Sale_M napisao: ↑Ned, 14. Mar 2021. 21:35
Pero ti si gejm cejndzer

Salu na stranu ja i ti smo garant rekorderi, ja od kada sam kupio prvi telefon 2003 godine do sad sam promenio brat bratu aka 200 komada.
Ако ме сећање добро служи, најдуже сам издржао са неком од Лумија (да ли 520 или 830) 11-12 месеци, S7 2 године и сад са Ајфоном 8 11 месеци.

А све ово између је било некад да сам мењао телефон на 2-3 месеца.
Генерално ми је батерија све битнији фактор, џаба ми све остало ако морам стално да бринем када ћу га качити на пуњач или да носим са собом Power bank (који је корисна ствар у одређеним ситуацијама али не као нешто што стално мора бити при руци због скрнаве батерије).
Видећемо како ће се овај телефон показати, јер искрено тренутно у свету Андроида стварно не знам шта би се могло купити после свих ових силних коришћених телефона. Али и невезано за то, толико се штанцује сличних, да не кажем истих модела да не видим више смисао пратити толико често ову тему, већ оно кад ти дође време за куповину почнеш се бавити тиме и то је то.
@yocasylver, доплате су све веће за нове телефоне пошто су им и цене отишле у небо, по мени неоправдано јер како сам навео у претходном посту да су то махом јако слични телефони без неких значајних иновација које би оправдале толику цену. Имам утисак да су се својевремено ређе мењали телефони јер су доносили углавном нешто упадљиво ново са собом, а нису били само још један од сличних телефона у мору свих осталих.
Festina lente.