nokia 3250-samo za korisnike-utisci, problemi itd

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

nokia 3250-samo za korisnike-utisci, problemi itd

Post od godja »

neka ova tema bude samo za korisnike ove nokije.sta mislite o telefonu,kako ste zadovoljni itd...Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje u grckoj,dobio sam 512mb karticu ful pakovanje naravno i 2 godine garancije.izaslo me 265e posle vracanja poreza.baterija mi drzi 3-4 dana u zavisnosti od koriscenja.ima li nekih programa? za teme sam se snasao

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Na tom telefonu mi se jedino svidela baterija 4 dana drzi sa normalnom upotrebom,kamera totalan promasaj a dzojstik da ne pocinjem da pisem jer neznam da li cu se zaustaviti.
Telefon je kupio ortak od mene,on je zadovoljan jer je Nokia(ono sto mu je bilo bitno) a nema ni pojma sta je Symbian.

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

za dzojstik treba malo vremena da se naviknes,a kamera i nije bila akcenat na ovom telefonu nego mp3
Samsung S10+ red

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

godja, to stoji da je akcenat na mp3 ali kad kupis kola ti ces ih voziti i po selu i po autoputu,nisi ih kupio samo za autoput!
MP3 je losiji nego na SE telefonima.
Nokia je omanula ovim modelom(moje misljenje) a cini mi se da se veremenom iskvarila,nekad je mnoogo bolje fontele pravila,znam x ljudi koji bi pre kupili 6310i nego 6230i.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Definitivni promashaj...Telefon me razocarao mada iskreno nisam ni ocekivao mnogo od njega...

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

zar je moguce da niko nema ovaj mob?ili i oni koji ga imaju nece da komentarisu?ja sam za sada zadovoljan kako radi kameru ne koristim previse ali slike slikane napolju su super.mp3 i radio su odlicni.tema ima a programi su jos uvek trial.
Samsung S10+ red

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,ima i programa ali ih treba naci...Chachkao sam ga,zvuk mu je dobar bio,a ostalo tako tako.. :roll:

veca505
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Feb 2006. 21:45

Post od veca505 »

Ne mogu da vjerujem sta ljudi pricaju, telefon imam mjesec dana i fantastican je, software mu je novije verzije 9.1 sto znaci da ce svi programi koji budu izlazili biti bolji od predhodnih kao sto je to i bio slucaj sa N70 Nokiom pa i svim predhodnim symbian telefonima, mnogo je prakticniji i leca koja se koristi je ista kao kod Nokie N70 ali zbog software-a koji koristi N3250 slike su za nijansu bolje iako je mana sto nema blic to je i mana svih telefona jer u mraku nece mnogo pomoci jer ipak to nije pravi blic nego LED dioda. SE ima bolje uradjen Mp3 player na mobitelu ali nema funkcionalnost ni pribliznu, tako da je opet N3250 ispred, a ako zeli neko perfektnu kameru i mp3 player i usto da ima i funkcionalnost nek saceka 5 god.

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

cemu sluzi flash player?nisam puno cackao pa me cisto zanima sta moze da se pusta preko toga?jel ima neko neki program ali da nije trial,neka ostavi link
Samsung S10+ red

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sluzi za koriscenje flash tema,imas ih po netu,kao i program,da ne ostavljam link jer nisam siguran dal je za dz. a pravila su pravila pa... Google-aj!
Pozdrav 8)

loman_bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Jun 2006. 01:33

Post od loman_bg »

