Isplati li mi se da mjenjam N90-ku za nekih od telefona koje imam u ponudi a to su:
Samsung e900, LG KG800, w900, N80, 7710...
Ima njih jos u ponudi ali nisu vredni spomena..
E900 - Ne
LG KG800 - Ne (jedino ako drzish do dizajna)
W900 - Da
N80 - Da
7710 - Da
Naravno ovo sve zavisi o od drugih okolnosti kao sto je npr. cena i da li su u pitanju polovni ili novi telefoni, odakle ih kupujesh/menjash .... itd...
N80 i 7710 su dobile moj glas......ah ta linija koja oduzima dah 7710
Da li je neko gledao reklamu za ovaj fon? Ima da se skine na nokia sajtu....bruka je, stvarno te nalozi da pomislis da ti je 7710 nesto najneophodnije u zivotu
7710 odmah ali odmah.evo ja bih odmah promenio za dati model da imam taj tvoj. inače na taj mob sam bacio oko još odavno..još kada je njegov prethodnik izašao
7710 je bruka, ne samo sto je UIQ nego sto ima podrsku za flash
Ali mogu misliti kako na njemu izgleda film, ja sam i sa p910 prezadovoljan a tek 7710... mislim da bi mi pozlilo
Venom,
mislim na gabarite, ne bi mi smetao pogodak uopšte, ako me promaši
Fon je extra, samo treba ranac za nošenje. Bolje sačekati ove origami Korea modele, ekran na rasklapanje, gospodski.
Fon nije losh, prijatelj ga je imao prije par meseci, nisam ga bas odovoljio posto ga nisam puno ''chuko'' ali mislim da se necu pokajati + dobijam josh love
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.