Najbolji tel. za Mp3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

OMFG, ja nemam reci. Ja sam bio u ovom modu: :wink: dok sam kucao tekst, a to "bato" to mi tako bezveze doshlo a vi ste svi ozbiljno shvatili i pokrenuli ste svadju.

1. Te sluske koje se dobijaju iz W810 je*u sve po spisku, jako su dobre. @lomnica: nisam rekao da ne postoje bolje sluske od tih, ali po tome kako je on napisao tekst ja sam stekao utisak da te neke sony slusalice nisu sigurno bolje od ovih.

2. Imam i ja sennheiser sluske i jedan od vrhunskih mp3 playera (po pitanju kvaliteta zvuka) i znam sta je sta, naravno w810 nema sta da trazi pored njega ali ni ostali telefoni sa sluskama koje dolaze u paketu nemaju sta da traze pored w810 (naravno, ako zaboravimo na SE muzicke telefone.

3. Verujte mi, nema potrebe da kacite druge sluske na w810, te koje se dobijaju u paketu su taman dobre za njega.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Prikazom onih slusalica sam samo hteo da pokazem masi da ima i drugih alternativa onim SE bubicama,nista vise.One jesu kvalitetne,ali su ipak standardne,zato i imate taj adapter pa nakacite sta 'ocete.
Sennheiser sam spomenuo iz licnog iskustva,jer su koriscene sa K750i + W800i adapter... ;) ,a kupljene su za stereo sistem,ne direktno za telefon.
Hvalio sam "konja" u postu,ali sam stavio zlatna sredina,znaci ima i bolje i losije... ;)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ma bre Green , "ciga&konj" se nije odnosilo na tebe, a početak tog mog posta je čista ironija , da si lud, a nisi!!!
(mora tako ovde, pa ko shvati, shvati).

A tvoj post je super (razmišljaš :D ) a posebno link ispod.

ček_end_aut.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Vlado Zem care,kapiram te sto posto,nego svadjali ste se ti i Dario pa reko da smirim duhove malo,hehehe...... ;) ;) 8)
Onaj ko razume,shvatice,to je i bila i moja i tvoja poenta :)
Poz 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Green napisao:Vlado Zem care,kapiram te sto posto,nego svadjali ste se ti i Dario pa reko da smirim duhove malo,hehehe...... ;) ;) 8)
Onaj ko razume,shvatice,to je i bila i moja i tvoja poenta :)
Poz 8)
Ko se svadjao? Sta pricash ti? Ja se nisam svadjao u ovom topiku ni sa kim, mozda on sa mnom, ali ja sa njim ne! Procitaj pazljivije moje postove i skontacesh. ;)

To se on mozda svadjao sam sa sobom :) (mislim znash ono, marihuana & stuff :lol: :lol: ). Ja nisam bash upucen u te stvari pa ne bih mogao nista dalje da kometarsihem :oops: . 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ok onda,da preformulisem rec svadjali: citajte onda rec prepirali ili vec sta...
Dario,tvoje postove sam pazljivo procitao i nema razloga da se cimas.Skontao sam celu frku.Vidi se da poznajes audio i foto tematiku,svaka cast,ali ne treba se sad prepucavati oko toga ko vise zna :)

A i dao si opet povoda Vladi da ti verovatno uzvrati sad za ono marihuana & stuff...Polako ljudi,nadjite kompromis...Peace bro! 8) 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@green:
1. ne poznjem audio tematiku (samo sam imao prilike da cujem neke stvari i znam sta je zvuk i sta je trash!).
2. za fotografisanje sam amater (nemam ni mnogo iskustva a ni para (minimum 800evra) za nesto malo ozbiljnije, volim da slikam iz hobija).
3. ja sam samo rekao da su te sluske sto se dobijaju sa w810 super i da nema potrebe da se kace druge i da mislim da najverovatnije on nema bolje od tih (po tome kako je on napisao). Ja se nisam ni sa kim svadjao ili prepirao ili kako se vec to zove, ne kontam sta se vi tu trip*jete.
4. za marihuanu & stuff to je bila shala (osim ako on nece ponovo da se "svadja" :lol: ), na forumu smo pobogu zasto ljudi sve shvatate ozbiljno. :uhuh:

Dude, just relaaaaaaaax :oops: . ;)
POz 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Jao bre prijatelju,niko razuman to nece pogresno shvatiti,zato i postoje ovi smajlijevci da se izrazimo postenski :) :) :) 8)

Smile,you'll live longer ! :D :) (vazi za sve)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Evo, tu sam, hajde da razrešimo, mada sam već hteo zbog svega gore pomenutog da počnem da (se) zezam, a najviše zbog ovoga:
Dario napisao:3. Verujte mi, nema potrebe da kacite druge sluske na w810, te koje se dobijaju u paketu su taman dobre za njega.
Čekaj, pa ko si ti čoveče da tvrdiš takvo nešto, da su baš taman za w810? Pa zato i postoji adapter da svako nakači šta mu odgovara, hoćeš u uvo, na uvo, clip, velike "disco"... A da ne pričamo o kvalitetu zvuka za koji je ReNeGaDe037 naglasio da mu je jako bitan, ako se neko još seća?
Jel'bolji zvuk na w810 sa standardnim (koje jesu dobre, 'ajde) ili kad se na adapter nakače neke "jače". Ja stvarno ne mogu ovde da crtam, s tim "zvukom" na mobu se borim godinama pa me zato to i nervira, inače bih se baš dobro zezao ovde.

evo smajli ;)

pozz

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@vlada zem: da te pitam nesto, da li si ti ikada cuo W810 sa "default" sluskama

I skontaj, nije taj w810 bash toliko mocan da trebash da mu stavish neke ULTRA MEGA GIGA sluske jer necesh postici nista, dzaba bolje sluske kada w810 ne moze bolje od toga da peva. To je bila fora npr. sa 6630 i sa npr. k750 gde u paketu dobijesh krdzave sluske, tj. uredjaj moze bolje da peva nego sto mogu sluske pa zato stavish bolje sluske da bi izvukao maksimum iz telefona. Ali uz w810 vec dobijesh dobre sluske koje pevaju jako dobro i izvlace stvarno jako mnogo iz telefona i ne verujem da ce doci do nekog velikog poboljasanja ako nabodesh nesto bolje na konkektor.

To je kao kada npr. u kompu imas GF 2MX i npr. 256 rama i ne radi ti neka zahtevna igrica kako treba i ti dodash josh 256mb rama. Radice bolje igrica, ali ti mozesh da dodash i 2gb rama i isto ce da ti radi ako graficka ne moze vishe da izvuce (a u igricama graficka igra glavnu ulogu). Tako da, dzaba dodajesh ti neke ULTRA MEGA GIGA sluske na w810 ako on prosto ne moze da peva bolje! (bolje ce da se cuje naravno, ali ne mnogo). Kada bi uz w810 dobio sluske kao one sto se dobijaju sa k750 onda bi trebao da mislish o drugim sluskama, a ovako nema potrebe.... bla bla bla...

Nadam se da ima vishe od 100 karaktera :D .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

@Dario:
totalna neistina,
ja stvarno ne razumem da nisi to malo istraživao, a poređenje sa kompom je brkanje "babe i žabe".
Jer, slušaj pažljivo:
mp3 sa moba MOŽE da ima zvuk kao sa mp3 plejera (i bolji), a zavisi baš od mobplejera (koga u ovom slučaju ne možemo da menjamo, ako nije Symbian etc...), i od gle'?????, slušalica, koje se u ovom slučaju (da više ne brkamo "babe&žabe") ponašaju kao spoj pojačalo/risiver-zvučnici. A zvučnici su, he-he, bitni, ili hoćeš i o tome malo (ne znam baš sve ali znam da odvajam "babe" od "žabe").

Dakle, probavao sam X puta - slušalice does matter! Iliti, znače puno!!!

evo smajli :wink:

evo pozdrav

pozz

i još nešto, malo je glupo uskraćivati korisnike sa tim sluškama koje dobiju u radnji, ima adapter, hvala bogu, pa nek'svako odluči šta mu prija.
A ja više stvarno nemam snage za ovu Temu, tako da, ReNeGaDe037, pamet u glavu i ...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@Vlada Zem: a sta sam ja rekao? Znam da je poredjene sa kompom bezveze. Slusalice does matter (nisam rekao da ne), ali te sluske koje se dobijaju iz w810 su vec DOBRE i nema potrebe za boljim sluskama jer izvlace jako mnogo iz telefona.
8)
Nisi mi odgovorio na pitanje, si ti ikada cuo W810 sa tim sluskama kako peva? Skontaj, i da mu nabodesh sluske od 3000evra nece da peva mnogo bolje od toga. Kako da ti nacrtam, sam lepo rekao kod 6630, k750 & stuff je mnogo znacilo jer su sluske iz paketa SHIT, ali ovde sluske iz paketa su superishka i nema potrebe da se koriste druge.

