Motorola SLVR L6, vredi li?
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Motorola SLVR L6, vredi li?
Interesuje me kakva su iskustva s ovom motorolom? Jako lepo izgleda, a koliko je funkcionalna? Mene licno podseca na V3 bez preklopa, ali ako im je kvalitet isti...to nije dobro.
5130+Koss the plug....
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
Ma gledam sestri neki fin telefoncic da poklonim, medjutim kad pomenuste visok nivo zracenja
definitivno on otpada.....pa nemam pojma sta onda da izaberem? Evo Cak su u igri bili i LG f3000, motorola V220, pa cak i V235 koji bas simpaticno izgleda......ne znam nemam bas para na bacanje sta vi preporucujete od ovih par modela? 

5130+Koss the plug....
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
slazem se to su gluposti....pitanje za sve koji vode racuna o zracenju:da li gasite telefon dok ga drzite u dzepu?araphel napisao:ma koje bre crno zrachenje vec sam zilion puta govorio da od toga nemoze nishta da bude!![]()
NE? odna pod hitno pocnite jer zraci,a to moze da bude "stetno" narocito za musku populaciju...ahahahahahaha

- Masterokrata
- Mobil manijak
Hm,
stavili ste me u dilemu solidnu.... mislim da bi f3000 bio simpatican, jest da nije zenskast ali makar ima sve po prilicno razumnoj ceni
mada i realno kad pogledam, dam glavu ako joj bude bio potreban blutooth 1-2 puta i da ga posle toga i ne pomene. A videcemo sta ce do kraja meseca ispasti 

5130+Koss the plug....