W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nema veze velicina ekrana sa aplikacijama,vec REZOLUCIJA istog,pa ako je ista onda ne bi smelo biti nikakvih problema!
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Lomnica_city, ista je rezolucija kod k750i, w800i i w810i, 176x220 pixela! Hvala! Pozdrav......................

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

fifty napisao:Lomnica_city, ista je rezolucija kod k750i, w800i i w810i, 176x220 pixela! Hvala! Pozdrav......................
rezolucija jeste ista ali ovaj model ima ekran veće dijagonale koja je sada 1.9 inča (49 mm, kod Sony Ericsson K750i modela je 45mm). Rezolucija je ostala 176 x 220 piksela (30 x 38 mm). 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

ALI to nema veze sa softverom,isto ce se ponasati teme bez obzira sto je ekran sada 4mm veci,TO sam ja mislio,znam da nisu jednake velicine!
Pozdrav 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

provereno rade i sa K750i i sa W800i na W810i... 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da li neko zna zasto kada nekog zovem i uspostavi se poziv tj. taj neko se javi, zasto mi se umesto njegovog imena na vrhu ekrana pojavi "unknown"? mislim, logicno je da pise ime onako kako je uneseno u imenik...e,sad,ako neko zna... :smutny:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

luca, koju verziju sw'a imas? ja imam slican problem ali kod mene ne prikazuje fotkicu koju dodeljujem u imeniku...umesto toga mi je crno skroz kada zovem taj br. :disgust:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

verzija je R4CK003...nekad mi izbaci broj ili ime kako mi je u imeniku a nekad samo unknown...inace slkiku mi izbacuje normalno i uvek...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

luca, e vidis ja sam sa tom verzijom imao druge simptome npr. na vise prop.poziva ne pokazuje broj tj. koliko je puta ista osoba cimnula, a sa verzijom R4DB005 je sve ok sem navedenog u prethodnom postu problemcica :chytry:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ma nemam dva broja... :smutny: na svakom imenu imam samo po jedan broj bas zbog toga da lakse prepoznajem "gde mi je sta"...ali nekad mi izbacuje sve ok a nekad ne... :smutny:

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Planirao sam da uzmem Samsung D600 najvise zbog odlicnog video snimka ali sad mi je ovaj mob zapao za oko.Moze li neko da uporedi video snimak ova dva telefona i koji ima bolju fotografiju uopste posto mi je to i mp3 zvuk najbitnije.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Video snimak je vece rezolucije na D600 (ali jos uvek sitne) ali su slike i mp3 bolji kod W810!
Pozdrav 8)

gargamel
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 09:36

Post od gargamel »

mp3 je bolji kod se (po meni), a pogotovo kod W serije odlican, dok su i slike stvarno super kvaliteta za mobilni. D600 pravi takodje lepe slike, ali ipak bi se ja odlucio za se.
Poz :wink:

I'm Devil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Sep 2006. 11:52

Post od I'm Devil »

Kupio sam ovaj telefon, ali u Vodafone varijanti. Samo me je zacudilo sto sam uz njega dobio SanDisk-ovu, a ne Sony-jevu karticu? Je li to normalno za Vodafone-ovu varijantu?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ne znam da li je normalno,al znam da je apsolutno sve jedno dal je SanDisk-ova ili Sony-jeva,nema nikakve ralike tako da ne treba da se brines! :roll: :wink:

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

Nameravam da kupim ovaj telefon da ga imam duze vreme (dve godine),a sad videh i koliko ga hvalite i sve je to ok,ali nedavno sam razgovarala sa iskusnom osobom koja mi je rekla da sve te stvari sto imau 'all in one' su kratkog daha,i brzo se kvare. :unsure: Da li neko moze da mi potvrdi ovo,jer su ovo velike pare za jedan telefon,pa ne bih da se prevarim...?
hvala unapred :)
Just YetZa

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

E TAJ JE GENIJE!!Poslusaj ga slobodno,vidis valjda i sama da sve all in one stvari pocrkase,eto na primer draga nam SiCG! :lol: Kakva je taj dileja! :roll: Mada,ako ide logikom:"Sto vise delova,vece mogucnosti za kvar"onda i nije losa logika,samo ovde slabo primenljiva jer se ne moze pisati tako uopsteno,a da verovatno nije cak ni video doticni telefon! :lol:
Pozdrav 8)

Yut
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 11:46

Post od Yut »

Interesuje me da li neko ko ima SE W810 zna tacno kolikog mu je kapaciteta mem. kartica.Da li se
u telefonu stvarno indetifikuju svih 512 Mb ili nesto manje?Kod mene je slucaj da telefon procita
"samo" 468Mb (formatirana kartica).Mogu da shvatim da par Mb iskoristi u druge svrhe(ne na
sadrzj koji korisnik hoce da postavi),ali preko 40 MB mi deluje mnogo.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

kartica bi nakon formatiranja trebala bas da ima 512,jer ako je prazna , prazna je i tu je memorija , a sada zasto je to tako kod tebe , ne bih znao reci :smutny:
rocK for ever

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

to je normalno... pisalo se o tome na forumu pa potrazi ako hotjes detaljnije objasnjenje... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori