Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

blade_bre, xe xe,very funny :D Vlada Zem, wazi se :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Tanja, treba ti ad-15 za Nokiju? ja sam nasao na buvljaku na NBG u prvom redu, ali ne na pocetku kao sto neko rece, vec negde na sredini ......

pozdrav...

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ja sam pitala od tezge od tezge i nije bilo. . .obishla sam ceo prwi red. . :smutny:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Tanja, nestalo? ..... pa sacekaj novu turu telefone koje ce da ocerupaju ..... vise ti se isplati nego da dajes 2 - 3 puta vise para na ad-15 u kutiji...

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Moram priznati da me je malo smorio daj adapter, cimanje mi je da ga tako nosam sa sobom, bilo bi x puta lakse da lepo imam u fonu 3.5mm!
:smutny:
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, posto su meni sluske uvek u adapteru, isti mi je cim kao da nosim samo sluske ;)

poz...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

blade_bre napisao:Moram priznati da me je malo smorio daj adapter, cimanje mi je da ga tako nosam sa sobom, bilo bi x puta lakse da lepo imam u fonu 3.5mm!
:smutny:
A šta si sad, izbedačio?
Ima lek za to, zove se, malo malo nakačiš Nokia sluške, čisto da se podsetiš :x - posle promeniš sa ad i odmah živneš. ;)
Zakon je 3,5mm u fonu.
Vidi ovo,
("powered by" Green ;) )

http://www.headphone.com/guide/by-appli ... eadphones/
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lepo, lepo, nema šta, tri put URA za Greena :D :D :D

A što se toliko zezate s tim AD-15 koga nema, kad možete jeftino i jednostavano da napravite isto ono što i ja?

blade_bre, ako te to stvarmo toliko nervira, kupi lepo neki model koji to ima, ali nemoj 10ti put da nudiš ljudima polovni adapter za više nego što si ga i sam platio. Znam ja da se ti zezaš, ali ljudi će početi ozbiljno da te shvataju :wink:

:)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

:-) nek' pocnu, mozda i zaradim 5-10e! RADO bih ja kupio tel sa 3.5mm, al NEMA se za tako nesto.
Da, i meni stoji ad nakacen na sluske... hi hi bas, kao da je jedno, ali po dzepu mi tako stoji pa nekad malo smeta...
Ma puko sam

poz :P
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

He, he, pa stvarno ti ad(apteri) smetaju, kad zapne za džep, užasno nervira :disgust: ,

možda treba novi upgradesluški - inplementacija 3,5mm-direct to mob. Znači, 4mm burgija (malo veća, mora) - bušenje, gde (?) ima mesta, i
postavljanje istog, to bi mogao Gargamel4 da usavrši :D .
Eto, rešen problem, ma samo da nam Vojvođani ne budu u "bedaku", to je tamo jako rizično (depresija, etc) ako se razumemo ;) :D
edit
@blade_bre, tebi definitivno treba injection u vidu novog fona ;)

@ Miskoni

Slika

na ovo sam mislio onomad, db - fr :)

pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nova cena ad-15 :D ..... sad je 800 din! ....... ista tezga, isti lik ..... ja ga pitam sto mu tako skace cena, a on kao, ma nije kosta 800 vec neko vreme! ..... pa pre neki dan sam kupio za 600 .... kao: "ne znam, mozda si kupio pre mesec i po dana" ...... ja: "pre dve nedelje i kupio sam od tebe i bio je 600" ...... on: "ne znam...." i iskulira .... :? ..... inace ima na jos jednom mestu ali lik trazi 1000din (mozda zato sto treba da prepesaci 50m do tog drugog i da se ugradi 200? :D ) ..... e sad glavna fora: pitam na jos jednoj tezgi lika da li ima i on nema, a da li ce dobijati? ..... kaze: kad mi stigne n80 hocu! :lol: :lol: :dry:

pozdrav...

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

xa xa :lol: pa kako onda nije imalo kada sam ja trazila? pitala sam na swakoj tezgi u prwom redu. . .

