K510i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
Osnovno
Market
Status : Aktuelan
Model : K510i
Mreže : 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz,
Kućište
Dimenzije : 101x44x17 mm
Težina : 90 grama
Oblik : monoblok,
Antena : interna
Tastatura : numerička,
Baterija
Vrsta : Li-Ion
Ostalo
Ostalo : vibracija,
Ekran
Glavni
Tip : TFT
Broj boja : (18-bit) 262.144 boja
Rezolucija : 128x160 piksela
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 1.31 megapiksela
Rezolucija fotografija : (SXVGA) 1280x1024 piksela,
Ostalo : video zapis, blic,
Zvuk
Reprodukcija
Zvučnici : mono
Melodije : polifone,
Format melodija : mid, mmf, mp3,
Kanala polifonije : 40
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : fabrički
Podržani formati : aac, mp3,
Funkcije
Osnovne : kalendar,
Napredne : snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB port,
Bežično : infracrveni port, bluetooth,
Udaljeno
Prenos podataka : GPRS (115 Kb/s),
WAP pretraživač : 2.0
Email protokoli : POP3, IMAP4, SMTP,
Podržane tehnologije : SMS, MMS,
Market
Status : Aktuelan
Model : K510i
Mreže : 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz,
Kućište
Dimenzije : 101x44x17 mm
Težina : 90 grama
Oblik : monoblok,
Antena : interna
Tastatura : numerička,
Baterija
Vrsta : Li-Ion
Ostalo
Ostalo : vibracija,
Ekran
Glavni
Tip : TFT
Broj boja : (18-bit) 262.144 boja
Rezolucija : 128x160 piksela
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 1.31 megapiksela
Rezolucija fotografija : (SXVGA) 1280x1024 piksela,
Ostalo : video zapis, blic,
Zvuk
Reprodukcija
Zvučnici : mono
Melodije : polifone,
Format melodija : mid, mmf, mp3,
Kanala polifonije : 40
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : fabrički
Podržani formati : aac, mp3,
Funkcije
Osnovne : kalendar,
Napredne : snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB port,
Bežično : infracrveni port, bluetooth,
Udaljeno
Prenos podataka : GPRS (115 Kb/s),
WAP pretraživač : 2.0
Email protokoli : POP3, IMAP4, SMTP,
Podržane tehnologije : SMS, MMS,
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
To je zapravo poboljšani K500I zato što su mu ubacili i BT. K500i je nastao zapravo kao oslabljena (i jeftinija) varijanta K700i, ali su mu izbacili BT i radio, stavili lošiji ekran nego kod K700i i smanjili količinu memorije sa 41 na oko 12 MB, mada verujem da su malo poboljšali kvalitet izrade i otklonili neke mane koje je K500 imao.
Ghost
Posle desetak dana korišćenja ovo su neka moja iskustva u vezi ovog telefona (napomena da K510i koji imam ima VODAFONE software i da sam pre njega koristio K700).
- Mada je to stvar ličnog ukusa telefon mi se sviđa zbog svoje crne boje a i činjenice da je prilično lak. Iskreno rečeno ovaj aparat mi deluje kao da je iz klase poslovnih telefona (kod K700 me izluđivao izgled njegovog zadnjeg dela sa kamerom) i ako je po karakteristikama slabiji od K700, što se jedino ne odnosi na kameru.
- Ekran je prosečan za ovu kategoriju mobilnih s tim da u poređenju sa K700 ima slabiju rezoluciju ali je zato pisanje sms, bar meni, lakše t.j. slova su veća i deblja (bold) po defaultu (kod K700 to nije bio slučaj). Još jedna stvar koja mi se svidela u vezi sms je što kad šaljete poruku informacija da je slanje poruke u toku se minimizira i pojavi u gornjem delu ekrana dok je kod K700 stajala svo vreme preko celog ekrana. Za ton poruke možete postaviti bilo koji zvuk a ne samo predefinisane tonove iz aparata (ovo nije bilo moguće kod K700)
- Ton u slušalici kao i jačina vibracija i zvona su, po mom mišljenju, iznad proseka (lično bolje čujem sagovornike na ovom nego na prethodnom K700).
