Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E imam jos jedan MALI problem:
Podesavanje RINGTON-a:
tools:profiles:general:personalise:ring tone: i onda ja nadjem neku melodiju KOJU JA HOCU (.mp3, .aac ....), i onda OK, i aktiviram taj profil, on NECE TAKO DA MI ZVONI
, ves ona smorna nokina melodija!?!?!? Ja ponovo udjem i tamo je podesena melodija koju ja hocu, ali dzaba, ne zvoni tako!?!?! Please help me
........

Podesavanje RINGTON-a:
tools:profiles:general:personalise:ring tone: i onda ja nadjem neku melodiju KOJU JA HOCU (.mp3, .aac ....), i onda OK, i aktiviram taj profil, on NECE TAKO DA MI ZVONI

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Novije verzije firmvera već imaju taj patch u sebi, dokaz za to je da ti zvoni default melodija.
"Sometimes your phone might not ring or vibrate when a call is received. There are a few reasons why this might occur:
1. If you have deleted your ring tone file or changed your MMC card, the phone may not be able to find the ring tone file and therefore cannot play it. Please ensure that your selected ring tone file still exists on the phone or the MMC card.
2. Complex ring tones (MIDI, AAC, MP3 or WAV files) can sometimes take a long time to load and play. Occasionally when this happens the phone uses a default ring tone setting which may be missing. To ensure this default ring tone is present you can download this patch file and then transfer and install it on your phone. This patch is recommended even if you have not experienced any problem with the ring tone. If your phone shows a security notification when you are installing the file, please ignore it and continue with the installation."
Deluje mi kao da si nešto zeznuo instalirajući sve i svašta. Uostalom, probaj da instaliraš i zakrpu, možda pomogne...
"Sometimes your phone might not ring or vibrate when a call is received. There are a few reasons why this might occur:
1. If you have deleted your ring tone file or changed your MMC card, the phone may not be able to find the ring tone file and therefore cannot play it. Please ensure that your selected ring tone file still exists on the phone or the MMC card.
2. Complex ring tones (MIDI, AAC, MP3 or WAV files) can sometimes take a long time to load and play. Occasionally when this happens the phone uses a default ring tone setting which may be missing. To ensure this default ring tone is present you can download this patch file and then transfer and install it on your phone. This patch is recommended even if you have not experienced any problem with the ring tone. If your phone shows a security notification when you are installing the file, please ignore it and continue with the installation."
Deluje mi kao da si nešto zeznuo instalirajući sve i svašta. Uostalom, probaj da instaliraš i zakrpu, možda pomogne...
● PRAVILA FORUMA ●
E NEVERUJE ili sam ja toliki baksuz ili.... Vec 5 dna sam uzastopno na netu skidam programe i teme za moju "malu" n70, ali za vraga svaki stoti program mi radi OK!!! Ja skidam programe sa oznakom s60, jel to to ili... Retko nadjem program u full varijanti (freeware), kad ono nece da radi
!!! Tako da ja za ovih 5 dana sam skinuo samo 4-5 programa koji rade OK!!! Skidao sam FullScreen ali jednom nije hteo da se aktivira (sigurno nije verzija za n70), a kad sam drugi skinuo on nije hteo ni da se startuje, jel ima neko da mi posalje na mail, ili da mi kaze gde je u fulu a da radi na n70!!!

E ovako HS-23 slusalice nisu u potpunosti kompatibilne sa N 70 zato jer neradi kontrola za jacinu zvuka.Bar je tako slucaj kod mene,a i pise na kutiji slusalica.Slusalice HS 31 idu uz N 70 i jos neke modele iz N serije,ali ja nisam uspeo po prodavnicama da ih pronadjem.Miskoni napisao:Što se tiče HS-23 slušalica, Mirko je uz N80 dobio takođe HS-23 koje, sem što se vizuelno malo razlikuju od Ninolininih i mojih, i zvuče lošije - što je vrlo čudno. Ove naše su navodno od 6280. Znači i to je diskutabilno, naizgled ista stvar se može bitno razlikovati...
Evo proslo je 2-3 nedelje od moje kupovine N 70 i poprilicno sam zadovoljan telefonom.Stvarno ima mnogo dobrih stvari u njemu.Za sada me inetresuje dali je kvaliteta zvuka bolja u odnosu na postojeci player,posto kazete da skoro svi koristite POWER MP3 za slusanje muzike.I ako moze neko da mi posalje neki link za download.Hvala.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Miškoni
- Administrator
Znamo to, ali samo ta tri tastera ne rade, zvuk je solidan, mikrofon je malo lošiji, taster za javljanje radi...Hifi napisao:HS-23 slusalice nisu u potpunosti kompatibilne sa N 70 zato jer neradi kontrola za jacinu zvuka.
Malone, zavisno od verzije, virus će pokušati da se "prosledi" svima iz imenika, bez obzira na broj.
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Miškoni
- Administrator
Malone, limit ti je 10000 dinara na tom paketu, mada moguće je da može da se pomera, treba pitati...
Nego da se vratimo na temu - N70...
Nego da se vratimo na temu - N70...

● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert