6233 VS 6280, POMOC!!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Kabal si MORAO da dobijes jer to svudje ide uz telefon!!!
Taj "micro adapter" ne ide u telefon vec je to adapter u koji ubacis karticu ako hoces da je koristis preko card reader-a, vjerovatno si dobio MMC adapter tako da mozes sa njim da karticu koritis u nekim starijim telefonima ili vecini digitalnih fotoaparata.
Upustvo skini sa nokijinog sajta, imas na srpskom jeziku.
Evo ti i link da se ne mucis :lol:
http://europe.nokia.com/A4160369

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Što se tiče 512-1Gb kartica, (a i veće su zvanično podržane) zar nije logično da ćete 512 lakše napuniti i možda imati problem sa manjkom memorije nego na 1GB? Nju ćete (barem maaaalo) teže napuniti te imati problema sa premalo mesta na istoj, tj. eventulnim pomenutim problemom pri butovanju telefona kada je kartica unutra, ili brzinom čitanja. Ja imam tu VELIKU 1GB Transcend, i "zvanično problematičan" 6680, i trudim se da imam 100-200 MB slobodno (nemam ni potrebu da je punim skroz) i radi mij ednako brzo kao i originalna od 64. Prema tome zbog kapaciteta se ne usporava telefon. Jedini problem je što zbog gomile fajlova može navigacija, učitavanje, i snalaženje da bude komlikovanjie i sporije, ali nije brzina čitanja manja. Na mobile varijantama (a ne znam koje se sad druge i prodaju) može da bude i 10-20% brža, ali ni to realno nećete primetiti.

Kabl si trebao da dobiješ, meni su zaoravili da ga daju, pa su mi ga dali kad sam im to rekao bez ikakvog raspravljanja.

A adapter služi za to da bi kartca mogla da bude full size MMC jer onda radi u uređajima koji ne podržavaju RS kao što su foto aparati, drugi telefoni, i neki čitači.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

Post od Peter_Forsberg »

Evo sad bas probam slusalice, ali samo u desnoj cujem radio :x

Taman treba jos jednom da odem tamo, pa cu odmah da im se naj. maj.! :x

Inace, dobio sam cd, slusalice(deluju ok) , karticu, ali i dalje ne znam sta da radim sa adapterom (izgleda kao memo kartica za digitalac)....
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

A ne, ok su sluske, rade obe :D

Jel mogu blutoothom da povezem komp i fon? :oops:

Bedak za kabl.... O'ma cu ih zovem da ih pozdravim :shock:
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

RMF1 napisao:Trebao si da dobijes USB kabl, cd, slusalice, karticu od 64 mb, vidis ja nisam dobio taj adapter ali sam ostalo sve dobio cak i original slusalice (nisam ih dobio odma posto su mi spakovali naj naj naj najlosije slusalice koje su bile katastrofa nista se nije culo na njima, ali sam posle otisao kod njih i samo rekao da hocu da zamenim slusalice sto su oni to i uradili i izvinuli se, zanimljivo),

Uputstvo mozes da skines na nokijinom sajtu, imas ja mislim, i na hrvatskom!
Nemoj da zezas da si zamahnuo da udaris prodavca!?Jel izveo onaj potez kao u Matrix-u pa da mu pesnica prodje onako iznad brade? :D
Izvini,nisam mogao da odolim,nemoj da se ljutis! ;)
Pozdrav 8)

RMF1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Sep 2006. 10:20

Post od RMF1 »

Ja se nadam da znas da citas, ja nigde nisam rekao da sam zamahnuo vec sam da hocu da zamenim slusalice, ne znam odakle si ti to izvuko!
bla, bla

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne,ne znam da citam,hvala sto si me prosvetio,mora da sam se do faksa provukao na lepotu!! :uhuh:
Izvinuti se NIJE to sto ti mislis,nego ono sto sam ti objasnio (ako si gledao Matrix) i to znaci IZVITI se ili UVINUTI se,sad ti je valjda jasno,kad vec hoces od sale da pravis svadju! :roll:
Pozdrav 8)

RMF1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Sep 2006. 10:20

Post od RMF1 »

Video sam i ja da sam pogresio kad sam kucao, kao sto sam i malo pre umesto "samo" napisao "sam"!!!

I ja sam dosao do trece godine na faksu na lepotu, jbg!!
bla, bla

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Zanima me dali neko ko ima Nookiu 6280 može da kaže koliko drži baterija na ovom telefonu, pošto na testu kažu da drži 5 sati kad se koristi a 11 dana u stand by modu.

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Jos jedno pitanje: Treba mi software kako bih mogao da prebacim muziku na fon, gde mogu da ga skinem?

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Hteo bih da postavim jedno pitanje,nevezano za ovu temu!
Odnosi se na sve a narocito za Lomnica_city :(

Trenutno imam N70,imam ga vec od maja.....neki dan sam imao priliku da vidim 6233,koji mi se iskreno na prvi pogled dopao,ali neznam sta da radim? Da li da menjam moju N70 za 6233,sta vi svi mislite o toj kombinaciji (iskreno)

Hvala svima unapred!!! 8)
Mobil Manijak*

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nemoj da menjash... :)

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od malisa »

Pozdraw!

Danas sam zamenio N70 za 6233.....
Zaista sam se odusevio sa fonom. Mislim da mi je malo dosadio symbian i da je ovo prava stvar od telefona za opustanje. Kamera je ista kao na N70,slikano po danu,zvuk je odlican,a pogotovo na slusalicama.
Tel. je veoma praktican itd........

Jednom recju prava stvar (za promenu) 8)
Mobil Manijak*

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Nek te dobro sluzi malisa, ja sam vec odavno odlucio da moj w800 zamjenim za 6233 jer mi izgleda stvarno extra telefon, samo jos da prodam ovaj moj i odma uzimam 6233... :D
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od malisa »

Neces se pokajati sigurno. Ja ti ga najiskrenije preporucujem...
Ja vrlo cesto menjam telefone,pa sam imao i priliku da nosim i SE K750 sa softwerom od w800 pocetkom ove godine,pa posle njega d600,pa w810 pa N70 i sad evo 6233.Zaista sam odusevljem odnosom cena kvalitet. Veruj da mu symbian nije ni potreban.Mp3 plejer je odlican igrica imas na pretek.....a maska sto je najbitnije,Vise se NEKLIMA,kao sto je kod nokijinih telefona bio slucaj......... 8)
Mobil Manijak*

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Nasao sam na disku drajvere za fon, ali sam ispizdeo kada sam ih instalirao, ceo komp mi je zabagovan, nece Menagera da mi pokrene :x

Nego, gde mogu da skinem pozadine i tonove za fon?

Odgovori