- Pošto nisam neki naročiti korisnik mobilnih kao fotoaparata ne mogu vam ništa naročito reći o kvalitetu i mogućnostima kamere na ovom aparatu mada je bar na papiru bolja od one u K700.
- Baterija uz umereno korišćenje izdrži 3 do 4 dana (uz prethodno podešavanja Data comm na GSM only).
- Najveća moja zamerka u vezi ovog telefona je tastatura koja mi ne deluje obećavajuće i dugotrajno iz tog razloga što posle pritiskanja tastera isti obično ostanu delom utisnuti (što se posebno odnosi na centralni numerički deo tastera naročito tasteri 5, 2 i
. Na svu sreću centralni višesmerni taster (joystick) za sada nije pravio probleme.
- Ono što se može shvatiti kao zamerka, mada za neke to možda i neće biti, je činjenica da za različite profile ne možete postaviti različite melodije dolaznih poziva (ovo je moguće na K700).
- Sve u svemu posle nepune dve nedelje korišćenja ovog aparata mogu reći da sam uglavnom zadovoljan sa izuzetkom korišćenja numeričkog dela tastature. Uzmite u obzir da za isti novac možete da kupite i jedan K608 (K600) koji ipak ima i radio i više memorije
Ako eventualno neko ima neka pitanja u vezi K510 t.j. njegovog korišćenja, stojim na raspolaganju.
- Mada je to stvar ličnog ukusa telefon mi se sviđa zbog svoje crne boje a i činjenice da je prilično lak. Iskreno rečeno ovaj aparat mi deluje kao da je iz klase poslovnih telefona (kod K700 me izluđivao izgled njegovog zadnjeg dela sa kamerom) i ako je po karakteristikama slabiji od K700, što se jedino ne odnosi na kameru.
- Ekran je prosečan za ovu kategoriju mobilnih s tim da u poređenju sa K700 ima slabiju rezoluciju ali je zato pisanje sms, bar meni, lakše t.j. slova su veća i deblja (bold) po defaultu (kod K700 to nije bio slučaj). Još jedna stvar koja mi se svidela u vezi sms je što kad šaljete poruku informacija da je slanje poruke u toku se minimizira i pojavi u gornjem delu ekrana dok je kod K700 stajala svo vreme preko celog ekrana. Za ton poruke možete postaviti bilo koji zvuk a ne samo predefinisane tonove iz aparata (ovo nije bilo moguće kod K700)
- Ton u slušalici kao i jačina vibracija i zvona su, po mom mišljenju, iznad proseka (lično bolje čujem sagovornike na ovom nego na prethodnom K700).
- Pošto nisam neki naročiti korisnik mobilnih kao fotoaparata ne mogu vam ništa naročito reći o kvalitetu i mogućnostima kamere na ovom aparatu mada je bar na papiru bolja od one u K700.
- Baterija uz umereno korišćenje izdrži 3 do 4 dana (uz prethodno podešavanja Data comm na GSM only).
- Najveća moja zamerka u vezi ovog telefona je tastatura koja mi ne deluje obećavajuće i dugotrajno iz tog razloga što posle pritiskanja tastera isti obično ostanu delom utisnuti (što se posebno odnosi na centralni numerički deo tastera naročito tasteri 5, 2 i

- Ono što se može shvatiti kao zamerka, mada za neke to možda i neće biti, je činjenica da za različite profile ne možete postaviti različite melodije dolaznih poziva (ovo je moguće na K700).
- Sve u svemu posle nepune dve nedelje korišćenja ovog aparata mogu reći da sam uglavnom zadovoljan sa izuzetkom korišćenja numeričkog dela tastature. Uzmite u obzir da za isti novac možete da kupite i jedan K608 (K600) koji ipak ima i radio i više memorije

Ako eventualno neko ima neka pitanja u vezi K510 t.j. njegovog korišćenja, stojim na raspolaganju.
- Vidovdanac
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 18:10
- Vidovdanac
- Novajlija
- Vidovdanac
- Novajlija
- Vidovdanac
- Novajlija