Ne znam kako drugacije da ti objasnim. Ako telefon ne moze da peva bolje, dzaba mu ti kacish sluske od 3000 evra kada i sluske koje se dobijaju u paketu mogu da izvuku njegov maksimum. Nemam vishe reci. :lol:

POz

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Dobro ljudi vise, bolje da nisam ni pitao... :D
Pitao sam zato sto imam vec diskmen, a uz njega sam dobio neke shit slushke pa sam morao da kupim neke opasne. Prvo sluske koje sam dobio uz diskmen(i koje se verovatno dobijaju uz SE) meni vrlo smetaju posle duzeg slusanja(nekako mi nazulje usi)pa zbog toga pitam da li mogu da ubacim svoje. Mozda su na w810 od nekog boljeg materijala, ali ja da pitam za svaki slucaj. A inace razlika koju sam dobio nije bila samo u dizajnu vec je zvuk bio i jedno 3xputa bolji i jedno 2x glasniji(inace slushke nisu ni bubice, ni in-ear vec onog fazona oko glave, ali nemaju ono oko glave- sta li ja napica!) Sony stvarno pravi ekstra slushke, tako da ne sumnjam i u ove koje su dobijaju uz fon. Koja je razlika izmedju bubica i in-ear(osim sto verovatno otklanjaju maksimalno spoljasnje zvuke)
PoZ

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Bubice su one male, sa sunđerčićima, a in-ear su one što ulaze..., ma brate mili evo ti pa vidi, imaš sve

http://www.4audio.co.yu/noflash.php

http://www.headphone.com/

pozz

Edit
About
"nisi mi odgovorio da li si ti čuo...w810...itd",
@Dario
e pa nisam, a jel'ima razlika u MP3&sluške, w550-w810????? Pa nema!
Ali to nije bitno, k'o ja sad tebe da pitam, "jel'si ti bre čuo w550&SennheiserHD477 ili n6270&PanasonicRP-HT41?" Nebitno bre.
Bitna je mogućnost izbora
Poslednja izmena od Vlada Zem u Sre, 04. Okt 2006. 00:47, izmenjeno 1 put ukupno.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ReNeGaDe037, zvuk kao i udobnost sluski je savrsen..jednom prilikom ih nisam skinuo 8h sa usiju i bilo mi je opusteno skroz kao i kad sam ih stavio.isto u paketu imas i dodatnih 3para gumica raznih velicina koje se stavljaju na bubice...ovi iz SE'a su na sve mislili 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Ok, znaci w810 i gotova prica!
Zna li neko gde bi bilo najbolje da kupim, tj. da se ne zeznem nesto i ne dobijem full pakovanje(nisam iz Bg-a pa ne znam gde je najpouzdanije, a tel. cu kupiti u Bg-u)
Ako je zabranjeno reklamiranje neka mi neko posalje pm.
PoZ

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

A niko ni reči da kaže o NEudobnosti Takvih slušalica, ccc.
fain2daniel, 8h??? Nisu mogle da se isčupaju, ili....?
Super su ti nastavci, baš prave jak (neprijatan) vakum.
Šalim se, :P he,he, naravno da Ne!
:wink: mood :wink:
:wink: mode
pozz mode=

pozz

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ReNeGaDe037, ja sam prosle nedelje uzeo ortaku isti iz mob trend'a za 260jura ( u full'u ) a mozes naci i za 250 ali su brendirani (vodafone) koji su njesra ako mene pitas bolje uzmi cist bez vodafone logo'a ispod tastature 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Vlada Zem, znaci bubice ne umaraju uvo ni posle xxx sati slusanja...to je bila poenta :wink: :P

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Pa kad sam vec krenuo sa pitanjima.... :D
Gde ima da se kupe memorijske kartice i koliko otprilike kostaju kod nas, posto ce mi to biti vise nego potrebno?

Odgovori