opet w810i :D

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

opet w810i :D

Post od Wanderer »

Kupio sam ovaj fon.... mogu reci sve naj naj naj fon je vrhunski uradjen po meni sa svih strana , sto se tice dizajna , slika , zvuka svega bre !!
ne kajem se sto sam dao pare za njega :)

e sada imam sledeca pitanja ....

hteo sam da prebacim neki video spot , koji je u mpg formatu i kada sam prebacio nije hteo da ga pusti vec su bile opcije da saljem drugima... e sada kako da convertujem to i u koji format da bi mogao da pustam spotove ili pak filmove...

drugo pitanje je ... da nisu mnogo takne slusalice... mislim na gajtane... bojim se da mi se ne preseku nekako... i koliko se slusalice izdrzljive ??

to bi za sada bilo to cini mi se...

hvala......

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

lepo sto si uzeo da te sluzi,pa nisi morao da otvaras novu temu mogao si da pitas u onoj temi al ok,pa ovako telefon ne moze pusta mpg format niti avi,moze mp4 i 3gp,mislim da sa ImTOO Video Converter mozes da to uradis :wink: Ma nece da se preseku ako pazis :roll: :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kao sto ti je milan91, rekao sa ImTOO Video Converterom mozes da konvertujes ceo divx film koji ce te izaci nekih 70mb na kartici i slika ce biti pristojna :wink: a sluske su best ever made i nece sigurno tek tako da odu samo ako ne radis na terenu svaki dan i koristis ih u tom slucaju... 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

fala...
skinuo sam i sada mi kaze sledece...

To run this application , you must install one of the following versions of the .Net Framework:
v2.0.50727
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .Net Framework

e sada zanima me sta je to uopste i cemu sluzi ??

ja sam skinuo v2 final valjda je ok to...

tnx

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

verujem da ces drajver net framework naci na microsoftovom sajtu i treba ti Net fr. verzija 1 koja ce ti savrseno raditi a ni 2 ne bi skodila...to je driver neophodan za win da bi ostale aplikacije radile kako valja...imam i 1 i 2 verziju ali obe su teske nekih 50mb i ne mogu ti ih poslati jer sam na dial up'u :shock: potrazi ih na netu.. :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

znaci proveravas na sledeci nacin dali imas instaliran net framework i koja je verzija:
control panel/administrative tools 8)

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

imam 1.1 a skinuo sam v2...
sada sam instalirao...

evo convertovao sam jedan spot i super radi.... hvala puno...

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

e sada ovako imam software verziju R4DB005 jel to novija ? da li da updatujem ? i da li ova ima bagova verzija ??

posto sam ja vec napunio karticu ostalo mi je jos 15mb-a na fonu slobodno samo i imam trip kao da fon sporije otvara foldere i da se sporije krece po meniju... da li je to moguce ?? i da mozda nisam zarazio fon sa nekim virusom ?

stvarno sorry na ovim debilnim pitanjima ali hocu da znam i da budem upucen potpuno sta mi se desava i kako sa fonom :D

tnx svima

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Wanderer, virusi za java tj obicne telefone ne postoje,ima dva virusa ali ne mogu nista naskoditi mogu samo da te uzmu ceo kredit jer su pravljeni da salju sms i mms poruke u inostranstvo i okolo i tako te uzima pare.Tako da to nije :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Wanderer, i ja imam istu verziju sw'a i mislim da je najnovija tj. nisam proveravao a ubacio sam je pre nekih mesec dana...jedini bug ima kad u imeniku nekom broju dodelis fotkicu koju bi trebalo da prikazuje na display'u kad pozoves ili te pozove taj broj ne pokazuje nista :chytry: neznam o cemu se radi,sa starijom verzijom sw'a je to radilo a sa ovom....zanima me dali je tako i kod tebe...proveri pa javi?!
meni je isto puna mem kartica od 512mb i ne koci uopste...gledaj da ti sva multimedija bude na kartici i nikako na internoj!

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

meni se vidi slika kada ja nekog zovem ili neko mene...
samo sto moras da je stavis iz contacta , znaci udjes u imenik i ides edit contact pa tamo nadjes i stavis sliku...
a ne da udjes u sliku pa onda da je dodelis nekome iz imenika

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Wanderer, hvala na objasnjenju ali setam SE celog zivota...znam kako sve funkcionise ali ta opcija kod mene ne radi a radila je pre ovog zadnjeg update'a :disgust: nebitno

Odgovori