Pozdrav

je za, eto, takvo poređenje, što
 je za, eto, takvo poređenje, što   mora da bude loše, tj. odmah PODsmeh, ne može samo smeh?
  mora da bude loše, tj. odmah PODsmeh, ne može samo smeh? -smeh, NE podsmeh.
  -smeh, NE podsmeh.
 a podsmeh =
  a podsmeh =   pa nije bas jednako,ali to je sad skroz nebitno,i cak stavise nije se odnosilo samo na tebe jer je jos par komentara bilo o tom poredjenju,a stvarno su likovi napredovali i po pitanju dzojstika i jos povecali ekran (i to NICIM izazvani,zamisli)!?
  pa nije bas jednako,ali to je sad skroz nebitno,i cak stavise nije se odnosilo samo na tebe jer je jos par komentara bilo o tom poredjenju,a stvarno su likovi napredovali i po pitanju dzojstika i jos povecali ekran (i to NICIM izazvani,zamisli)!?   

Laku noc i lepo pajkite!BUHUHUHAAAAAAA!!
  Laku noc i lepo pajkite!BUHUHUHAAAAAAA!! 

.
 . -kad si srećan (lupi nogama o pod)
 -kad si srećan (lupi nogama o pod) -kad te boli stomak od smeha, nigde traga podsmehu
  -kad te boli stomak od smeha, nigde traga podsmehu 

Pa u mom slucaju, jedan od presudnih faktora bila je cena, koja je i sada skoro dva puta veca za samsung, iako su im mogucnosti skoro identicne. Iako volim telefone na preklop, to nije bilo dovoljno da dam vise para. Takodje mnogo se prijatnije osecam sa nokiinim softverom nego samsungovim. Nekako mi je prirodniji, a i sama nokia mi je nekako (kad sam ih video u radnji) "zracila" kvalitetom! I stvarno, za nekih 7 meseci koliko je imam nisam imao nijedan problem! (kuc kuc kuc, da kucnem u drvoAndrejica napisao:ovako,niko mi od vas nije odgovorio zasto ste izmedju nokije 6230i i samsunga e770 izabrali nokiju??
 )
  )
 Vredi ga probati, u svakom slucaju
 Vredi ga probati, u svakom slucaju