nokia 3250-samo za korisnike-utisci, problemi itd
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nokia 3250-samo za korisnike-utisci, problemi itd
neka ova tema bude samo za korisnike ove nokije.sta mislite o telefonu,kako ste zadovoljni itd...Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje u grckoj,dobio sam 512mb karticu ful pakovanje naravno i 2 godine garancije.izaslo me 265e posle vracanja poreza.baterija mi drzi 3-4 dana u zavisnosti od koriscenja.ima li nekih programa? za teme sam se snasao
godja, to stoji da je akcenat na mp3 ali kad kupis kola ti ces ih voziti i po selu i po autoputu,nisi ih kupio samo za autoput!
MP3 je losiji nego na SE telefonima.
Nokia je omanula ovim modelom(moje misljenje) a cini mi se da se veremenom iskvarila,nekad je mnoogo bolje fontele pravila,znam x ljudi koji bi pre kupili 6310i nego 6230i.
MP3 je losiji nego na SE telefonima.
Nokia je omanula ovim modelom(moje misljenje) a cini mi se da se veremenom iskvarila,nekad je mnoogo bolje fontele pravila,znam x ljudi koji bi pre kupili 6310i nego 6230i.
Ne mogu da vjerujem sta ljudi pricaju, telefon imam mjesec dana i fantastican je, software mu je novije verzije 9.1 sto znaci da ce svi programi koji budu izlazili biti bolji od predhodnih kao sto je to i bio slucaj sa N70 Nokiom pa i svim predhodnim symbian telefonima, mnogo je prakticniji i leca koja se koristi je ista kao kod Nokie N70 ali zbog software-a koji koristi N3250 slike su za nijansu bolje iako je mana sto nema blic to je i mana svih telefona jer u mraku nece mnogo pomoci jer ipak to nije pravi blic nego LED dioda. SE ima bolje uradjen Mp3 player na mobitelu ali nema funkcionalnost ni pribliznu, tako da je opet N3250 ispred, a ako zeli neko perfektnu kameru i mp3 player i usto da ima i funkcionalnost nek saceka 5 god.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ja sam kupio ovaj fon pre par dana...i odusevljen sam sa njime.... mislim da je dzojstik mnogo bolje uradjen od ostalih nokia, a da ne govorim koliko je bolji nego na sonyericssonu... uz telefon se dobia 128mb,a kartica od 512mb moze se naci i za 2000din u Beogradu (provereno)....
Koristi 9.1 symbian, najnoviji,medjutim jos uvek nema "puno" aplikacija za ovaj telefon,ali svakim danom ih je sve vise... Kamera je odlicna, istina je da malo kasni,ali to jeste karakteristika za sve smart fonove... Theme za ovaj fon su odlicne i mogu se nabaviti svuda... reprodukcija zvuka takodje, MP3 je nezamislivo dobar sa original slusalicama koji se dobijaju uz njega.... radio prijemnik je takodje usavrsen i mnogo je bolji zvuk nego na bilo kojoj nokiji...
Ovaj telefon je definitivno za one koji znaju da iskoriste symbian...
Koristi 9.1 symbian, najnoviji,medjutim jos uvek nema "puno" aplikacija za ovaj telefon,ali svakim danom ih je sve vise... Kamera je odlicna, istina je da malo kasni,ali to jeste karakteristika za sve smart fonove... Theme za ovaj fon su odlicne i mogu se nabaviti svuda... reprodukcija zvuka takodje, MP3 je nezamislivo dobar sa original slusalicama koji se dobijaju uz njega.... radio prijemnik je takodje usavrsen i mnogo je bolji zvuk nego na bilo kojoj nokiji...
Ovaj telefon je definitivno za one koji znaju da iskoriste symbian...
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Nije bas jasnije!?Recimo ne vidim po cemu moze biti poboljsan prijem,jer si prethodno rekao nekome da 3250 ima iste slusalice kao sve novije Nokie,a pogodi gde su antene za radio!?
Ne,to malo preko moze biti nekoliko stoja preko a ne oko 50% preko!Ja sam uzeo pre mesec dana za sumu koju si pomenuo,sad su cene jos nize,cak i kod preprodavaca imas Kingston i slicne ispod 35 eura,sto je tih 2900 otprilike,a da ne pominjemo neke druge jeftinije marke!
Samo hocu da ukazem da je MUDRO utrositi nekih,nek bude 400-500 kinti vise,i dobiti DUPLO vise prostora sto ce ovi moderni telefoni moci dobro da iskoriste jer je ta razlika u ceni maltene cena jednog izlaska u grad!
Pozdrav

Ne,to malo preko moze biti nekoliko stoja preko a ne oko 50% preko!Ja sam uzeo pre mesec dana za sumu koju si pomenuo,sad su cene jos nize,cak i kod preprodavaca imas Kingston i slicne ispod 35 eura,sto je tih 2900 otprilike,a da ne pominjemo neke druge jeftinije marke!
Samo hocu da ukazem da je MUDRO utrositi nekih,nek bude 400-500 kinti vise,i dobiti DUPLO vise prostora sto ce ovi moderni telefoni moci dobro da iskoriste jer je ta razlika u ceni maltene cena jednog izlaska u grad!

Pozdrav

"... malo jasnije?"loman_bg napisao:
Radio prijemnik je poboljsan, ima jaci prijem radio signala...malo jasnije?
Da, malo jasnije. I ne drndaj se, ja pitam.
Jel'to iz iskustva prošlih modela ili ima neka nova fora na Nokii, zanima me pa pitam.
Dakle, malo jasnije, tj, pojasni isto
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Čisto sumnjam... Radio je sigurno isti kao i u ostalim novijim modelima, prijem eventualno može varirati u zavisnosti od slušalica koje se koriste.loman_bg napisao:Radio prijemnik je poboljsan, ima jaci prijem radio signala...
● PRAVILA FORUMA ●
Radio je isti osim što (iz nepouzdanih izvora) ima malo jaču "izlaznost" a "prijem" je Nokia uvek
odrađivala. A dobar prijem je sve, tako da me baš zanimalo... Ima tu razlika na N-SE, bez obzira na istu "antenu", ali nema veze,
ovo je ipak 3250 tema,
cepajte ljudi,
odličan telefon, uživajte
pozz

ovo je ipak 3250 tema,
cepajte ljudi,
odličan telefon, uživajte
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm