Ja se nikada ne upasujem a nosam ga na kaisu i nista se ne primeti, ali ne na samom kuku nego malo vise prema sredini
P910i pomoc!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
araphel, ajde nemoj dramiti covece
Ja se nikada ne upasujem a nosam ga na kaisu i nista se ne primeti, ali ne na samom kuku nego malo vise prema sredini
E ti se tripujes da ces izgubiti telefon, a ja stalno imam utisak da ce mi ispasti stilus iz telefona, iako sam probao da ga istresem, mlatio s telefonom ko blesav i nista on stoji, ja se o5 tripujem 
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak

- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pazi,kod mene je kamera jad i beda!znachi slikam napolju po sunchanom danu super uslovi jednostavna slika samo trava i pas lezi zvce loptu,i slika izadje zrnasta,kao da je cela iz nekih tachkica,i ima nekih neidentifikovanih shumova....ma uzas,kamerica na v3 je pojela ovu 100 puta!al zato sad imam k750 koji resava taj problm,plus problem "tumora na kuku"

- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Masterokrata
- Mobil manijak

Da bilo je vec price o tome ali cini mi se da od te ljubavi nema nista
Smart telefoni s windowsom mogu da se kloknu, povecava im se brzina ali i potrosnja baterije.....
A symbian jos uvek ne moze koliko sam ja upucen, Ispravite me ljudi molim vas i kazite da imate program da kloknemo ovog lepotana(P910)
Smart telefoni s windowsom mogu da se kloknu, povecava im se brzina ali i potrosnja baterije.....
A symbian jos uvek ne moze koliko sam ja upucen, Ispravite me ljudi molim vas i kazite da imate program da kloknemo ovog lepotana(P910)
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak

b_udder, zar to nije samo mit? Znam da si bas ti pokrenuo tu temu, negde na forumu......ima dana od tada
Ma sad je nebino nemam vise n-gage ali cim skupim para, uzeo bi polovan stari n-gage (to bi mi bio neki 5 - 6 po redu), a za klok na p910 pitam vise onako iz fore cisto ako moze da odradim, vidim da li je poboljsanje primetno i korisno i onda ga vratim na staro.
Nego sta vi mislite o 6680? Konkretno zanima me sa stanovista poslovnog telefona, bolji je p910 mnogo zar ne?
Ma sad je nebino nemam vise n-gage ali cim skupim para, uzeo bi polovan stari n-gage (to bi mi bio neki 5 - 6 po redu), a za klok na p910 pitam vise onako iz fore cisto ako moze da odradim, vidim da li je poboljsanje primetno i korisno i onda ga vratim na staro.
Nego sta vi mislite o 6680? Konkretno zanima me sa stanovista poslovnog telefona, bolji je p910 mnogo zar ne?
5130+Koss the plug....
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Masterokrata
- Mobil manijak

Lomnica_city, pa ja bas gledam..... a tu neki lik se ubedjuje kako je p910 zastareo model, bla, bla, kao ima losu kameru, ako poslovnom coveku zatreba nesto da slika nista se nece lepo videti zbog lose kamere
kao njegov 6680 je mnogo poslovniji......a sine rekoh ajde da otvorimo mi pdf, ma gde covece....ja na mojoj ekrancini i sa stilusom radim dokumentu sta god ocu, dok se on napati s tastercicima
Nekima bas ne mozes dokazati al sta ces, mislim n70 je svakako poslovniji i upotrebljiviji od 6680.
Hm, samo da li to mene oci varaju ili vise nov 6680 ne moze da se kupi u BG? A nema ni 6630?
Ccccc, rasprodato....sad ce Rumuni da nam uvezu malo svoje rukotvorine... 
Nekima bas ne mozes dokazati al sta ces, mislim n70 je svakako poslovniji i upotrebljiviji od 6680.
Hm, samo da li to mene oci varaju ili vise nov 6680 ne moze da se kupi u BG? A nema ni 6630?
5130+Koss the plug....
hehe, sto ste naivni
...... ma kakvi poslovni korisnici, kakve kamere
...... pogledajte malo "poslovne korisnike" i videcete kakve telefone nose .... a zaposleni u IT industriji se ne racunaju zato sto su geekovi ...
Masterokrata i ko je taj biser koji kaze da ce "poslovnom coveku" zatrebati kamera na telefonu?! ......... pouzdan telefon, dobra autonomija, velik imenik i alarm su mu potrebni ..... ostalo je sminka
...
pozdrav...
Masterokrata i ko je taj biser koji kaze da ce "poslovnom coveku" zatrebati kamera na telefonu?! ......... pouzdan telefon, dobra autonomija, velik imenik i alarm su mu potrebni ..... ostalo je sminka
pozdrav...
- Bull Terrier
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
chekaj,jesi ti beshe kupio polovan telefon?
uzmi lepo i sachuvaj telefone na kartici,resetuja ga posle skroz na fabrichka podeshavanja i onda ga lepo krkni na ono postolje i pravac sony ericsson update service,da mu malo ispegla iznutrice,i onda ce valjda biti sve ok....osim ako lik koji ti je prodao telefon zna neshto shto mi ne znamo
uzmi lepo i sachuvaj telefone na kartici,resetuja ga posle skroz na fabrichka podeshavanja i onda ga lepo krkni na ono postolje i pravac sony ericsson update service,da mu malo ispegla iznutrice,i onda ce valjda biti sve ok....osim ako lik koji ti je prodao telefon zna neshto shto mi ne znamo