Far menadzer
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 24. Sep 2006. 00:02
Far menadzer
Jel mi neko moze pomoci sa snalazenjem u vezi ovog far menadzera za moj SE W800i. Neznam nista u vezi toga i interesuje me odakle ga mogu skinuti, i kako ga staviti u mob, sta sve mogu da radim sa njim (rekli su mi da cu moci da mjenjam ikone), jeli besplatan... i tak jos neke stvari u vezi njega. mozda je bilo jos ovakvih tema al stvarno nemogu sad da trazim jer mi je hitno. ako mi neko moze pomoci i odgovoriti na moja pitanja bio bih mu zahvalan... POZZ 

Bila je ovde tema o menjanju ikonica i tako tim stvarima. Vec sam nekoliko puta rekao ljudima da pretraze forum o far menadzeru. Veruj mi, danas sam ja uradio pretragu foruma i iznenadio se kad nisam video temu koju sam ja otvorio o far menadzeru i njegovom koriscenju!!! Naravno da su je izbrisali, a sad bas me i briga i nisam hteo da otvaram temu o tome! Ako mi ne izbrisu ovaj post, nadam se da ces da stignes da vidis: www.se-nse.com , kod njih imas na forumu sve objasnjenjo! a sad bas me i briga da li ce da me banuju sa ovog sajta, bas me briga, ko im jebe mamu nepismenu!
Poslednja izmena od altas u Sre, 25. Okt 2006. 16:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vidovdanac
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 18:10
- Vidovdanac
- Novajlija
Aha,ok
A sta znaci ovo?Ne razumem najbolje...
"b) set ring volume as player volume
Copy file farfield_play.apf to any folder of PC, rename it to farfield_ring.apf and copy back. So file farfield_ring.apf in phone is replaced by file with settings of farfield_play.apf.
Now we have 2 same files but different names."
A sta znaci ovo?Ne razumem najbolje...

"b) set ring volume as player volume
Copy file farfield_play.apf to any folder of PC, rename it to farfield_ring.apf and copy back. So file farfield_ring.apf in phone is replaced by file with settings of farfield_play.apf.
Now we have 2 same files but different names."
VDN HooligaNS | RED FIRM
- Vidovdanac
- Novajlija
Forum na www.se-nse.com vise neradi, da li ima jos neki sajt gde moze da se procita nesto vise o ovome ?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
Ок је објашњено и на http://www.esato.com. Погледај мало по форумима мислим да је на некој старијој теми имаш индекс сви захвата са FAR-ом
FAR manager
Ljudi, jel neko nešto konkretno uradio sa FAR managerom? Ja sam se malo igrao sa fontovima i sa strukturom menija (još radim na tome). Pišite o svojim iskustvima, pa nisu oni na SE-NSE pametniji od nas
(ionako su sve našli na ruskim sajtovima
)

-
- Neredovni učesnik
koji si driver za kameru stavio?
Ja sam cuo da neki hoce da zabaguie, stavio sam camdriver_v7.7_final taman kada su ovi blokirali mrezu sa SMS porukama za referendum
pa sam se uplasio da je od drivera problem i ponovo sam fleshovao telefon jer nisam sacuvao originalni V4,5 driver, tek kasnije sam skontao da je problem od mreze.
Da li ima neke razlike u kvalitetu fotografija?
Ja sam cuo da neki hoce da zabaguie, stavio sam camdriver_v7.7_final taman kada su ovi blokirali mrezu sa SMS porukama za referendum

Da li ima neke razlike u kvalitetu fotografija?
-
- Neredovni učesnik
@matrix77
Ма ја сам ставио 10.нешто верзију, јер сам пре тога користио 9.89 и баговала ми је око фокуса. Оно што сам приметио у овој мојој верзији је слике са night модом много ређе испадају мутне, чак и ако не држим апарат баш чврсто. Мада мислим да су разлике између верзија мале, ја једино користим те custom драјвере због мање компресије слика, поготово са MXE-60 блицом.
Ма ја сам ставио 10.нешто верзију, јер сам пре тога користио 9.89 и баговала ми је око фокуса. Оно што сам приметио у овој мојој верзији је слике са night модом много ређе испадају мутне, чак и ако не држим апарат баш чврсто. Мада мислим да су разлике између верзија мале, ја једино користим те custom драјвере због мање компресије слика, поготово са MXE-60 блицом.
KONKRETNO PITANJE: Jel neko uspeo da provali identifikatore ikona koje se normalno ne vide u menu.ml fajlu? Da pojasnim: u menu.ml može se naći gomila identifikatora tipa DESKTOP_CAMERA_SELECTED_ICN, DESKTOP_PHONEBOOK_SELECTED_ICN. Međutim, postoji još gomila ikona u telefonu (i pretpostavljam da sve imaju svoje identifikatore jer je to uobičajeno u C programiranju) koje se ne pojavljuju u fajlu menu.ml. Naime, radim na redizajniranju kompletnog menia, pa bi mi ti identifikatori značili, kako bih mogao da iskoristim postojeće ikone u telefonu. Ne samo da mi je smor da crtam milion ikonica, nego mnoštvo *.PNG fajlova u FS/tpa/preset/system/menu žešće usporava prikazivanje menija. Thanks!!! 

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
-
- Neredovni učesnik
Колико ја знам мислим да се ти индентификатори посебно додају. Скини Mac OSX Transformation Pack, он нпр мења излед скоро свих иконица па ћеш ту вероватно наћи оно што тражиш. То ти је архива од око 14 MB, а можеш је наћи на www.esato.com