SonyEricsson W850 i W830

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Jul 2006. 01:23

SonyEricsson W850 i W830

Post od frostysrb »

Ja onako planiram da kupim w700/800 tamo negde oko nove godine ali mi je ovaj walkmen slider zapao za oko . Ako neko zna nesto o njemu neka pise i ako neko zna kolika ce da mu bude cena neka i to napise i jos jedno pitanje da li ce w830 biti jeftiniji od w850 zato sto nema 3g i drugu kameru napred?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa mi nista ne mozemo da znamo koliko ce da kosta,i n80 je trebalo da kosta 450e a kad je izasla kostala je 1200e.Tako da jedino da sacekas da dodje,vidim da na GSMarena,pise da je w850i izasla u prodaju znaci kod nas samo sto nije stigla.A w830i pa mozda i bude jeftiniji ali kad bude izasao bice skuplji od w850i pa ce se ta razlika u ceni osetiti tek posle 2meseca.A mozda i ostane skuplji pogledaj n72 koji nema 3g i drugu kameru napred skuplji je od n70.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Frostysrb,ja bih ti licno preporucio da uzmes w810i jer je znatno bolji o w800 a i od w850i.Oko nove godine cene uvek po obicaju padaju a tad ces za pare koje bi sad dao moci da kupis w810i i karticu od 1gb i li 2gb!?Dosta je diskutabilno raspravljati o padu cena telefona.....Ali tako bi trebalo da bude.....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Po inostranstvu kosta cak i oko 500 evra, koliko ce kostati i kod nas kada se pojavi, ali bi cena trebala da mu padne na 400 oko nove godine.
I definitivno nije tolika cena opravdana u odnosu na w810!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

ReNeGaDe037, a odkud ti znas koliko je u inostranstvu,reci sajt ili neku informaciju ja znam da je tek sad izasao.A u inostranstvu moze da se nadje on sigurno i za 180e ali je kodiran. :wink:

frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od frostysrb »

ok momci hvala na savetima , ali KLJAJA zasto da uzmem w810 ,mislim sto je toliko bolji od w800 kao sto ti pricas . Koliko ja znam on nema poklopac za kameru pa nekad slike umeju da budu mutne zbog prljavstine koja se skuplja , a ima veci displej od w800 a istu rezoluciju pa se vide tackice ( Tako sam procitao na komentarima) .recite mi ako je ovo istina i neka jos neko kaze nesto o w810 jer do sad nisam razmisljao o njemu .

Znam da mozda ovo nije tema za ovu ,,Temu" ali neka sada bude :) :D :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@frostysrb: w700 izbaci iz glave (nema autofocus), a W800 vs W810 naravno da W810. Jedina prednost w800 je poklopac kamere, dok ovaj telefon je noviji (samim tim i bolji), ima razlicit softver, malo bolji display, izvanredne "navigation keys" umesto dzoistika, podrzava flash teme, podrzava josh neke bluetooth profile (koje w800 nema), ima edge... itd... itd... uglavnom noviji/bolji telefon.

Zakljucak:
W810 je bolji telefon od W800 ali necesh pogresiti i ako uzmesh w800 (ako ti se taj telefon bash svidja), ali bilo bi pozeljno (jer im je cena skoro ista) da uzmesh w810.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Pa idi na primer na ebay i otkucaj w850 i videces da se prodaje za minimum 450 dolara! Posto je ebay malo jeftiniji od ostalih to znaci da u normalnim prodavnicama kosta 500+ dolara. Kako sve sto je u Americi u dolarima, to kod nas kosta toliko u evrima - znaci 500 evra!
Mozes i da proveris na www.gsmarena.com, gde imas izlistane prodavnice kod kojih mozes kupiti w850.
PoZ

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

pa na ebay si pre jedno 3meseca mogao da uzmes n92 i n95 i n83 kojih uopste nije bilo u prodaji a n83 koji je izmisljotina i n92 kojeg jos nema tako da ebay je totalna glupost tako da to necu da racunam jer niko nije lud da salje iz Amerike ili iz Nemacke telefon u Srbiju.Cekamo da dodje kod nas to ce biti vrlo uskoro mozda i ove nedelje :wink:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Haaha!Kao prvo milane e bay je veoma popularan sajt za prodaju/aukciju stvari...oni kao i vecina drugih sajtova slicne namene kupljenu robu ne salju u srbiju!!!Mozes da narucis da ti posalju na adresu nekog rodjaka u inostranstvu pa da ti on postom posalje za srbiju!!!Veeeliki offf!!!!!
Zakljucak:W810i je bolji od w800i....Frostysrb na tebi je da odlucis koji ces telefon uzeti...dali smo ti sve moguce savete i preporuke....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Znam da je ebay veoma popularan i najveci sajt za prodaju,samo to nije za nas.A znam da i tu ima prevare kao sad neko prodaje neki n83 kojeg uopste nema i neko mu uplati a ovaj mu posalje nista tako da nije jos nista provereno.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

Ne mislim da je to za n83 tacno mozda je greska u kucanju tj onoga ko je proizvod ponudio....Ljudi ovo je offf i to veliki...kakva nokia i e bay u delu gde se prica o SE telefonima....covek je trazio pomoc a vi raspravljate o sasvim trecim stvarima....
Frostysb ja ti kazem samo sta je dokazano da je bolji telefon i po specifikaciji i u praksi....znaci W810i....The end

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

w810...
.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo sta sam rekao da stize w850i za koji dan u BG :wink: stigao cena je 420e :roll: Po meni telefon nije nesto posebno ali onako dobar je

Pozz 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

cena mu je preterana ali spasce on brzo na nekih 280 Jura
:wink:

frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od frostysrb »

Evo i ja sam ga video i sa slika mi se veoma svidja . Koliko mogu da shvatim kamera je ista kao iz w700 sto licno znam da pravi dobre slike jer ga ima drug iz razreda. Video sam da mu je i povecana rezolucija displeja u odnosu na w810 ,w800/700, k750 itd.sto sigurno znaci jos bolju sliku neko kod predhodnih.pricekacu do oko Nove godina pa cu najverovatnije da odem do radnje i da uporedim w850 i w810 jer mi je kamera na 2. mestu , a na 1. muzika tako da cu da vidim na licu mesta.A sto se tice slika mogu reci da sam uporedjivao slike od k750 i w700 i da je razlika neznatna oba telefona prave odlicne slike za telefone. Toliko od mene javicu vam se kada budem pazario neki od ova dva konkurenata nadam se da cu uzeti onaj koji je bolji!!!

Pozz

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

frostysrb, mislim da je kvalitet isti sto se zvuka tice ali ovaj kao naslednik ima neke sitne soft izmene tipa nova verzija bt'a tj. slusanje zike sa sluskama bez kabla itd 8)

Odgovori