Sta uzeti N73 ili n91? HITNO!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja mislim da je n73 najbolji telefon sto je izasao do sada a taj nedostatak wi-fi(koji meni uopste ni ne treba) moze da se rijesi sa wi-fi mini sd karticom, da budem iskren to jos nisam licno vidjeo vec sam nasao na nekom stranom forumu tako da ne znam da li tako nesto stvarno postoji, kazu da postoji ali da je veca nego obicna tj. da viri malo iz slota za kartice.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pa ne moze bash da se rashi mini sd wifi karticom! ne znam da li to uopshte postoji u mini sd formatu! a da bi to moglo da se reshi na n73 prvo mora da se desi da n73 podrzava sdio kartice a to se nece desiti! :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

A koje to memorijske kartice koristi n73 ako ne MiniSD???? Odgovori molim te kad si vec tako siguran da "to se nece desiti" :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

aha, sad sam shvatio sta si hteo da kazes, na prvo citanje sam te pogresno razumeo, sad je ok
pozz :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma ne miniSD,nisi ni procitao sta je napisao,morao bi da koristi SDIO kartice,a to je SD slot za prosirenje,bilo memorijom,bilo dodatnim uredjajem,ali oni su preveliki i takvi uredjaji ne bi stali na miniSD kartice i najcesce MORAJU da strce napolje izvan slota pa jos manje sanse postoje da to naguraju na miniSD memorijsku karticu!!
Pozdrav 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Lomnica_city, ni ti ocigledno nisi procitao moj zadnji komentar!!! :wink: 8) :D 8) :uhuh: :roll:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

evo ima miniSD wifi kartica....da bi akrtica radila na n73 mora da se zatvori poklopchic za karticu a to kod ove nije moguce jer pogledajte koliko je duza od standardne miniSD

Slika

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

Generalno, N73 je trenutno verovatno najbolji symbian telefon na trzistu. Ne verujem da ce mu cena drasticno pasti u narednom periodu. Sto se tice N91 pitajte prodavce ili servisere telefona, videcete da je 90% moralo na flesovanje zbog kocenja. N73 je mnogo elegantniji telefon. A da je plastikaner, jeste. Imao sam ga i prosledio dalje. Plastika se za sada dobro drzi. Svaki dan ga gledam kod drugara.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ne bih se slozila u vezi toga da je bilo koji telefon sa OS 9.1, najbolji na trzistu...svako ko je sad kupio telefon sa tim najnovijim OS-om vrlo ubrzo je zazalio...Softver za njih je ogroman problem...ne mogu da dodju do izrazaja sve mogucnosti telefona...bolje je malo sacekati s tim... :) ..ali svakako da je, ako se izuzme taj veliki problem oko softvera, N73 mnogo lep i mocan telefon...ali samo u perspektivi...trenutno je bacanje para... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jeste da je tema malo stara,ali da ne otvaram drugu..
Interesuje me da li n73 moze da podrži karticu od 2gb , jer na nokijinom sajtu piše da može samo 1gb... :cry:
iPhone + CX300

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

seljakcovek napisao:... N73 je mnogo elegantniji telefon. A da je plastikaner, jeste. Imao sam ga i prosledio dalje. Plastika se za sada dobro drzi. Svaki dan ga gledam kod drugara.
Ajde molim te objasni malo bolje ovo oko plastike! Jel skripi i krcka plastika (prednja i zadnja) kad ga drzis u ruci? Ima li sanse da se lako izguli? Licno me interesuju tvoji utisci, jer planiram za 2-3 meseca da ga kupim. Ako ti nije tesko, podeli svoje utiske sa nama ;) .

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Re: Sta uzeti N73 ili n91? HITNO!

Post od Sn1p3r »

Ja bih uzeo n91 ipak je on sa HDD-om symbian je kao i n73 a ako ti treba kamera barem digitalci nisu skupi, uzmi cam a ne phon.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

n91 to je moja preporuka.svidja mi se kako izgleda.ima dobru memoriju i to je to... :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori