Ženski kutak za mobilni trenutak...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Ženski kutak za mobilni trenutak...

Post od Miškoni »

Evo nekih primera kako sve može da se ukrasi vaša ljubljena mobilna spravica... :D

*Galerija*

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Re: Ženski kutak za mobilni trenutak...

Post od Dario »

Kad porastem bicu zensko :D .

Btw imam jedno pitanje. Da li ste primetili (kada se cackali telefona od drugarica) da kod telefona koji imaju da stavish ime profila ili slicno nikada ne vidite npr. da pishe (Jovana) nego uvek nesto tipa (-`J*0#v_@_n*A`-) ili nesto u tom stilu. To pod jedan, a pod dva kada udjesh da gledash slike slikane sa kamerom 99,89% slika su njene slike iz raznoraznih kadra. Ne znam sta se stvarno nalazi u tom zenskom mozgu ali necega stvarno ima :D .

Poz 8)

Edit: grescica u kucanju.
Poslednja izmena od Dario u Uto, 19. Sep 2006. 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

:D

DA! Uvek su to slike vlasnice telefona u raznoraznim pozama& varijantama :D :D :oops: , nikada ne slikaju pejaže, ili nešto sl.... mada sam viđao kada u nekom butiku slikaju haljine, majice i tako ... :oops:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, to je tacno...ne kontam u cemu je fora slikati samog sebe i to na kile slika u fonu :lol: :lol:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa da shalju posle drugima te slike,kako ne shvatate.... :) :wink:

Ima simpatichnih reshenja ovde za ukrashavanje... 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa sad sam skontao zasto ninolina stalno trazi neku novu masku, izgleda da je njima to najbitnije izgled maske :unsure:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:lol: nbnebojsa, imala sam ja i cvetice nalepljene na maskici...ali to se je potrosni materijal... :D ...posto je fon cesto u ruci... :wink: ...Sad sam upravo u potrazi za novim ukrasom za mog ljubimca, ali necu ni ja svasta da stavim na njega, ovde na linku bas ima kicerajskih resenja... 8) ...A naravno da je devojkama vazan izgled, samo sto je nekima to ispred funkcionalnosti, a ja sam sa N70 nasla sve na jednom mestu... :) ...Eto cim ponovim i ulepsam izgled moje maskice nakacicu i ovde sliku da svi vidite... :D :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa sto je previse je previse , mislimda mobitel sa svim onim kristalicima tezi oko 1 kg , a inace je poznato da zenske svasta vole prikaciti na telefon , za mene je najbolje i najljepse kada je onakav kakav je fabricki :D
rocK for ever

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

rocK napisao:, za mene je najbolje i najljepse kada je onakav kakav je fabricki :D
Sve ostalo mi nekako deluje infantilno...Mozda zbog toga sto na mobilni telefon nikada nisam gledala kao na modni detalj...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dario napisao:...Da li ste primetili (kada se cackali telefona od drugarica) da kod telefona koji imaju da stavish ime profila ili slicno nikada ne vidite npr. da pishe (Jovana) nego uvek nesto tipa (-`J*0#v_@_n*A`-) ili nesto u tom stilu.
hahaha :lol: :lol: bas tako!!! :D

inace oni neki modeli izgledaju kao da su se osuli :D

p.s. sta bi sa modovanim telefonima forumasa? .... zar niko nije nesto eksperimantisao?!

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ma kakvi, smorili se svi, ispiti, nestasica para i slicno, klasicni problemi.... ti si umetnik, napravi nam nesto, dokazi se.... 8) :D :D
...shit happens... keep d smile!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Moja sestra sva slova iz imenika (300 ljudi) ima ubaceno nekako "ukraseno i mastovito" :) . Primer:
ΣΛ£Λ-maja
$ΛÑΔ®Λ-sandra
Ñ&Kö¿Λ-Nikola
¥Λ§ñΛ-jasna
Ñ€ÑΛΔ-Nenad
¢€¢Λ-ceca
ΣΛ®&¥Λ-marija :) ;) :) Neverovatno... :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Lobachewsky, pa kad trazis takvo ime po imeniku smoris se :D

blade_bre, planiram ja da uzmem ovih dana nekog kineza za 6630, pa da ga "ukrasim", ali i ja imam ispite :wacko:

pozdrav...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

b_udder napisao:Lobachewsky, pa kad trazis takvo ime po imeniku smoris se :D
Ma ne... zanimljivo je ;) :) kao da resavas rebuse :) Bitno je da je lepo, vremenom se usemis :P
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

Moj mobilni ima samo 6 Hello Kitty nalepnica, ono cudo sto svetli kad zvoni tel i Nici privezak...
skromno :smutny:
NOKIA N8

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E ja sam `ponovila` moj N70...nemam trenutno aparat da ga slikam da vidite, ali prvom prilikom ga slikam, i videcete ga... :D :wink: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja cu da ponovim svoj p910i:ima da mu nakachim tochkove i onda ce stvarno biti "pokretna kancelarija" :lol: :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

danas mi se dogodilo nesto krajnje neverovatno ......... usao sam u SMS Mobil Shop jer sam tamo video da imaju masku za 6630 solidne izrade za 250 din .... i pitam ja lika je l jos imaju te maske i on malo potrazio, seca se da je bilo ali ne moze da nadje i kaze da ima samo jednu original ali koriscenu i pokloni mi je :) ...... stvarno sam se iznenadio :) ...... tako da sam danas dobio original masku za dz. koju cu lepo da modujem da mi svi zavide ;) :D

pozdrav...

evo da dodam da sam posle par dana provalio da maska ipak nije original nego savrsena kopija ....... jedva sam provalio i to direktnim poredjenjem sa originalom... ali nema veze ..... vec radim skice za "oslikavanje" ;)

poz...
Poslednja izmena od b_udder u Sub, 23. Sep 2006. 16:17, izmenjeno 1 put ukupno.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

b_udder, ko jos daje za dz??! ni kod babe nema za dzabe :D :D sigurno si stalna musterija ili imas neke povlastice jel? 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

fain2daniel, nisam stalna musterija .... u radnju sam usao dva puta (prethodni put kada sam i video te maske) :) ...... obrati paznju da maska nije nova ,..... malo je izguljena ali je staklo citavo i kad je prefarbam bice kao nova :)

poz...

Odgovori