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

b_udder, :lol: :lol: :lol: pa to je tako, ha-ha, e,
Tanja, užasno je sve to smešno, bio sam par puta na "tezgi" da pitam (čisto zbog toga što sam ti obećao) i uvek - "Ne, ne, rekao sam Vam, to sam ja imao samo jedan" :lol: A baš ne izgledam kao "Finansijska", ne razumem...
Savet - idi na "tezgu" i upotrebi svoj ženski šarm, da ti javi kad mu se pojavi neki AD, ali pre toga ugovori cenu!!!, a moraš da mu daš i svoj broj, jbg, ako te bude maltretirao, mi će'ga bijemo :x (mislim, da mu kažemo da to nije lepo itd, bez agresivnosti :D )

pozz

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Vlado, ma kapiram ja odlično važnost frekventnog opsega i dinamike. Učio u školi, potvrdio u praksi mnogo puta... :)

A što se tiče burgijanja telefona, veruj mi da unutra nema mesta ni za 2mm konektor, a kamoli 3,5mm sa dodatnom elektronikom za prepoznavanje... Jedino da nešto izleti napolje, recimo konektor za punjač ili motorče za vibraciju... :wink:

Tips & tricks za tezge: predstaviš se kao inspektor, izmlataraš mu ispred nosa člansku kartu video kluba (Sir Oliver škola) i kažeš da mu nećeš ništa ako ti udeli jedan AD-15... ;) :D

Sauron
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 10:51
Kontakt:

Post od Sauron »

Imate loše slušalice koje ste dobili uz telefon?
Hoćete da koristite vaše sa MP3 plejera?
Možete dodati audio jack. Evo kako sam ja to uradio za slušalice koje sam dobio uz 6630.

Kupite na pijaci ili nekoj audio radnji utičnicu za audio jack 3.5 mm. Stvarno se ne sećam kako se tačno zove :)
Slika
Otvorite plastični deo.
Slika
Izrezao sam na plastici rupice i ugurao pinove.
Pinove sam iskrivio zbog dodatne stabilnosti.
Isekao sam stare nokijine slušalice (jedno 5cm).
Ogulio žice i zalemio ih na pinove.
R+ i L+ - masa
R- i L- - levi i desni kanal.
Preko lema stavio parče selotepa da ne dođe do kontakta.
Kroz rupice gde je pre izlazio kabl do pojedinačnih slušalica provukao sam kanap od trakice koja se stavlja oko vrata. Nervira me štipaljka.
Slika
Zatvorio, zavrnuo nazad šrafove. I sve radi ko podmazano.
Slika
Najviše sam se oduševio kvalitetom zvuka na boljim slušalicama (iRiver).

Sve se ovo naravno može uraditi i na početku kabla, gde bi izgledalo kudikamo lepše, ali nisam hteo da ostajem bez mikrofona.
Slika

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Old news mate!! :wink: Proveri kako smo zapoceli ovaj tred uopste,ima mnogo estetski lepsih resenja!
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

@Sauron , looks uggly as hell, :lol: ali SVAKA čast za trud :) .

@Miskoni , ne, ne, kapiram da kapiraš, ali sam onomad to oko sluški malo "šugavo" objašnjavao pa se sad "vadim".
A šta je to SirOliver "napravio" ???
Zavisi kakav je Tanja "lik", ja recimo, tako nešto da probam, prvo bi se "tezgaši" dobro ismejali, onda bi me prebili, namazali katranom i posuli perjem :lol:

:wink:
pozz

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Oces da ja podjem sa tobom?Trebale bi im merdevine da podignu kofu iznad mene da je prospu,a sumnjam da bi i pomislili na to,da bar ispadnemo dzentlmeni udvoje a i zajedno smo jaci! :lol:
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Može Lomnica, pa da ih..., ma ne bojim se ja njih nego ih ima mnogo i dobro su "povezani", kako reče b_udder, uhhhh...
bre, nastavimo u duhu "teme" i pokušajmo naći razumno rešenje za probleme, mmm....

:wink:
pozz

Sauron
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 10:51
Kontakt:

Post od Sauron »

@Vlada Zem
Izgleda ružno, ali mene leđa više ne bole :D
Kvalitet zvuka sa mojim iRiver sluškama je duplo bolji nego na hs-23.
A pošto sluške i kablove nosim ispod duksa/majice, izgled nije bitan :D

Odgovori