Nokia N90
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
kad je izasao hteo sam da ga kupim ali kako je vreme prolazilo polako sam poceo po raznim review'ima da ga gledam detaljnije i nalazio sam mu mane a kao najvecu moram reci 'dimenzije' a kamera cak losija od k750 koji je duplo manji a pruza ipak dosta vise po pitanju optike i nije iz ala vario tesar,sonar radionice
opcije kao opcije...mozes naci na svakom symbianu i za 180evra a ne 460 ili koliko vec...ne vredi ni priblizno toliko i nije mi jasno zasto drzi cenu i posle godinu i kusur dana 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Re: Nokia N90
Mogu li samo dobiti odgovor: Da li je iko od vas imao priliku da malo ''izdribla'' N90? Hvala 

Sn1p3r, displej mi se svideo (posle toga mi je 6630 izgledao tuzno), kamera me nije odusevila (nisam dirao podesavanja, mozda nisu bila na max, ali isti kadar mi je imao veci dinamicki opseg na 6630 nego na n90) i ogroman je ..... takodje sam primetio da se na par mesta izglulio ali ne kao posledica pada ... pre ce biti od dzepa .....
pozdrav...
pozdrav...
@Sn1p3r: bolje zaobidlji taj telefon, veruj mi. Ako te on privlaci zbog kamere (tj. ako hocesh dobru kameru) onda uzmi k750 ili k800 (u zavisnosti koliko para imas), ako hocesh symbian onda uzmi n70 a ako hocesh i jedno i drugo onda uzmi lepo n73 (ali za to ti treba dosta para).
To je to, sada ti pogledaj u dzep koliko para imas i vidi koji telefon ti najvishe pasuje.
POz
To je to, sada ti pogledaj u dzep koliko para imas i vidi koji telefon ti najvishe pasuje.
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
On nije siguran da li je telefon dobar ili nije. Dao je mnogo para za telefon, a posle mozda nije nesto bio zadovoljan pa da pita da li je to "normalno"fain2daniel napisao:ne vidja se bas na svakom uglu bas zbog dimenzijasramota je takvu cigletinu setati tj. vaditi iz dzepa
salim se...a i sta ce ti misljenje kada vec imas fon pa izvoli iscimaj ga posteno i javi utiske ali (iskreno)

Ja ne vidim drugi razlog ove teme ....

Cuj, fon sam platio 470 km u full packu.. to ti izadje oko 240e a bio je malo koristen, oko 20 dana, znaci da sam ga puno platio-nisam, da sa zadovoljan.jesam, stovise-prezadovoljan ali me zanima cisto informativno pa je li ovo forum ili ne??? 

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
1.Kamera za landscape? pa nije lose mada bi moglo i bolje znaci nije extra.
2.Baterija je jedan dan extremnog koristenja ali izdrzi i 3 dana ako koristis samo klasicne operacije...
3. 256 je idealno, ne usporava ga a imas poprilican kapacitet za skladistenje aplikacija, muzike i slika.
2.Baterija je jedan dan extremnog koristenja ali izdrzi i 3 dana ako koristis samo klasicne operacije...
3. 256 je idealno, ne usporava ga a imas poprilican kapacitet za skladistenje aplikacija, muzike i slika.
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82