Ja sam kupio ovaj fon pre par dana...i odusevljen sam sa njime.... mislim da je dzojstik mnogo bolje uradjen od ostalih nokia, a da ne govorim koliko je bolji nego na sonyericssonu... uz telefon se dobia 128mb,a kartica od 512mb moze se naci i za 2000din u Beogradu (provereno)....
Koristi 9.1 symbian, najnoviji,medjutim jos uvek nema "puno" aplikacija za ovaj telefon,ali svakim danom ih je sve vise... Kamera je odlicna, istina je da malo kasni,ali to jeste karakteristika za sve smart fonove... Theme za ovaj fon su odlicne i mogu se nabaviti svuda... reprodukcija zvuka takodje, MP3 je nezamislivo dobar sa original slusalicama koji se dobijaju uz njega.... radio prijemnik je takodje usavrsen i mnogo je bolji zvuk nego na bilo kojoj nokiji...
Ovaj telefon je definitivno za one koji znaju da iskoriste symbian...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

He,he,nekoliko tema o 3250 si oziveo samo da se pohvalis da si je kupio! :roll: Nije los telefon,samo primecujem malo subjektivnosti,neinformisanosti (za nesto preko 2000 dinara ima i od 1GB memorijska,provereno) ali nije lose da neko ko je ima da svoj komentar,samo malo ozbiljnije i objektivnije!
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Fon je super "ko tako voli", ima sve,

nešto ne razumem:
loman_bg napisao:.... radio prijemnik je takodje usavrsen i mnogo je bolji zvuk nego na bilo kojoj nokiji...
loman_bg, molim za pojašnjenje, tj ?????

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

loman_bg
Novajlija
Novajlija

Post od loman_bg »

Lomnica_city

Inace imam je ja... to nesto malo preko 2000din moze da bude 2900 za MM od 1GB... moju od 512mb sam platio 1800 din. i to sam nasao na jednom mestu...

loman_bg
Novajlija
Novajlija

Post od loman_bg »

Vlada Zem
Radio prijemnik je poboljsan, ima jaci prijem radio signala...malo jasnije?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nije bas jasnije!?Recimo ne vidim po cemu moze biti poboljsan prijem,jer si prethodno rekao nekome da 3250 ima iste slusalice kao sve novije Nokie,a pogodi gde su antene za radio!? :wink:
Ne,to malo preko moze biti nekoliko stoja preko a ne oko 50% preko!Ja sam uzeo pre mesec dana za sumu koju si pomenuo,sad su cene jos nize,cak i kod preprodavaca imas Kingston i slicne ispod 35 eura,sto je tih 2900 otprilike,a da ne pominjemo neke druge jeftinije marke!
Samo hocu da ukazem da je MUDRO utrositi nekih,nek bude 400-500 kinti vise,i dobiti DUPLO vise prostora sto ce ovi moderni telefoni moci dobro da iskoriste jer je ta razlika u ceni maltene cena jednog izlaska u grad! :)
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

loman_bg napisao:
Radio prijemnik je poboljsan, ima jaci prijem radio signala...malo jasnije?
"... malo jasnije?"
Da, malo jasnije. I ne drndaj se, ja pitam.
Jel'to iz iskustva prošlih modela ili ima neka nova fora na Nokii, zanima me pa pitam.
Dakle, malo jasnije, tj, pojasni isto

pozz

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

loman_bg napisao:Radio prijemnik je poboljsan, ima jaci prijem radio signala...
Čisto sumnjam... Radio je sigurno isti kao i u ostalim novijim modelima, prijem eventualno može varirati u zavisnosti od slušalica koje se koriste.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Radio je isti osim što (iz nepouzdanih izvora) ima malo jaču "izlaznost" a "prijem" je Nokia uvek :D odrađivala. A dobar prijem je sve, tako da me baš zanimalo... Ima tu razlika na N-SE, bez obzira na istu "antenu", ali nema veze,
ovo je ipak 3250 tema,
cepajte ljudi,
odličan telefon, uživajte

pozz

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

evo mene opet....sad ima i programa (msn,divx,...) nasao sam i neke flash igrice,tema koliko hoces.Sto se tice samog tel,mene odlicno sluzi,nema bagova sa porukama (a i ako ima postoji neki programcic) radio je dobar ,sluske odlicne a sto se tice zvuka nisam za sada cuo glasnije.
Samsung S10+ red

Odgovori