e61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

e61

Post od Low Rider »

snimam ovaj telefon neko vreme i stvarno je extra. ali u poslednje vreme ga bas i nema na trzistu. pitao sam u par prodavnica zasto i rekli su da ljudi nisu zainteresovani. korisnicima smeta velicina (izgled) i zato sto nema kameru. ne mogu da verujem da ce ovako dobar model da pukne na nasem trzistu. deluje mi kao da ljudi ovde najmanje cene mogucnosti telefona. :shock:

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:roll: znas sta ti telefoni su jos uvek skupi a pada im cena shopovi to ne nabavljaju dok nisu sigurni da ce se to odrzati neko vreme (kao 6630 ili N70) i te telefone uzimaju retki zaljubljenici u os te vidis i sam situaciju i nije nista cudno , ali ako bi otiso i narucio sigurno bi mogli da ti nabave ali samo sigurica! :roll: Jos nesto sam zapazio da je nekim telefonima malo skocila cena ima tu i zakona ponude i potraznje tako da :wink: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Natureboy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 16:50

Post od Natureboy »

Ima tog telefona na trzistu i ima ga u nekoliko prodavnica, samo mu je cena nadrealno velika (>450E).

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a pre samo mesec dana je isti fon mogao da se pazari za neverovatnih 250 jura...neverovatno kako trziste ponekad iznenadjuje :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori