D-820 gprs

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
trimitrije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 19:56

D-820 gprs

Post od trimitrije »

Mozeli ko da mi kaze ili gde da nadjem kako da podesim gprs i mms na D-820 za 063???na telenorovom sajtu jos nema konfiguracije za ovaj model telefona

hvala unapred

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Uzmi podeshavanja od D600 onda ili bilo kod drugog slichnog telefona,sve ti je to isto tako da... 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Hm... Ja imam slican problemcic na jednom d820, naime poslate su mi poruke za konfiguraciju (i sacuvane su) ali ne mogu nigde da nadjem gde da promenim profile sa TIMovih na te nove sto sam sacuvao!? Sada kada pokrenem browser on i dalje pokusava da otvori TIMovu stranicu sa njegovim podesavanjima... Ima li neko ideju?
PozZ

ps trimitrije, zovni telenor, i poslace ti oni poruke, a kad neko odgovori na moje pitanje videcemo i kako da ih namestimo! :D ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

99,9% da ni nemozesh da ga namestish!moja zena ima t mobile varijantu i nema uopshte opciju da izabere drugi profil/nalog za gprs ili mms! :o

znachi postoje samo ti vec kreirani nalozi,i to je to!nigde opcije kreiraj novi,izaberi zeljeni nalog ili tako neshto!znachi od svih telefona koji su shit kad im nije chist softver,samsung je chini mi se najgori!toliko opcija mu je blokirano da to nije normalno!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,ja sam mogao da biram profile i da ih brishem skroz i kad su bili skidani sa mreze.... :unsure:

Ako ti je skinut onda ga fleshuj a ako nije,samo modesi ruchno(prepishesh sa Telenorovog sajta) ili trazi da ti poshalju i gotovo... 8)

Odgovori