PDF(Office doc)+diktafon(min. 60min)+upotrebljiv mp3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

"Dario"-sve sto si reko stoji; i ja se slazem. Ali coveku treba mob, a ne mp3 player! Dakle, meni na N70, Alon mp3 diktafon sasvim korektno zavrsava poso!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

R-JA, vrlo je bitno u kom se formatu snima audio. Uopšte nije problem u "krdžavom" mikrofonu, isti takvi su uglavnom i u mp3 player-ima. Problem je dakle u audio codec-u. Telefoni uglavnom snimaju u AMR formatu koji je očajan, dok mp3 player snima u wav ili mp3 formatu. Na Symbian telefonu možeš da instaliraš nekoliko programa koji snimaju u raznim formatima. N70 snima MP4 video i AAC audio i to zvuči jako dobro. Pretpostavljam da bi i 6630 mogao da se pohvali istim kvalitetom uz odgovarajući program.

R-JA
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Sep 2006. 13:10

Post od R-JA »

Hvala vam puno na odgovorima, posto mi je izbor na kraju pao na 6630. Mada sam se malo dvoumio oko 3230, jer ima fm i IR, a i malo je lepsi. Na kraju, kolko sam razumeo, 6630 je osetno brzi, licno mi je komfornija tastatura, a to mi je ipak bitnije.
Pozdrav!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno da je osetno brzi i bolji,ipak je 3230 samo prepakovana 6600 sa dodatim radiom,kvaran potez Nokie!! :uhuh:
Pozdrav 8)

Odgovori