veze ima to sto ti servisiras telefone (i moj brat takodje,PA STA) ako si ovde od"juce"i vec solis pamet drugima da su beskorisni,a kao nas pratis vec neko vreme ali nisi hteo da se registrujes!?
Nije bilo spustanje u smislu ponizavanja,vec spustanje na planetu Zemlju,jer da si nas toliko pratio ti bi video nesto,i ne bi nas sad vredjao da smo beskorisni i da samo lupamo i da nas dvojica ne vredimo ko ona jedna... ama covece OTKUD tebi to!?!?
Ajde,ako mislis da si u pravu,daj da vidim tred i glasanje,da vidimo dal sam ja ili Dexter ili jos bolje OBOJICA za ovaj forum ili smo samo beskorisni spameri!?Daj da cujem misljenje javnog mnjenja i podrsku za tvoje stavove od strane drugih,da vidimo ko je u pravu,neces se tako lako izvuci samo uvredama i klevetama nego daj lepo da vidim peticiju crno na belo,ajde!?
Pozdrav 8)

Zaključana tema